Filme Online
   Acasa

Filme Online Drama

  Love Story (1970) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1881 | Gen: Drama
Love Story (1970)
Love Story (1970)Harvard Law student Oliver Barrett IV and music student Jennifer Cavilleri share a chemistry they cannot deny – and a love they cannot ignore. Despite their opposite backgrounds, the young couple put their hearts on the line for each other. When they marry, Oliver’s wealthy father threatens to disown him. Jenny tries to reconcile the Barrett men, but to no avail. Oliver and Jenny continue to build their life together. Relying only on each other, they believe love can fix anything. But fate has other plans. Soon, what began as a brutally honest friendship becomes the love story of their lives.


  The Paper Will Be Blue - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1244 | Gen: Actiune
The Paper Will Be Blue
The Paper Will Be BlueBucuresti, 22 spre 23 decembrie 1989. Plutonul de interventie motorizat, condus de locotenentul Neagu primeste ordin de patrulare prin cartierele marginase. Statia radio a vehiculului functioneaza intermitent, iar mesajele care se transmit intre unitatile de blindate, emisia trunchiata a posturilor de radio si TV informeaza vag despre niste teroristi care ataca televiziunea nationala si arunca in confuzie membrii echipajului. Costi, unul din cei doi soldati in termen ai plutonului, ajuns sa faca armata in Bucuresti datorita interventiilor tatalui sau, crede ca misiunea oricarui roman, dupa atitia ani de dictatura, e sa lupte impotriva sustinatorilor lui Ceausescu.


  Meeting Evil (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1204 | Gen: Actiune
Meeting Evil (2011)
Meeting Evil (2011)Adaptare a romanului omonim al lui Thomas Berger, Meeting Evil prezintă povestea lui John Felton, un agent imobiliar rămas fără slujbă din cauza declinului economic. După ce este concediat, viaţa sa este transformată total de întâlnirea cu un ciudat şi străin personaj pe nume Richie (Jackson), care îi cere ajutorul şi care, mai târziu, îl implică într-o crimă violentă ce îl transformă pe John, soţ şi tată a doi copii, într-un bărbat disperat să îşi apere cu orice mijloace…


  Johnny Mad Dog (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1741 | Gen: Drama
Johnny Mad Dog (2008)
Johnny Mad Dog (2008)O mica echipa de interpreti necunoscuti este folosita de regizor in aceasta drama despre cativa soldati-copii prinsi intr-un razboi dintr-o tara africana oarecare.
Desi are numai cinsprezece ani, Johnny este soldat, are arme mortale si o mica unitate de comando. Impreuna, acestia fura tot ce prind si omoara absolut tot ce le iese in cale. Laokolé este o fata de saisprezece ani care are responsabilitati nedrept de mari pentru varsta sa. Ea trebuie sa aiba grija de tatal sau, un barbat cu dizabilitati, si de Fofo, fratele sau in varsta de opt ani. Cu toate acestea, viata grea nu o impiedica sa viseze la ziua cand va putea pleca de acolo pentru a-si cladi un viitor, o viata mai mai buna. Povestea pe care o veti urmari este una dramatica, dureroasa – deoarece, in mod nedrept, locul oamenilor maturi este luat de niste adolescenti care nu au avut o copilarie


  Lilja 4-ever (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1818 | Gen: Crima
Lilja 4-ever (2002)
Lilja 4-ever (2002)Lilja este o fata frumoasa de 16 ani, care isi traieste viata de azi pe maine, fara prea mari ganduri sau planuri de viitor. In Estonia nici nu prea ai ce face intr-un cartier saracacios, aproape pustiu. Singurul ei prieten este copilul Vadja care ii tine companie. Intr-o zi in viata Liljei din senins se iveste tanarul Andrej care pare plin doar de intentii bune si nobile, care ii propune tinerei sa plece cu el in Suedia la o viata mai buna. Lilja pica prada insa unei retele de carne vie si cosmarul tinerei abia acum incepe, cu prima zi, din restul vietii sale.


  Titanic - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1531 | Gen: Drama
Titanic
TitanicCa şi în cele mai multe lucruri in viata, de oameni forţaţi întotdeauna propriile lor opinii, de a fi diferit, astfel ei să se simtă bine despre ei înşişi. Titanic este un alt exemplu. Acesta este un filme online mare. Nu este plictisitor, iar povestea ar putea fi clişeu, dar este încă frumoasă şi într-adevăr trist, şi aproape am sa plang.Filmul care a facut doar sa plang a fost Bambi, când am fost 4 ani.
Aparent, oamenii sunt permise doar pentru ca a doua parte a acestui filme 2012, atunci când toată lumea este pe moarte. Şi, chiar dacă acea parte este, în opinia mea unul din cele mai bune momente din istoria de filme, prima parte este, de asemenea, foarte bun, o poveste superba despre o poveste de dragoste care nu putea fi. Aceasta nu s-ar putea adăuga până la faptele istorice, dar care nu contează. Dacă doriţi să vedeţi ce sa întâmplat cu adevărat, atunci du-te ma uit la unele documentar despre el pe canalul Discovery. Acesta nu este un filme gratis istoric, iar directorul este permis să lase lucrurile sa se intample altfel decât sunt în realitate ar fi întâmplat.
Acest film subtitrat este un 8, cel puţin, şi unul dintre cele mai bune filme online din toate timpurile. Nu este în partea de sus IMDB 250, care este destul de trist. Ea are mari efecte acţiune, mari, si este foarte placut sa ma uit. Din păcate, oamenilor le place să comenteze negativ despre ceva bun, pentru că ei nu sunt capabili să gândească pentru ei înşişi şi au o nevoie de a fi acceptate în lor "clica". Îmi place acest film, şi nu sunt frică să-l recunosc.


  he Social Network (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1581 | Gen: Comedie
he Social Network (2010)
he Social Network (2010)

Fiind relatat din mai multe perspective, filmul porneşte de pe coridoarele universităţii Harvard, conducându-ne apoi până în birourile de la Palo Alto, pentru a reda apoi entuziasmul zilelor în care se prefigura acest fenomen cultural ce a schimbat faţa lumii – şi felul în care el a unit un grup de tinere genii în informatică, pentru ca apoi să le dezbine. În mijlocul acestui tumult se află Mark Zuckerberg (JESSE EISENBERG), strălucitul student de la Harvard care a conceput un website ce părea să redefinească peste noapte relaţiile dintre oameni; Eduardo Saverin (ANDREW GARFIELD), pe vremuri cel mai bun prieten al lui Zuckerberg, care a asigurat finanţarea de început a tinerei lor firme de soft; fondatorul Napster, Sean Parker (JUSTIN TIMBERLAKE) care a pus Facebook-ul în braţele investitorilor din Silicon Valley; şi gemenii Winklevoss (ARMIE HAMMER şi JOSH PENCE), colegii de grupă de la Harvard, care au susţinut că Zuckerberg le-a furat ideea şi l-au dat în judecată pentru paternitatea ei.


  Vertical Limit (2000) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1973 | Gen: Drama
Vertical Limit (2000)
Vertical Limit (2000)Un film plin de actiune, cu o puternica incarcatura emotionala, Lupta cu inaltimile prezinta povestea tanarului alpinist Peter Garrett (Chris O’Donnell), care trebuie sa duca la bun sfarsit un efort extraordinar de salvare pe varful montan K2, al doilea ca inaltime din lume. Confruntandu-se atat cu posibilitatile sale fizice si psihice cat si cu elementele de nestapanit ale naturii, Peter isi risca propria viata pentru a o salva pe sora sa, Annie (Robin Tunney), si echipa sa de alpinisti (Bill Paxton si Nicholas Lea) intr-o cursa contra cronometru. Cu ani in urma, cei doi frati au fost devastati de un teribil accident de alpinism. Peter a optat atunci pentru decizia de a taia franghia tatalui lor pentru a se salva pe el si pe sora sa. In perioada care a urmat, Peter s-a izolat, devenind fotograf al naturii, iar Annie a urmat visele tatalui ei de a escalada cele mai inalte varfuri montane din lume.
Acum, ea este captiva intr-o crevasa situata la o altitudine de 7930 de metri – o zona a mortii dincolo de limita rezistentei la ascensiunea pe verticala, unde fiinta umana nu poate supravietui prea multa vreme. Fiecare secunda conteaza in timp ce Peter isi formeaza o echipa de alpinisti, printre care se afla si barbatul singuratic si excentric Montgomery Wick (Scott Glenn), pentru a escalada cel de temut varf din lume pentru a-si salva sora.


  Artistul (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1973 | Gen: Comedie
Artistul (2011)
Artistul (2011)Outside a movie premiere, enthusiastic fan Peppy Miller literally bumps into the swashbuckling hero of the silent film, George Valentin. The star reacts graciously and Peppy plants a kiss on his cheek as they are surrounded by photographers. The headlines demand: "Who’s That Girl?” and Peppy is inspired to audition for a dancing bit-part at the studio. However as Peppy slowly rises through the industry, the introduction of talking-pictures turns Valentin’s world upside-down.


  Page Eight (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1513 | Gen: Actiune
Page Eight (2011)
Page Eight (2011)Johnny Worricker , este un fost agent MI5, care a învăţat să-si păstreze in priza abilităţile sale de fin observator. Un document top secret care conţine dezvăluiri neplăcute despre compromisurile făcute de guvernul Marii Britanii va împinge abilităţile profesionale lui Johnny, precum şi integritatea lui, la limitele lor extreme.
Este in film de actualitate care surprinde si recentele evenimente provocate in lumea araba.


Pagini : « 1 2 3 4 5 ... 40 41 » 

    Acasa     Log In     SiteMap