Filme Online
   Acasa

Filme Online Crima

  Lilja 4-ever (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1818 | Gen: Crima
Lilja 4-ever (2002)
Lilja 4-ever (2002)Lilja este o fata frumoasa de 16 ani, care isi traieste viata de azi pe maine, fara prea mari ganduri sau planuri de viitor. In Estonia nici nu prea ai ce face intr-un cartier saracacios, aproape pustiu. Singurul ei prieten este copilul Vadja care ii tine companie. Intr-o zi in viata Liljei din senins se iveste tanarul Andrej care pare plin doar de intentii bune si nobile, care ii propune tinerei sa plece cu el in Suedia la o viata mai buna. Lilja pica prada insa unei retele de carne vie si cosmarul tinerei abia acum incepe, cu prima zi, din restul vietii sale.


  Bonded by Blood (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1570 | Gen: Crima
Bonded by Blood (2010)
Bonded by Blood (2010)Nu are descriere...


  Burn After Reading - Citeste si arde (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1217 | Gen: Comedie
Burn After Reading - Citeste si arde (2008)
Burn After Reading - Citeste si arde (2008)"Burn after reading” este o comedie neagra a carei actiune se invarte in jurul unui CD continand memoriile fostului agent CIA Osbourne Cox, concediat din agentie din pricina dependentei de alcool, CD care ii este furat acestuia de catre Katie Cox, sotia infidela de care urmeaza sa se desparta, pentru a fi uitat apoi in mod accidental in vestiarul unei sali de fitness din Washington. Pretioasele informatii intra in posesia Lindei Litzke precum si in posesia lui Chad Feldheimer, instructorul de fitness al neglijentei Katie, care intentioneaza sa il santajeze pe Ozzie Cox sau sa le vanda persoanei dispuse sa ofere cea mai consistenta suma de bani pentru ele.
Situatia se complica atunci cand in scena intra si agentul federal Harry Pfarrer, care pe de-o parte are o aventura amoroasa cu Katie – sotia lui Ozzie Cox, iar pe de alta parte o cunoaste pe Linda Litzke prin intermediul unui site de intalniri on-line si se implica la randul sau in schema de santaj pusa la cale de cei doi detinatori fara scrupule ai CD-ului.Data Adaugarii: 04 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1520 | Gen: Actiune
Sherlock Holmes: A Game Of Shadows – Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011)
Sherlock Holmes: A Game Of Shadows – Sherlock Holmes: Jocul Umbrelor (2011)Prinţul moştenitor al Austriei este găsit mort,iar din elementele de probă Inspectorul Lestrade deduce ca ceea ce s-a intamplat este sinucidere. Sherlock Holmes insa deduce că prinţul a fost victima unei crime care este doar o bucata dintr-un puzzle mai mare şi mult mai plin de sine, conceput de un anume profesor Moriarty.

Amestecand afacerile cu placerea Holmes ajunge la clubul subteran al unui gentelman unde intalneste o prezicatoare in viitor pe nume Sim pe care o si salveaza dupa ce isi da seama ca ea ar fi urmatoarea tinta a criminalului. Ancheta devine tot mai periculoasa si ii duce pe eroii nostrii in Anglia ,Franta,Germania si Elvetia

Dar viclenia lui Moriarty este intotdeauna cu un pas înainte iar tot ce face ,face parte dintr-un plan mai mare care, dacă reuşeşte, va schimba cursul istoriei.


  Transit (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 04 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1895 | Gen: Crima
Transit (2012)
Transit (2012)Filmul incepe cu jaful unui camion plin de bani. Dupa jaf fortele de ordine au creat filtre pentru prinderea suspectilor. Cei patru hoti Marek, prietena lui Arielle, Losada şi Evers stiu ca ei se potrivesc profilului talharilor si astfel, pentru a nu fi prinsi se folosesc de o familie ce intentioneaza sa petreaca vacanta impreuna. Ei reusesc sa ascunda geanta plina de bani în bagajele de campare ale familiei. Dupa ce reusesc sa treaca cu brio de filtrele de politie cei patru talhari se folosesc de orice mijloace pentru a-si recupera banii.Data Adaugarii: 30 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1713 | Gen: Actiune
Seeking Justice – Justitie pe cont propriu (2011)
Seeking Justice – Justitie pe cont propriu (2011)Profesorul de liceu Will Gerard şi muziciana Laura Gerard se iubesc şi au o căsnicie reuşită, însă viaţa lor de familie este pusă la încercare într-o seară în care femeia se întoarce acasă după căderea întunericului şi este atacată în mod brutal la câteva secunde după ce urcă în maşină şi se pregăteşte să răsucească cheia în contact. În timp ce Laura zace în stare gravă pe un pat de spital, cu hemoragie internă şi multiple contuzii, pe îndureratul şi furiosul ei soţ îl abordează un străin pe nume Simon, care pretinde că face parte dintr-o organizaţie secretă ce are drept scop pedepsirea infractorilor în spiritul legii talionului, iar nu aducerea lor în faţa instanţei de judecată, oferindu-se să se răzbune în numele lui pe agresorul care i-a abuzat nevasta. Deşi este intrigat de propunerea neortodoxă, Will Gerard încheie un pact de tip faustian cu bărbatul misterios, iar agresorul Laurei este asasinat, situaţia complicându-se atunci când Simon şi camarazii lui îi cer să respecte partea lui de înţelegere şi să ucidă un om pentru ei. Deşi refuză să îşi păteze mâinile cu sânge, profesorul este între ciocan şi nicovală şi nu poate apela nici măcar la sprijinul autorităţilor fiindcă unii dintre membri grupului cu care s-a încurcat sunt poliţişti.


  Blue Streak (1999) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1533 | Gen: Comedie
Blue Streak (1999)
Blue Streak (1999)Miles Logan este un hot de bijuterii care doreste sa-si recupereze diamantul pe care pusese mana cu ceva vreme in urma. Pentru acest lucru el pretinde ca este un om al legii foarte curajos, ceea ce-i aduce o promovare.
Cu doi ani in urma, impreuna cu cativa parteneri, planuise furtul diamantului.Dar Deacon, unul dintre ei, l-a tradat si a fost nevoit sa ascunda diamantul intr-o cladire in constructie. Dupa ce a iesit din inchisoare a constatat ca in acea cladire se afla sediul unei sectii de politie din Los Angeles. El planuieste diverse moduri de a intra in cladire, dar pana la urma nu reuseste si singura solutie este de a pretinde ca este un politist veteran ce a fost transferat la departamentul de furturi.Data Adaugarii: 28 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1470 | Gen: Crima
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 – Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I (2011)
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 – Saga Amurg: Zori de Zi – Partea I (2011)Zori de zi 1, următorul episod al Sagăi Amurg, duce povestea de dragoste dintre  Bella şi Edward pe un făgaş aproape normal. Vampirul şi muritoarea par să se bucure acum de o căsătorie aparent liniştită, dar nu pentru mult timp, fericirea lor fiind din nou spulberată de trădări şi pericole negândite. După controversata nuntă, Bella şi Edward pleacă în Rio de Janeiro pentru luna de miere. Rodul pasiunii lor nu se lasă mult aşteptat, Bella rămânând imediat însărcinată. Şi cum legătura lor nu ar fi trebuit să dea naştere unui urmaş, venirea pe lume a creaturii hibride aproape că o ucide pe Bella. Singura ei şansă de supravieţuire este ca Edward să o transforme în vampir.  

Până să realizeze ce se întâmplă, Edward, Bella şi fiica lor Renesmee ajung să fie vânaţi atât de Volturi, cât şi de vârcolaci, iar războiul mocnit dintre clanuri este pe cale să se reaprindă.  

Saga Amurg: Zori de zi continuă aventura fantastică care a topit inimile tinerilor din întreaga lume, ultimele două capitole ale producţiei-fenomen fiind regizate de celebrul Bill Condon, laureat al premiilor Oscar pentru scenariul filmului Gods and Monsters.


  Haute tension - Inalta tensiune (2003) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1607 | Gen: Horror
Haute tension - Inalta tensiune (2003)
Haute tension - Inalta tensiune (2003)Marie, o studenta de 20 de ani, se pregateste pentru examene in ferma izolata a parintilor celei mai bune prietene a ei. Pe timpul noptii, un asasin, fara sa stie ca fata e in casa, ii omoara pe rand pe toti membrii familiei…


  Blackthorn (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1903 | Gen: Crima
Blackthorn (2011)
Blackthorn (2011)Sam Shepard îl va interpreta, în acest proiect cutezător, pe Cassidy, la 15 ani de la împuşcarea lui de către poliţia din Bolivia, refăcut şi cu planuri mari: să se întoarcă în Statele Unite. Noriega va juca rolul unui pistolar care pierde economiile de-o viaţă ale lui Cassidy, dar care îl ajută pe acesta într-o nouă şi ultimă misiune - jefuirea unei mine.

Stephen Rea intră în pielea unui angajat al căilor ferate, trimis în urmă cu mai bine de un deceniu pe urmele lui Cassidy, dar încă dornic să-l prindă, deşi jafurile de bănci făcute în serie de către Cassidy deveniseră deja istorie.

Blackthorn se va filma începând cu luna martie a anului viitor în Spania şi Bolivia, fiind deja prevândut unui distribuitor spaniol. Bugetul filmului se ridcă la 7,5 milioane dolari, conform declaraţiei lui Cormenzana, făcute la Festivalul European de Film din Sevilia.


Pagini : 1 2 3 ... 9 10 » 

    Acasa     Log In     SiteMap