Filme Online
   Acasa

Filme Online Drama

  The Lucky One (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2437 | Gen: Drama
The Lucky One (2012)
The Lucky One (2012)The Lucky One este povestea unui puscas marin care supravietuieste la trei misiuni in Irak. El atribuie norocul sau unei fotografii pe care a facut-o unei femei pe care n-o cunoaste. El se decide sa-si intalneasca "talismanul norocos” in momentul in care se intoarce in Carolina de Nord. Filmul este bazat pe romanul cu acelasi nume de Nicholas Sparks (Nights in Rodanthe/Nopti in Rodanthe, A Walk to Remember/O iubire de neuitat si Message in a Bottle/Mesaj de departe).


  Mother’s Day (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1702 | Gen: Horror
Mother’s Day (2010)
Mother’s Day (2010)Membrii unei familii de psihopati se intorc la casa in care au copilarit, unde ii terorizeaza pe noii proprietari si musafirii lor. Calitate Film : DVDRip VIZIONEAZA FILM ONLINE :Membrii unei familii de psihopati se intorc la casa in care au copilarit, unde ii terorizeaza pe noii proprietari si musafirii lor. Calitate Film : DVDRip VIZIONEAZA FILM ONLINE :Membrii unei familii de psihopati se intorc la casa in care au copilarit, unde ii terorizeaza pe noii proprietari si musafirii lor. Calitate Film : DVDRip


  The Bang Bang Club (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1291 | Gen: Drama
The Bang Bang Club (2010)
The Bang Bang Club (2010)În ultimele zile de lupte care au pus capăt perioadei de segregare rasială (apartheid) în Africa de Sud un grup de fotojurnalişti profesionişti îşi riscă vieţile pentru a putea arăta lumii violenţele prin care trece ţara. Drama "The Bang Bang Club” se bazează pe întâmplările reale prin care au trecut patru dintre cei mai buni fotografi contemporani de război.
Ryan Phillippe îl joacă pe Greg Marinovich, un alb născut în Africa de Sud în 1962, care a câştigat Premiul Pulitzer pentru fotografie. El şi-a petrecut 18 ani făcând fotografie documentară şi de război pe întreg globul. Marinovich este co-autor al cărţii non-ficţionale "The Bang Bang Club” despre tranziţia Africii de Sud la democraţie, carte pe care se bazează filmul lansat anul acesta în cinematografe. "The Bang Bang Club” regizat de Steven Silver a avut premiera mondială în 2010 la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.
Actriţa Malin Akerman e Robin Comley, un editor şi consultant fotografic din Africa de Sud, care a lucrat independent. Comley e co-autoarea cărţii "Femei despre Femei: 50 de ani de fotografie făcută de femei în Africa de Sud”.Actorul Taylor Kitsch îl portretizează pe Kevin Carter, un fotograf alb născut la Johannesburg, în Africa de Sud, devenit membru al Clubului Bang-Bang, format în timpul apartheid-ului dintre 1990 şi 1994. Kevin Carter a fost primul fotojurnalist care a fotografiat o execuţie de tip "necklace”, în care un cauciuc plin cu petrol este pus în jurul pieptului şi a mâinilor victimei şi i se dă foc. Victimei îi ia până la 20 de minute să moară şi suferă arsuri teribile în acest timp. Carter a povestit că a fost dezgustat de aceea execuţie şi de faptul că el a fotografiat aşa ceva, dar a simţit în cele din urmă că a fost important ceea ce a făcut fiindcă oamenii au reacţionat la acele imagini. Kevin Carter a fost premiat cu Pulitzer în 1994 pentru o poză din Sudan cu o fetiţă emaciată şi un vultur. Fotograful a fost foarte afectat de toate crimele şi execuţiile pe care le-a văzut şi fotografiat şi s-a sinucis la 33 de ani.


  Kokuhaku (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1456 | Gen: Drama
Kokuhaku (2010)
Kokuhaku (2010)"Kokuhaku / Confessions” în regia lui Tetsuya Nakashima a fost desemnat Cel Mai Bun Film la premiile Academiei Japoneze de Film, a 34-a gală anuală, organizată în februarie 2011. Drama "Kokuhaku / Confessions” a câştigat echivalentul japonez al Oscarului pentru Cel Mai bun Film, Cel Mai Bun Realizator, Cel Mai Bun Scenariu şi Cel Mai Bun Montaj. Producţia a ajuns şi la Oscaruri, fiind desemnată să reprezinte Japonia la categoria Cel Mai Bun Film Străin şi a apărut pe lista celor zece filme străine de pe care membrii Academiei de Film au ales cele cinci nominalizări pentru Oscarul decernat producţiei din afara SUA.
Drama "Kokuhaku / Confessions” are la bază romanul scris în şase volume de Kanae Minato, o serie care a fost cea mai bine vândută anul trecut în Japonia. Scriitorul a fost timp de patru săptămâni în topul librăriilor şi a câştigat peste 30 de milioane de dolari. Filmul ieşit în baza cărţii e un thriller psihologic în care o mamă îşi jeleşte fiica ucisă şi se transformă treptat într-o criminală cu sânge rece şi sete de răzbunare. Planul pus la cale de mamă pentru a-i pedepsi pe cei ce i-au omorât fata e genial şi întortocheat.


  Hollow (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1347 | Gen: Drama
Hollow (2011)
Hollow (2011)On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.


  The Yellow Sea (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1667 | Gen: Actiune
The Yellow Sea (2010)
The Yellow Sea (2010)The yellow sea online prezinta un taximetrist din orasul Yanji, o regiune aflata la limita dintre Corea de nord, China si Rusia. Sotia sa pleaca in Corea sa castige bani pentru familie, dar acesta pierde legatura cu ea vreme de mai bine de 6 luni. Incepe sa intre in lumea jocurilor de noroc pentru a mai castiga niste bani, insa acestea doar ii inrautatesc viata. Totul se schimba cand va primi o oferta de asasin platit.


  Charlotte Gray (2001) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2055 | Gen: Drama
Charlotte Gray (2001)
Charlotte Gray (2001)Charlotte, o tanara scotiana, care a studiat in Franta, locuieste in Londra, in timpul celui de-al doilea razboi mondial. Curand aceasta se indragosteste de un tanar pilot al fortelor aeriene englezesti, iar mai apoi este recrutata de Serviciile Secrete sa serveasca informatii pentru rezistenta franceza. Totusi misiunea ei devine una personala cand iubitul sau este doborat printr-un act de tradare din parte blocului comunist.


  Cinema Verite (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1292 | Gen: Drama
Cinema Verite (2011)
Cinema Verite (2011)Cinema Verite e filmat in culisele primului reality show realizat pentru televiziune cu o familie americana. Reality show-ul a fost filmat in 1971 si difuzat in SUA din 1973, iar Cinema Verite arata cum a fost produs acesta. Facand acest lucru, filmul trece de la spontaneitate la repetitii, stilul fiind unul de semi-documentar, dar din care reies multe concluzii sociologice interesante. In centrul actiunii e familia Loud, parte din clasa mijlocie superioara locuitoare in Santa Barbara. Un regizor convinge un cuplu casatorit sa permita intruziunea camerelor de luat vederi in viata lor de familie pentru a arata pentru prima data de aproape ce se intampla intr-o familie americana ideala. Drama incepe atunci cand participantii trebuie sa decida ce sa filmeze si ce nu, ce sa faca si ce nu cand sunt filmati, cum sa se descurce cu ideea ca vietile lor au fost schimbate odata ce s-au lasat expusi in fata camerelor de filmat. Adevarata familie Loud apare in secvente intercalate cu filmari care reconstituie viata lor cu ajutorul actorilor Diane Lane si Tim Robbins.


  Answers to Nothing (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1432 | Gen: Drama
Answers to Nothing (2011)
Answers to Nothing (2011)Avocata Kate şi psihoterapeutul Ryan sunt căsătoriţi, dar tentativele disperate şi zadarnice de a deveni părinţi i-au înstrăinat unul de altul şi i-au determinat să ducă două vieţi paralele, bărbatul implicându-se într-o aventură extraconjugală cu tânăra cântăreaţă Tara şi detestându-se pentru că a ajuns să calce pe urmele infidelului său tată, care a părăsit-o pe mama lui cu 10 ani în urmă. Allegra, una dintre pacientele lui Ryan, este singura scenaristă afro-americană din echipa care lucrează la primul sezon al serialului TV "Labor Pains” şi nu se simte confortabil în propria piele, fiind ajutată să-şi înfrunte demonii interiori de către Evan, managerul clubului în care cântă Tara, un visător şi un romantic incurabil, care lasă impresia că s-a pregătit toată viaţa pentru a deveni iubitul perfect pentru femeia de care se va îndrăgosti. Frankie, cea mai bună prietenă a lui Kate, este o poliţistă divorţată, care îşi creşte singură fiica şi care este însărcinată cu rezolvarea cazului răpirii unei fete de 11 ani, nefiind capabilă să separe viaţa personală de cea profesională. Carter este profesor la şcoala la care învaţă fiica lui Frankie şi, inspirat de un joc video în care poate săvârşi fapte eroice, decide să ia legea în propriile mâini şi să îl pedepsească pe suspectul principal în cazul răpirii copilului, pe care poliţistul Jerry, un văduv ce jeleşte moartea recentă a soţiei, nu l-a luat în custodie pe motiv că trebuie respectată procedura legală. Drew, una dintre clientele lui Kate şi o fostă alcoolică, se luptă cu părinţii în instanţă pentru a obţine custodia fratelui ei aflat în scaun cu rotile, vrând să-l ajute pe acesta să concureze la maratonul din Los Angeles.


  Donnie Darko (2001) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1885 | Gen: Drama
Donnie Darko (2001)
Donnie Darko (2001)În timpul alegerilor prezidenţiale din 1988, un adolescent pe nume Donnie Darko, somnambul fiind, iese într-o noapte din casa lui şi întâlneşte un iepure gigant, cu o înfăţişare demonică, numit Frank, care îi spune că lumea se va sfârşi în 28 de zile, 6 ore şi 12 secunde. Donnie se întoarce acasă în dimineaţa următoare şi află cu stupoare că un reactor de avion s-a prăbuşit în dormitorul său. În timp ce încearcă să afle de ce a supravieţuit şi să se confrunte cu unele persoane din orăşelul lui – precum bătăuşul şcolii, conservatoarea lui profesoară sau un guru – Frank continuă să-i apară în minte, motivându-l să comită acte de vandalism şi nu numai…


Pagini : 1 2 3 ... 40 41 » 

    Acasa     Log In     SiteMap