|
Un sobolan pe nume Remy
viseaza sa devina un bucatar vestit in ciuda dorintelor familiei si a
evidentei probleme ca rozatoarele si bucataria nu fac o pereche prea
buna.
Cand destinul il aduce pe Remy in Paris, descopera ca e
situat ideal, locuind sub restaturantul ce l-a facut celebru pe idolul
sau culinar, Auguste Gusteau. In ciuda pericolului ce inevitabil apare
in momentul in care esti un sobolan in bucataria unuia dintre cele mai
selecte restaurante din Paris, Remy se imprieteneste cu Linguini,
baiatul ce se ocupa de gunoi.
Acesta descopera imediat talentul
culinar a rozatorului si astfel ajung la o intelegere. Acest plan al lor
va declansa o serie de de evenimente surprinzatoare si extrem de comice
ce vor intoarce pe dos lumea culinara din capitala Frantei.
Remy
ajunge sa fie bantuit de 2 optiuni, nestiind daca sa-si urmeze in
continuare visul sau sa se intoarca inapoi la viata simpla de sobolan.
Pana la finalul actiunii el va invata despre prietenie, familie si isi
va da seama ca nu are de ales ci trebuie sa se descurce in situatia in
care se afla, un sobolan ce vrea sa ajunga bucatar celebru.
|
|
|