Filme Online
   Acasa

Filme Online Muzicale

  Tabara de rock 2: Competitia finala (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Mar 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2373 | Gen: Comedie
Tabara de rock 2: Competitia finala (2010)
Tabara de rock 2: Competitia finala (2010)Mitchie can’t wait to return to camp rock so that she and nice guy rock star Shane can spend the summer making music and having fun with their friends and band mates. But Shane finds himself too busy teaching classes and helping Uncle Brown run the camp to have much fun. Mitchie meets a handsome and talented musician (Luke) from the slick new camp across the lake, and he has all the time in the world for her. All Mitchie’s loyalties are tested and she eventually has to choose between Shane and Luke at a dramatic battle of the bands between the rival camps.


  Poveste de cartier (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 22 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1468 | Gen: Comedie
Poveste de cartier (2008)
Poveste de cartier (2008)"Poveste de cartier” se vrea o variantă autohtonă a celebrului West Side Story adaptată la realităţile româneşti dintr-un cartier bucureştean.
O poveste de dragoste spusă şi trăită pe ritmuri de manele, cu o distribuţie din care fac parte nume consacrate precum Florin Călinescu, Romică Ţociu şi Cornel Palade, dar şi tineri care fac primii paşi pe tărâmul filmului.
Din ultima categorie face parte şi Monica Merişan, care la doar 16 ani deţine rolul principal în acest film şi care, se pare, a uimit întreaga echipă cu talentul său.
Partenerul ei din film este Sorinel Copilul de Aur, cunoscut al acestui gen muzical, un tânăr cu un număr impresionant de fani pentru cei 15 ani ai săi.
Filmarile în diverse locuri din Bucureşti au fost cu peripeţii, fiind nevoie de forţe de ordine pentru a ţine în frâu mulţimea doritoare de autografe.


  Two and a Half Men (2003) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 08 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 845 | Gen: Muzicale
Two and a Half Men (2003)
Two and a Half Men (2003)Charlie Harper este un burlac foarte înstărit, care se bucură de toate avantajele unei existenţe comode. Cariera sa de autor de jingle-uri este una de succes, locuieşte într-o vila superbă în Malibu, iar faptul că fiecare seară şi-o petrece alături de o altă femeie îl ajută să evite instalarea monotoniei în existenţa sa. Însă Charlie nu apucă să savureze viaţa sa tihnită, pentru că fratele sau Alan (Jon Cryer) intră într-un bucluc: după doisprezece ani de casnicie, Judith, soţia lui, vrea să divorteze. Adevărata problemă intervine în momentul în care Alan şi fiul său Jake, în vârstă de zece ani, se mută împreună cu Charlie. Iar într-o casă în care locuiesc două persoane mature şi un copil, dar de fapt nimeni nu este adult, situaţia nu poate fi ţinută sub control… Însă cei doi fraţi îşi dau seama curând că au un scop comun în viaţă – să realizeze un cămin în care micuţul Jake să trăiască fericit – chiar dacă, în cazul lor, să convieţuiască înseamnă să se calce reciproc pe nervi în fiecare secundă…


  You Got Served: Beat the World (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1241 | Gen: Drama
You Got Served: Beat the World (2011)
You Got Served: Beat the World (2011)
 
 


  Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1251 | Gen: Muzicale
Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007)
Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007)America il iubeste pe Cox! Dar in spatele muzicii este povestea plina de suisuri si coborasuri a unui muzician ale carui melodii aveau sa schimbe o intreaga natiune. In spirala sa rock, Cox se culca cu 411 femei, se casatoreste de trei ori, are 22 de copii si 14 copii vitregi, joaca in propriul sau serial de televiziune din anii '70, aduna prieteni de la Elvis la Beatles si pana la un cimpanzeu apoi devine dependent de, pentru ca pe urma sa dea cu piciorul la, toaet drogurile cunoscute... dar in ciuda tuturor acestor lucruri, Cox devine un simbol national si in cele din urma castiga dragostea unei femei, cantareata Darlene (Jenna Fischer).
Filmul va fi o parodie a filmelor biografice muzicale cum ar fi "Ray" si "Walk the Line


  Balto III: Wings of Change - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 30 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1547 | Gen: Animatie
Balto III: Wings of Change
Balto III: Wings of ChangeTitlu Original: Balto III: Wings of Change
Categoria: Aventura, Desene animate, Muizcal
Anu: 2004
Duratia: 76 min.
Descriere: Va las pe voi sa aflati povestea
wink


  Burlesque - Vis Implinit (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2296 | Gen: Drama
Burlesque - Vis Implinit (2010)
Burlesque - Vis Implinit (2010)Odată cu muzicalul Burlesque, un film electrizant, în timpul căruia nu-ţi poţi stăpâni picioarele să nu bată tactul şi ochii să nu zâmbească de încântare, scenaristul şi regizorul Steven Antin ne oferă o poveste nemuritoare despre aspiraţii împlinite în lumea showbiz-ului. Este o piatră de hotar pentru divertismentul live, un film strălucitor care dă o nouă culoare şi o nouă imagine filmului de divertisment.


  Footloose – Dans interzis (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2202 | Gen: Comedie
Footloose – Dans interzis (2011)
Footloose – Dans interzis (2011)Ren McCormack, un tânăr plin de viaţă de la oraş, ajunge în mica localitate Beaumont din Tennessee. Eroul este nemulţumit de viaţa culturală de aici, mai ales pentru că autorităţile au interzis dansul şi muzica rock. Dar Ren nu va întârzia să-şi facă nişte prieteni la fel de nemulţumiţi ca şi el de lipsa muzicii şi împreună vor avea ac de cojocul tradiţionaliştilor din Beaumont...


  The Muppets – Papusile Muppets (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1066 | Gen: Comedie
The Muppets – Papusile Muppets (2011)
The Muppets – Papusile Muppets (2011)

Muppets, cea mai amuzantă familie de păpuşi din istorie, se reuneşte pe marile ecrane în „Păpuşile Muppets”. Noua aventură începe cu Walter şi Gary, doi fani împătimiţi ai păpuşilor Muppets, care pleacă în vacanţă în Los Angeles, iar călătoria lor include şi o vizită la studiourile în care s-au făcut cunoscuţi idolii lor. Atunci când află că un magnat al petrolului (Tex Richman) vrea să demoleze vechiul teatru, Walter şi Gary îl caută pe Kermit.

La insistenţele lor, simpaticul broscoi reuneşte familia pentru un nou spectacol care să salveze teatrul în care au dat cele mai bune reprezentaţii din cariera lor. Miss Peggy se lasă cel mai greu convinsă, deoarece în acel moment era editor plus-size la Vogue - Paris şi îi era mai greu să renunţe la viaţa ei pentru a lucra alături de vechii ei prieteni.


  Evita - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Noi 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2213 | Gen: Drama
Evita
EvitaEvita este povestea romantata a vietii celebrei artiste argentiniene Eva Peron.Evita a fost fiica nelegitima a unui taran sarac dintr-un mic orasel din Pampas.A cunoscut viata grea de la varsta frageda si a ramas singura impreuna cu mama sa de la sapte ani. Adolescenta Eva se hotareste sa ia viata in piept si pleaca in Buenos Aires impreuna cu un cunoscut cantaret de tango.Aici, Eva devine repede una dintre cele mai promitatoare actrite de radio si film, aceasta popularitate ajutand-o sa patrunda in cele mai inalte cercuri ale societatii argentiniene.Incepe o relatie amoroasa cu Juan Peron,un militar cu aspiratii politice. Legatura celor doi va starni insa ingrijorarea puterii,iar Peron este arestat, ceea ce provoaca o adevarata revolta populara.


Pagini : 1 2 » 

    Acasa     Log In     SiteMap