Filme Online
   Acasa

Filme Online

  The Bang Bang Club (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1284 | Gen: Drama
The Bang Bang Club (2010)
The Bang Bang Club (2010)În ultimele zile de lupte care au pus capăt perioadei de segregare rasială (apartheid) în Africa de Sud un grup de fotojurnalişti profesionişti îşi riscă vieţile pentru a putea arăta lumii violenţele prin care trece ţara. Drama "The Bang Bang Club” se bazează pe întâmplările reale prin care au trecut patru dintre cei mai buni fotografi contemporani de război.
Ryan Phillippe îl joacă pe Greg Marinovich, un alb născut în Africa de Sud în 1962, care a câştigat Premiul Pulitzer pentru fotografie. El şi-a petrecut 18 ani făcând fotografie documentară şi de război pe întreg globul. Marinovich este co-autor al cărţii non-ficţionale "The Bang Bang Club” despre tranziţia Africii de Sud la democraţie, carte pe care se bazează filmul lansat anul acesta în cinematografe. "The Bang Bang Club” regizat de Steven Silver a avut premiera mondială în 2010 la Festivalul Internaţional de Film de la Toronto.
Actriţa Malin Akerman e Robin Comley, un editor şi consultant fotografic din Africa de Sud, care a lucrat independent. Comley e co-autoarea cărţii "Femei despre Femei: 50 de ani de fotografie făcută de femei în Africa de Sud”.Actorul Taylor Kitsch îl portretizează pe Kevin Carter, un fotograf alb născut la Johannesburg, în Africa de Sud, devenit membru al Clubului Bang-Bang, format în timpul apartheid-ului dintre 1990 şi 1994. Kevin Carter a fost primul fotojurnalist care a fotografiat o execuţie de tip "necklace”, în care un cauciuc plin cu petrol este pus în jurul pieptului şi a mâinilor victimei şi i se dă foc. Victimei îi ia până la 20 de minute să moară şi suferă arsuri teribile în acest timp. Carter a povestit că a fost dezgustat de aceea execuţie şi de faptul că el a fotografiat aşa ceva, dar a simţit în cele din urmă că a fost important ceea ce a făcut fiindcă oamenii au reacţionat la acele imagini. Kevin Carter a fost premiat cu Pulitzer în 1994 pentru o poză din Sudan cu o fetiţă emaciată şi un vultur. Fotograful a fost foarte afectat de toate crimele şi execuţiile pe care le-a văzut şi fotografiat şi s-a sinucis la 33 de ani.


  The Aggression Scale (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2177 | Gen: Actiune
The Aggression Scale (2012)
The Aggression Scale (2012)Four heavily armed hitmen and two unusual teenagers go to war over $500,000 of stolen cash


  Mit moon (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2269 | Gen: Actiune
Mit moon (2010)
Mit moon (2010)When the boss of a ruling Hong Kong triad is arrested and executed in China for counterfeiting money, mayhem ensues as the mob’s leading contenders circle the throne.When the boss of a ruling Hong Kong triad is arrested and executed in China for counterfeiting money, mayhem ensues as the mob’s leading contenders circle the throne.


  Kokuhaku (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1448 | Gen: Drama
Kokuhaku (2010)
Kokuhaku (2010)"Kokuhaku / Confessions” în regia lui Tetsuya Nakashima a fost desemnat Cel Mai Bun Film la premiile Academiei Japoneze de Film, a 34-a gală anuală, organizată în februarie 2011. Drama "Kokuhaku / Confessions” a câştigat echivalentul japonez al Oscarului pentru Cel Mai bun Film, Cel Mai Bun Realizator, Cel Mai Bun Scenariu şi Cel Mai Bun Montaj. Producţia a ajuns şi la Oscaruri, fiind desemnată să reprezinte Japonia la categoria Cel Mai Bun Film Străin şi a apărut pe lista celor zece filme străine de pe care membrii Academiei de Film au ales cele cinci nominalizări pentru Oscarul decernat producţiei din afara SUA.
Drama "Kokuhaku / Confessions” are la bază romanul scris în şase volume de Kanae Minato, o serie care a fost cea mai bine vândută anul trecut în Japonia. Scriitorul a fost timp de patru săptămâni în topul librăriilor şi a câştigat peste 30 de milioane de dolari. Filmul ieşit în baza cărţii e un thriller psihologic în care o mamă îşi jeleşte fiica ucisă şi se transformă treptat într-o criminală cu sânge rece şi sete de răzbunare. Planul pus la cale de mamă pentru a-i pedepsi pe cei ce i-au omorât fata e genial şi întortocheat.


  Project X (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 16 Mai 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1238 | Gen: Comedie
Project X (2012)
Project X (2012)Proiectul X redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preţ să-şi câştige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost iniţial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toată lumea o va ţine minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!
Vestea că se pregăteşte un eveniment epic s-a împrăştiat repede şi în timp ce haosul ia amploare, numărul de participanţi creşte văzând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.
Un film interzis minorilor, Proiectul X este un adevărat avertisment pentru părinţii şi agenţii de poliţie din întreaga lume şi poartă semnătura celebrului producător al filmului Marea Mahmureala 2, Tod Phillips.


  Terra (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1351 | Gen: Aventura
Terra (2007)
Terra (2007)Terra, o planetă aflată departe de sistemul nostru solar, este un loc unde domină pacea şi toleranţa. Fără războaie. Fără arme de distrugere în masă… Toate acestea până în momentul în care Pământenii vor să pună mâna pe această lume.
Bătălie pentru Terra este povestea unei invazii inverse, în care extratereştrii aparţin la origine tot speciei umane. Povestea începe cu MALA (Evan Rachel Wood), o fetiţă precoce al cărei tată, ROVEN (Dennis Quaid), fusese răpit în timpul unei invazii a extratereştrilor. Pentru a-şi salva tatăl, Mala îl răpeşte pe JIM (Luke Wilson), un pilot rănit, care se prăbuşise cu aeronava sa. În timp ce Mala îi îngrijeşte rănile şi-l ajută să se recupereze, ei află că atmosfera Terrei devenise ostilă pentru viaţa pământenilor. Planul de salvare conceput de Earthforce (Forţa de cucerire a Pământului) este să aducă aici un Terraformer care să modifice atmosfera Terrei pentru ca planeta să poată deveni o casă bună pentru specia umană venită din spaţiu, dar otrăvită pentru pământenii care o populează în prezent.


  Bad Ass (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2171 | Gen: Actiune
Bad Ass (2012)
Bad Ass (2012)A Vietnam veteran who becomes a local hero after saving a man from attackers on a city bus decides to take action when his best friend is murdered and the police show little interest in solving the crime.A Vietnam veteran who becomes a local hero after saving a man from attackers on a city bus decides to take action when his best friend is murdered and the police show little interest in solving the crime.A Vietnam veteran who becomes a local hero after saving a man from attackers on a city bus decides to take action when his best friend is murdered and the police show little interest in solving the crime.


  Hollow (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1341 | Gen: Drama
Hollow (2011)
Hollow (2011)On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.On holiday in the English countryside, two young couples uncover an ancient evil.


  The Yellow Sea (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1658 | Gen: Actiune
The Yellow Sea (2010)
The Yellow Sea (2010)The yellow sea online prezinta un taximetrist din orasul Yanji, o regiune aflata la limita dintre Corea de nord, China si Rusia. Sotia sa pleaca in Corea sa castige bani pentru familie, dar acesta pierde legatura cu ea vreme de mai bine de 6 luni. Incepe sa intre in lumea jocurilor de noroc pentru a mai castiga niste bani, insa acestea doar ii inrautatesc viata. Totul se schimba cand va primi o oferta de asasin platit.


  The Ward (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2390 | Gen: Horror
The Ward (2010)
The Ward (2010)The ward online este un thriller psihologic, pe alocuri horror, care te va tine cu sufletul la gura pana la sfarsit. Totul se intampla intr-un ospiciu unde tanara Kristen este adusa, aparent fara nici un motiv. Ea devine victima unei fantome care pare sa bantuie intreaga institutie. Singura impotriva personalului care este convins ca este nebuna, Kristen va trebui sa lupte pentru supravietuire cu aceasta creatura.


Pagini : « 1 2 3 4 5 ... 126 127 » 

    Acasa     Log In     SiteMap