Filme Online
   Acasa

Filme Online Western


Data Adaugarii: 04 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1209 | Gen: Drama
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Asasinarea lui Jesse James de catre lasul Robert Ford (2007)
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Asasinarea lui Jesse James de catre lasul Robert Ford (2007)Filmul este un western plin de actiune centrat in jurul vietii private si a faptelor publice ale celui mai celebru si temut proscris al americii, Jesse James. In timp ce carismaticul si imprevizibilul bandit isi planuieste urmatoarea mare lovitura, el se confrunta si cu incercarile inamicilor sai de a-l captura, fie pentru glorie si reputatie fie pentru a colecta imensa recompensa pusa pe capul sau.Insa ca intotdeauna, cei mai periculosi sunt oamenii cei mai apropiati. Asfel, tanarul Robert Ford cedeaza in fata geloziei pentru mentorul sau si face tot posibilul sa-i submineze autoritatea si sa distruga reputatia lui Jesse.


  Blackthorn (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1903 | Gen: Crima
Blackthorn (2011)
Blackthorn (2011)Sam Shepard îl va interpreta, în acest proiect cutezător, pe Cassidy, la 15 ani de la împuşcarea lui de către poliţia din Bolivia, refăcut şi cu planuri mari: să se întoarcă în Statele Unite. Noriega va juca rolul unui pistolar care pierde economiile de-o viaţă ale lui Cassidy, dar care îl ajută pe acesta într-o nouă şi ultimă misiune - jefuirea unei mine.

Stephen Rea intră în pielea unui angajat al căilor ferate, trimis în urmă cu mai bine de un deceniu pe urmele lui Cassidy, dar încă dornic să-l prindă, deşi jafurile de bănci făcute în serie de către Cassidy deveniseră deja istorie.

Blackthorn se va filma începând cu luna martie a anului viitor în Spania şi Bolivia, fiind deja prevândut unui distribuitor spaniol. Bugetul filmului se ridcă la 7,5 milioane dolari, conform declaraţiei lui Cormenzana, făcute la Festivalul European de Film din Sevilia.


  Catch .44 (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1664 | Gen: Actiune
Catch .44 (2011)
Catch .44 (2011)Tes, Dawn si Kara sunt femeile in jurul carora se concentreaza actiunea filmului. Vietile lor se schimba radical atunci cand Tes are un run-in cu un strain interesant pe nume Mel. Atunci cand Mel ofera fetelor o sansa la o viata mai buna prin intermediul criminalitatii, acestea se gasesc intr-o situatie de viata sau moarte care implica un criminal psihopat, un camionangiu si un bucatar delirant


  Cowboys And Aliens - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Aug 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2392 | Gen: Actiune
Cowboys And Aliens
Cowboys And AliensIn Arizona secolului al XIX-lea, cowboys si indienii apasi sunt intr-o continua confruntare si nimeni nu pare capabil sa instaureze pacea si buna-intelegere intre ei. Atunci cand intr-un oras situat in mijlocul unei regiuni desertice apare un strain pe nume Jake Lonergan, care nu isi aminteste nimic despre trecutul sau, dar poarta pe incheietura mainii stangi un soi de bratara bizara a carei intrebuintare ii este lui insusi neclara, localnicii nu il intampina cu bratele deschise si chiar il intemniteaza, comunicandu-i ca este cautat de catre seriful federal. La fel de interesat de necunoscut este si colonelul Woodrow Dolarhyde, cel care conduce cu mana de fier fraiele orasului si care are propriile socoteli cu singuraticul Jake Lonergan. Atunci cand orasul este tinta unei invazii extraterestre si localnicii sunt rapiti unul cate unul de catre alienii ce intentioneaza sa preia controlul asupra acestor teritorii si sa-i transforme pe oameni in scalvi, cowboys si indienii trebuie sa lase deoparte conflictele dintre ei si sa isi uneasca fortele impotriva unui dusman comun, bratara miraculoasa pe care Jake Lonergan o poarta la mana fiind cheia salvarii rasei umane.


  Legends Of The Fall - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Iul 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 3351 | Gen: Drama
Legends Of The Fall
Legends Of The FallLegendele toamnei este unul dintre acele filme despre care se poate face referire ca fiind arta cinematografica. Filmul este o poveste despre familia Ludlow retrasa in salbaticia rustica a Americii inceputului de secol 20 si parcursul acesteia de-alungul a citorva generatii. Primul razboi mondial ravaseste vietile membrilor familiei, scoate la iveala sentimente adormite si aprinde flacara aventurii in sufletul lui Tristan (Brad Pitt)


  Legendele toamnei - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 7320 | Gen: Drama
Legendele toamnei
Legendele toamneiAnul: 1994 Calitate: DVD-Rip Durata Film: 133 min Rating: 16 | Interzis sub 16 ani Categorie: Drama, Western, Razboi, Dragoste Legendele toamnei este unul dintre acele filme despre care se poate face referire ca fiind arta cinematografica. Filmul este o poveste despre familia Ludlow retrasa in salbaticia rustica a Americii inceputului de secol 20 si parcursul acesteia de-alungul a citorva generatii. Primul razboi mondial ravaseste vietile membrilor familiei, scoate la iveala sentimente adormite si aprinde flacara aventurii in sufletul lui Tristan (Brad Pitt) Premiat la Oscar, nominalizat la 4 premii Golden Globes.Data Adaugarii: 27 Iul 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1776 | Gen: Actiune
Once Upon a Time in Mexico - A fost odata in Mexic - Desperado 2 (2003)
Once Upon a Time in Mexico - A fost odata in Mexic - Desperado 2 (2003)Povestea eroului cu chitara, El Mariachi, continua cu o noua aventura in „Once Upon A Time in Mexico”. O aventura pe fundalul unei revolutii, in vremuri de razbunare si lacomie atroce.
Ranit, haituit si inspaimantat de o tragedie, El Mariachi s-a retras in liniste, departe de lume. E fortat sa iasa din ascunzatoare atunci cand Sands (Johnny Depp), un agent CIA corupt, il recruteaza pentru a dejuca un complot ce vizeaza presedintele Mexicului. De aceasta data „raii” sunt cei din Cartelul lui Barillo (Willem Dafoe).

Pe langa angajament, El Mariachi are propriile motive sa se intoarca, ce tin de razbunare.
El Mariachi revine, alaturi de doi prieteni, Lorenzo (Enrique Iglesias) si Fideo (Marco Leonardi). Iar legenda lui atinge noi culmi de pasiune si aventura palpitanta.


  Lucky Luke (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 2343 | Gen: Western
Lucky Luke (2009)
Lucky Luke (2009)Lucky Luke (2009) Coproducţie Argentina-Franţa, Lucky Luke spune povestea celui care dă şi numele filmului, un pistolar neînfricat ce primeşte, de la însuşi preşedinte, însărcinarea de a aduce pacea în orăşelul Daisy Town.


  Blood River - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 1290 | Gen: Western
Blood River
Blood RiverThriller psihologic cu buget redus, Blood River prezintă amănunţit descompunerea unui cuplu. Aflaţi pe drum către părinţii unuia dintre ei, doi tineri proaspăt căsătoriţi ajung într-un oraş abandonat după ce o pană de cauciuc îi obligă să facă popas. În straniul orăşel, cei doi întâlnesc un bărbat misterios ce pare să deţină suspect de multe informaţii despre ei. Printr-un apăsător joc al manipulării, bărbatul reuşeşte să distrugă aparent puternica încredere reciprocă dintre cei doi tineri. De aici şi până la ivirea unor secrete teribile mai e doar un pas. Cine este necunoscutul, de unde ştie atâtea despre ei şi, mai ales, ce va aduce pentru cei doi întâlnirea cu acesta?


  The Warrior's Way (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 1096 | Gen: Western
The Warrior's Way (2010)
The Warrior's Way (2010)Asiaticul Yang a fost antrenat toată viaţa pentru a deveni cel mai bun spadasin din lume şi unul dintre cei mai de temut războinici, însă, atunci când îşi trădează clanul pentru a salva viaţa unui aşa-zis duşman, este forţat să fugă în America de Nord şi să se stabilească într-un oraş din Vestul Sălbatic. Încercând să îşi ascundă talentul extraordinar de a mânui sabia pentru a lăsa definitiv în urmă trecutul, Yang îşi găseşte o slujbă umilă la o spălătorie şi se împrieteneşte cu beţivul Ron şi cu aruncătoarea de cuţite de la circ pe nume Lynne, fără să ştie că amândoi ascund secrete teribile. Atunci când frumoasa Lynne este răpită de un grup de bandiţi conduşi de către Colonel, Yang este forţat să recurgă la abilităţile sale de luptător ninja şi de spadasin pentru a o salva şi a o proteja pe femeia de care este îndrăgostit.


Pagini : 1 2 » 

    Acasa     Log In     SiteMap