Filme Online
   Acasa

Filme Online Animatie

  Ice Age: Continental Drift - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 18 Iul 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2694 | Gen: Animatie
Ice Age: Continental Drift
Ice Age: Continental Drift
Unul dintre cele mai iubite trio-uri din istoria cinematografiei -Manny ,Diego si Sid- pornesc in cea mai mare aventura a lor dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent.

Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti.

Inainte sa devina eroi si sa reuseasca imposibilul, Manny si gasca sunt supusi la cele mai grele incercari prin care au trecut vreodata; se confrunta cu tot soiul de creaturi marine exotice, exploreaza cu curaj o noua lume plina de pericole necunoscute si se lupta cu pirati nemilosi.

Bineinteles ca din aceasta aventura nu putea lipsi Scrat, a carui reuniune cu ghinda sa blestemata il catapulteaza in locuri in care nicio veverita preistorica nu a mai ajuns vreodata.
  • Titlu: Ice Age: Continental Drift - Epoca de gheata 4: Continente in deriva
  • Producator: Blue Sky Studios
  • Data lansare (SUA): 13 Iulie 2012
  • Data lansare (Romania): 06 Iulie 2012
  • Incasari weekend: 46,629,259 $
  • Incasari totale: 46,629,259 $


  Beauty and the Beast - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1182 | Gen: Animatie
Beauty and the Beast
Beauty and the Beast

In Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas, Belle este prizoniera in castel. Insa ea este hotarata sa celebreze Craciunul asa cum se cuvine acestei sarbatori, desi Bestia nu este de acord si ii interzice. Belle nu ia in seama acest lucru, dorind sa-i aduca fericire macar in aceste momente. Aliatii sai sunt obiectele din casa care doresc o schimbare in aceasta atmosfera mohorata. Dar Forte se teme ca planurile Frumoasei vor pune capat blestemului care a cazut peste castel, blestem care pe el l-a facut foarte important in ochii stapanului sau. El se foloseste de Fife, un flaut care doreste cu disperare un solo, pentru a strica planurile Bellei si pentru a scapa de ea. Oare sa reuseasca raul sa invinga binele inca o data? Aflati doar urmarind Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas.

SEVIn Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas, Belle este prizoniera in castel. Insa ea este hotarata sa celebreze Craciunul asa cum se cuvine acestei sarbatori, desi Bestia nu este de acord si ii interzice. Belle nu ia in seama acest lucru, dorind sa-i aduca fericire macar in aceste momente. Aliatii sai sunt obiectele din casa care doresc o schimbare in aceasta atmosfera mohorata. Dar Forte se teme ca planurile Frumoasei vor pune capat blestemului care a cazut peste castel, blestem care pe el l-a facut foarte important in ochii stapanului sau. El se foloseste de Fife, un flaut care doreste cu disperare un solo, pentru a strica planurile Bellei si pentru a scapa de ea. Oare sa reuseasca raul sa invinga binele inca o data? Aflati doar urmarind Beauty and the Beast: The Enchanted Christmas.


  Toy Story 3 (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2536 | Gen: Actiune
Toy Story 3 (2010)
Toy Story 3 (2010)Studiourile Disney şi Pixar redeschid cufărul cu jucării pentru o nouă aventură palpitantă a personajelor din cunoscutul film de animaţie Toy Story. De data aceasta Buzz, Woody şi întreaga gaşcă sunt nevoiţi să facă faţă unei probleme cu totul deosebite. Stăpânul lor, Andy pleacă la facultate, iar jucăriile se trezesc într-o creşă plină de bebeluşi şi copii mici care abia aşteaptă să pună mânuţele pe marfă nouă, pe care să o rupă, să o murdărească şi să o roadă după bunul plac.


  Turtles Forever (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1570 | Gen: Animatie
Turtles Forever (2009)
Turtles Forever (2009)The Teenage Mutant Ninja Turtles meet their match — Literally! The modern, gritty Ninja Turtles must team up with their classic cartoon counterparts to stop two Shredders and their plans of multi-dimensional scale.


  Africa United (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1392 | Gen: Animatie
Africa United (2010)
Africa United (2010)”Africa Unită” sau ”Africa Mare” este poveste extraordinară a 3 copii din Rwanda care au plecat ”în viață” pentru a-și realiza visul de a lua parte la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 din Africa de Sud, de la Johannesburg.Fabrice, Dudu și Beatrice trec prin fel de fel de întâmplări de la alegerea autobuzului greșit spre destinație, la a ajunge într-o tabără de refugiați, de unde scapă totuși, cu ajutor, plecând spre visul lor, într-o călătorie de 3.000 mile prin șapte țări, călătorie însoțită de aventuri palpitante, de râsete și nu în ultimul rând de speranța.”Africa Unite ” este o poveste dramatică, fermecătoare, un film de văzut în sânul familiei într-un week-end relaxant.


  Spirit of the Forest (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1428 | Gen: Animatie
Spirit of the Forest (2008)
Spirit of the Forest (2008)Spiritul padurii este un desen animat frumos, cu un mesaj clar atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Loialitate, prietenie si lucru in echipa in fata unei primejdii iminente aduce intotdeauna dreptatea de partea ta. Cand animalutele dintr-o padure afla ca pe acolo va trece o autostrada si ca toti copacii vor pica sub puterea unui magnat si a sotiei sale avida de bogatie, acestea isi vor uni fortele in a impiedica catastrofa.


  Robin Hood (1973) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1449 | Gen: Animatie
Robin Hood (1973)
Robin Hood (1973)Filmul online gratis Robin Hood este produs in anul 1973, de productie USA
Bravul Robin Hood, impreuna cu prietenul sau de incredere, Micul John, si devotata sa trupa de prieteni curajosi si voiosi, pune la cale tot soiul de fapte nostime si indraznete, pentru a-l invinge pe lacomul Print John si a aduce fericirea in randul locuitorilor din Padurea Sherwood.
Regia: Wolfgang Reitherman.Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1759 | Gen: Animatie
Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers online
Mickey, Donald, Goofy: The Three Musketeers onlineMickey, Donald şi Goofy s-au întors în acest film cu totul nou video direct pe care este sigur pentru a deveni un clasic instant. Daca ti-a placut pantaloni scurţi desen animat de sex în trei din aceste 40 şi 50 de ani, veţi fi cu siguranţă încântaţi de acest film fermecător şi distractiv. Echipa de animatie nu a precupeţit nici un efort pentru a face acest film ar fi încălzirea amuzant si inima ca echipa de animaţie original, sub îndrumarea
Walt Disney însuşi. Un tratament care va fi bucurat de către întreaga familie.


  Tom and Jerry and The Wizard of Oz online - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1474 | Gen: Animatie
Tom and Jerry and The Wizard of Oz online
Tom and Jerry and The Wizard of Oz onlineDistracţie, în stare proaspătă şi fanteziste: Tom si Jerry intr-un film original, Ozsome! Ei sunt în afara pentru a vedea Expertul, Wonderful Wizard of Oz! Tom si Jerry avânta peste curcubeu şi de călătorie pe drumul de cărămidă galbenă în această repovestire toate-noi animat a poveştii clasice. Veţi vedea personajele tale preferate: Dorothy, Toto, Sperietoarea de ciori, Tin Man, Leul, Vrajitoarea răi din Occident, Wizard, Munchkins şi mai mult. Veţi auzi multe din cântecele dvs. preferate, inclusiv a lungul Rainbow. Şi veţi râde de antichităţi de pisica dumneavoastră preferate şi mouse-ul în care acestea se răsucite într-un Twister, du-te la laba laba împotriva maimuţe care zboară şi furtuna castel vrăjitoare rea lui într-o încercare eroică pentru a obţine Dorothy şi Toto (şi pe ei înşişi) în condiţii de siguranţă Înapoi la Kansas. La urma urmei, nu e niciun loc ca acasă!


  A Scanner Darkly (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1407 | Gen: Animatie
A Scanner Darkly (2006)
A Scanner Darkly (2006)Intr-o suburbie californiana, in viitorul apropiat, razboiul fara sfarsit dus de America impotriva drogurilor s-a suprapus peste cel dus impotriva terorii insesi. Politistul sub acoperire Bob Arctor (Keanu Reeves) primeste misiunea de a-si spiona prietenii – Jim Barris (Robert Downey Jr.), Ernie Luckman (Woody Harrelson), Donna Hawthorne (Winona Ryder) si Charles Freck (Rory Cochrane). In momentul in care i se ordona sa-si concentreze atentia asupra lui insusi, el se lanseaza intr-o calatorie paranoica in absurd, in care loialitatea si identitea sunt greu de decodificat. Bazat pe opera legendarului autor S.F. Philip K. Dick, A Scanner Darkly este povestea caustica, tragica, insa pe alocuri comica, a folosirii drogurilor in societatea moderna si consecintele pe care aceste abuzuri le implica.


Pagini : 1 2 3 ... 7 8 » 

    Acasa     Log In     SiteMap