Filme Online
   Acasa

Filme Online Istorice

  Territories - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 06 Noi 2011 | Adaugat de TzuTzu | Vizionari: 1711 | Gen: Horror
Territories
Territories.


  Amazing Grace - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 11 Oct 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2472 | Gen: Drama
Amazing Grace
Amazing GraceO drama istorica despre politicianul britanic din secolul XVIII William Wilberforce, care lupta pentru abolirea sclaviei in Marea Britanie. Fiind daramat de boala si deziluzionare el se retrage la casa varului sau pentru un concediu de odihna. Acolo o cunoaste pe Barbara Spooner, o tanara virtuoasa, corecta si frumoasa de care se indragosteste, si pe Lord Fox, un batran gentleman care se dovedeste a fi mult mai lucid si capabil decat pare. Cei doi il incurajeaza si ajuta pe William sa continue lupta.


  Wong Fei Hung - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Sep 2011 | Adaugat de Madalyn | Vizionari: 3210 | Gen: Actiune
Wong Fei Hung
Wong Fei HungOnce Upon A Time In China, sau Wong Fei-Hung este un film de actiune aparut in anul 1991. De regia acestui film s-a ocupat Hark Tsui, iar de scenariu s-au ocupat Yiu Ming Leung, Pik-yin Tang, Hark Tsui si Gai Chi Yuen. In rolurile principale ii putem urmari pe Jet Li, Biao Yuen si Rosamund Kwan. Plasat in secolul 19, acest film despre artele martiale, ne prezinta pozitia pe care a luat-o legendarul erou de arte martiale, Wong Fei-Hung (1847-1924), impotriva fortelor straine, cum ar fi cei din Anglia, Franta sau America, care incercau sa jefuiasca China. Atunci cand Matusa Yee se intoarce din America, total schimbata, Wong Fei-Hung isi asuma rolul de protector al acesteia. Acest lucru se dovedeste a fi destul de dificil atunci cand scoala sa de arte martiale si politia locala, devin implicate in batalii inspaimantatoare, contra fortelor straine si guvernului local. O data cu cresterea violentele, pana si Matusa Yee trebuie sa-si puna intrebari in legatura cu idealurile sale Vestice, dar este posibil oare sa lupta cu arme impotriva stilului de lupta Kung Fu?


  Troy - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Aug 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1612 | Gen: Actiune
Troy
TroyO adaptare de exceptie dupa marea epopee a lui Homer, filmul urmareste asediul Troiei de catre greci. Dupa 10 ani de lupte crancene, razboiul a ajuns la final, insa grecii nu vor sa plece fara sa cucereasca citadela pe care nici o alta armata nu reusise sa o infranga. Paris, printul Troiei, o rapeste pe frumoasa Helena, sotia regelui Menelau, iar aceasta insulta nu poate fi suportata. Afrontul adus lui Menelau il face pe fratele sau, Agamemnon, puternicul rege din Micene, sa uneasca armatele Greciei pentru a apara onoarea familiei. Insa lupta se transforma rapid intr-o dorinta avida de putere pentru suprematia vastului sau imperiu

Nominalizat la Oscar.


  Glory - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 03 Aug 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2615 | Gen: Drama
Glory
GloryShaw a fost ofiterul care s-a oferit sa conduca prima companie de soldati afro-americani in timpul Razboiului Civil din America. Aceasta companie era formata in mare parte din sclavi evadati si trebuia sa curete drumul pentru "adevaratii" soldati, primind astfel muncile josnice si impovaratoare. Iar Shaw trebuie sa lupte atat cu adversarii care au ordin sa ii ucida pe ofiterii de culoare, cat si cu aliatii care nu isi pot invinge prejudecatile. Dar totusi, in ciuda tuturor obstacolelor, colonelul Robert G. Shaw planuieste sa aduca aceasta trupa in mijlocul evenimentelor pentru ca oamenii sai sa poata lupta cu adevarat.


  Schindler's List - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Iul 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1436 | Gen: Drama
Schindler's List
Schindler's ListPovestea adevarata a lui Oscar Schindler, un industrias german, care a ales sa-si "investeasca" averea strinsa in timpul razboiului in salvarea a citorva sute de evrei. Filmul este o marturie emotionanta despre ororile razboiului si despre alterarea caracterelor umane in timp de razboi. Razboiul este placa turnanta in jurul careia se desfasoara actiunea si intriga filmului, reprezentind o cale de mintuire pentru unii si condamnare pentru altii. Daca nu l-ati vazut inca, aveti toate motivele sa-l vizionati


  Jackboots on Whitehall (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 1240 | Gen: Istorice
Jackboots on Whitehall (2010)
Jackboots on Whitehall (2010)Este anul 1940 si trupele naziste conduse de catre Hitler, Himmler, Goering si Goebbels reusesc sa cucereasca Londra, dupa ce sapa un tunel pe sub Canalul Manecii si ies la suprafata in Trafalgar Square. Intrucat fortele aeriene britanice au fost decimate, iar infanteria este blocata in Franta, la Dunkerque, primul-ministru Winston Churchill ramane prizonier in bunkarul sau din Downing Street, nr. 10 si cere ajutor pe calea undelor radio. Sprijinul asteptat soseste din partea lui Chris, baiatul modest al unui fermier din Kent, care si-a dorit sa lupte impotriva nazistilor in timpul celui de-al doilea Razboi Mondial, dar a fost respins la recrutare din cauza mainilor de dimensiuni gigantice. Ajutat de catre iubita lui Daisy, tatal acesteia care este vicar in satul lor natal, un luptator din Rezistenta franceza si un pilot de avion nord-american pe nume Billy Fiske, Chris mobilizeaza poporul britanic si se retrage in Scotia pentru a incropi o armata de neprofesionisti si a elibera teritoriul de sub dominatia germana.

 

    Acasa     Log In     SiteMap