Filme Online
   Acasa

Filme Online Thriller

  The Final Cut (2004) Online Subtitrat - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Iun 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1314 | Gen: Thriller
The Final Cut (2004) Online Subtitrat
The Final Cut (2004) Online SubtitratBine ai venit in familia Zoe Tech. Ai luat o decizie importanta – ai achizitionat un implant Zoe pentru copilul care ti se va naste in curand. Ce inseamna acest lucru? Nemurire. Produsul nostru patentat va fi amplasat la nastere in creierul copilului, permitandu-i acestuia sa inregistreze tot ceea ce i se va intampla de-a lungul vietii. De-acum, amintirile pe care le indragim se vor pastra intacte de-a lungul timpului. Un Zoe Chip este un implant care-ti permite sa-ti inregistrezi intreaga viata. Atunci cand mori, filmul vietii tale este transformat intr-un „memorial”, o pelicula care va fi proiectata cu ocazia inmormantarii. Jucarie destinata celor privilegiati, implanturile Zoe vor schimba modul de interactiune dintre oameni, dar exista rebeli care sunt impotriva acestei tehnologii si care cred ca amintirile sunt destinate uitarii.


  Urban Explorer (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2222 | Gen: Horror
Urban Explorer (2011)
Urban Explorer (2011)Dorind sa exploreze lumea subterana si misterioasa ascunsa sub metropola berlineza, un grup international de 4 exploratori angajeaza un ghid local, care are sarcina de a-i conduce in labirintul de tuneluri de evacuare subterane si fortificatii ale orasului Berlin. Atunci cand ghidului lor ii vine rau, doua fete din grup pleaca dupa ajutoare, in timp ce Denis, tanarul american, ramane in urma…


  The Aggression Scale (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2183 | Gen: Actiune
The Aggression Scale (2012)
The Aggression Scale (2012)Four heavily armed hitmen and two unusual teenagers go to war over $500,000 of stolen cash


  Mit moon (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2275 | Gen: Actiune
Mit moon (2010)
Mit moon (2010)When the boss of a ruling Hong Kong triad is arrested and executed in China for counterfeiting money, mayhem ensues as the mob’s leading contenders circle the throne.When the boss of a ruling Hong Kong triad is arrested and executed in China for counterfeiting money, mayhem ensues as the mob’s leading contenders circle the throne.


  Kokuhaku (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1455 | Gen: Drama
Kokuhaku (2010)
Kokuhaku (2010)"Kokuhaku / Confessions” în regia lui Tetsuya Nakashima a fost desemnat Cel Mai Bun Film la premiile Academiei Japoneze de Film, a 34-a gală anuală, organizată în februarie 2011. Drama "Kokuhaku / Confessions” a câştigat echivalentul japonez al Oscarului pentru Cel Mai bun Film, Cel Mai Bun Realizator, Cel Mai Bun Scenariu şi Cel Mai Bun Montaj. Producţia a ajuns şi la Oscaruri, fiind desemnată să reprezinte Japonia la categoria Cel Mai Bun Film Străin şi a apărut pe lista celor zece filme străine de pe care membrii Academiei de Film au ales cele cinci nominalizări pentru Oscarul decernat producţiei din afara SUA.
Drama "Kokuhaku / Confessions” are la bază romanul scris în şase volume de Kanae Minato, o serie care a fost cea mai bine vândută anul trecut în Japonia. Scriitorul a fost timp de patru săptămâni în topul librăriilor şi a câştigat peste 30 de milioane de dolari. Filmul ieşit în baza cărţii e un thriller psihologic în care o mamă îşi jeleşte fiica ucisă şi se transformă treptat într-o criminală cu sânge rece şi sete de răzbunare. Planul pus la cale de mamă pentru a-i pedepsi pe cei ce i-au omorât fata e genial şi întortocheat.


  The Yellow Sea (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1667 | Gen: Actiune
The Yellow Sea (2010)
The Yellow Sea (2010)The yellow sea online prezinta un taximetrist din orasul Yanji, o regiune aflata la limita dintre Corea de nord, China si Rusia. Sotia sa pleaca in Corea sa castige bani pentru familie, dar acesta pierde legatura cu ea vreme de mai bine de 6 luni. Incepe sa intre in lumea jocurilor de noroc pentru a mai castiga niste bani, insa acestea doar ii inrautatesc viata. Totul se schimba cand va primi o oferta de asasin platit.


  The Ward (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2395 | Gen: Horror
The Ward (2010)
The Ward (2010)The ward online este un thriller psihologic, pe alocuri horror, care te va tine cu sufletul la gura pana la sfarsit. Totul se intampla intr-un ospiciu unde tanara Kristen este adusa, aparent fara nici un motiv. Ea devine victima unei fantome care pare sa bantuie intreaga institutie. Singura impotriva personalului care este convins ca este nebuna, Kristen va trebui sa lupte pentru supravietuire cu aceasta creatura.


  My Soul to Take (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1510 | Gen: Horror
My Soul to Take (2010)
My Soul to Take (2010)My soul to take online ia loc in Riverton, un oras linistit in apropiere de padure. Totul incepe sa se schimbe cand 7 copii sunt urmariti de un cosmar teribil. Un criminal care a fost adus la tacere in urma cu cativa ani a jurat sa se intoarca si sa-i omoare pe cei care sunt nascuti in aceeasi data in care el a murit.


  Donnie Darko (2001) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1885 | Gen: Drama
Donnie Darko (2001)
Donnie Darko (2001)În timpul alegerilor prezidenţiale din 1988, un adolescent pe nume Donnie Darko, somnambul fiind, iese într-o noapte din casa lui şi întâlneşte un iepure gigant, cu o înfăţişare demonică, numit Frank, care îi spune că lumea se va sfârşi în 28 de zile, 6 ore şi 12 secunde. Donnie se întoarce acasă în dimineaţa următoare şi află cu stupoare că un reactor de avion s-a prăbuşit în dormitorul său. În timp ce încearcă să afle de ce a supravieţuit şi să se confrunte cu unele persoane din orăşelul lui – precum bătăuşul şcolii, conservatoarea lui profesoară sau un guru – Frank continuă să-i apară în minte, motivându-l să comită acte de vandalism şi nu numai…


  Battleship (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2286 | Gen: Actiune
Battleship (2012)
Battleship (2012)Ofiterul de marina Alex Hopper de pe vaporul USS John Paul Jones este logodit cu terapeuta Sam, fiica intransigentului si severului amiral Shane, care nu este deloc incantat de perspectiva acestei casatorii si ii reproseaza viitorului ginere ca isi iroseste calitatile profesionale. Alex il idolatrizeaza pe fratele lui mai mare Stone, care este ofiter pe vasul USS Sampson si dispune de toate abilitatile necesare pentru a fi un excelent comandant. Aflati in misiune in Oceanul Pacific, fratii Hopper, amiralul Shane, experta in armament Raikes si echipajele internationale ale vapoarelor ce compun o mica flota se confrunta cu o invazie extraterestra, alienii supranumiti The Regents intentionand sa construiasca o puternica sursa de energie in ocean si sa acapareze resursele bogate ale Terrei pentru a supravietui ca rasa. Cativa membri ai echipajului sunt trimisi sa cerceteze o ambarcatiune suspecta rasarita din adancuri, care nu este detectata de radar, desi este vizibila cu ochiul liber, iar atunci cand armamentul ultramodern din dotarea oamenilor nu pare a avea eficacitate impotriva acestei nave, care ia forma unui robot si deregleaza aparatura de bord, amiralul Shane intelege ca au de-a face cu un inamic periculos de pe alta planeta.


Pagini : 1 2 3 ... 32 33 » 

    Acasa     Log In     SiteMap