Filme Online
   Acasa

Filme Online Sf

  Men in Black (1997) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Mar 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1046 | Gen: Actiune
Men in Black (1997)
Men in Black (1997)Agentul K este unul dintre membrii fondatori ai BIN-ului si acum trebuie sa se ocupe de pregatirea unui fost ofiter de politie, care va deveni agentul J. Ca personalitate insa, J este diameral opus lui K. Ii place sa se distreze si sa experimenteze lucruri noi, iar pentru el este o mare provocare sa faca parte din BIN, cea mai sofisticata forta de "politie”. Insa o face cu zambetul pe buze. Si mai ales, nu-i place sa se imbrace in negru. In plus, intotdeauna vorbeste prea mult si pune mana pe ce nu trebuie. Este un fel de Mr. Bean al Barbatilor in negru. Iar pentru K este un dezastru total.


  Men in Black II (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Mar 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 978 | Gen: Actiune
Men in Black II (2002)
Men in Black II (2002)Primul film Men In Black (Barbatii in negru), a acumulat peste 587 de milioane de dolari în întreaga lume (peste 250 de milioane de dolari în Statele Unite), în numai cinci zile de la primãvarã atingând recordul de aproximativ 85 de milioane de dolari. A devenit filmul cu cel mai mare succes în anul 1997. În el apãreau pentru prima datã agentii Kay si Jay, o echipã de politisti de elitã intergalactici care monitorizau activitatea extraterestrã pe Pãmânt pentru o agentie de securitate care oficial nu existã: Men In Black.
În filmul Men In Black II (Bãrbatii în negru II) continuã aventura acestor gardieni ai nebuloaselor din univers ce servesc drept poartã pentru accesul pe planeta noastrã mult râvnitã – tocmai la timp pentru a ne spune povestea celei mai grozave amenintãri la adresa Pãmântului.


  Men in Black III (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Mar 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1146 | Gen: Actiune
Men in Black III (2012)
Men in Black III (2012)

Agentul J îl va mai salva încă o dată pe partenerul său de acţiune, agentul K, care se pare că a murit deja cu 40 de ani în urmă. J va face un mare salt în timp pentru a-l ajuta pe K, cu toate că nu ştie mare lucru despre cum ar putea rezolva situaţia. J lucrează de 15 ani pentru agenţia Men In Black şi a văzut multe lucruri incredibile şi multe forme de viaţă extraterestră, însă nimic nu îl ţine mai mult în şah şi nu îi incită curiozitatea precum partenerul lui, cinicul K, care e plin de mistere. J descoperă că nu ştie o mulţime de lucruri despre Univers, lucruri pe care K i le-a ascuns. Când J se întoarce în timp şi îl cunoaşte pe K aşa cum era el în tinereţe, descoperă în sfârşit acele lucruri care îl vor ajuta să îşi salveze partenerul, agenţia şi viitorul omenirii.


  Godsend (2004) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Mar 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1279 | Gen: Horror
Godsend (2004)
Godsend (2004)A couple agree to have their deceased son cloned, under the supervision of an enigmatic doctor but bizarre things start to happen years after his rebirth.
After their young son, Adam (Bright), is killed in an accident, a couple (Kinnear, Romijn-Stamos) approach an expert (De Niro) in stem cell research about bringing him back to life through an experimental and illegal cloning and regeneration process. When Adam comes back to them, however, he’s.. different…


  Deja Vu (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Mar 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1019 | Gen: Actiune
Deja Vu (2006)
Deja Vu (2006)A ferry filled with crewmen from the USS Nimitz and their families was blown up in New Orleans on Mardi Gras. BATF Doug Carlin is brought in to assist in the massive investigation, and gets attached to an experimental FBI surveillance unit, one that uses spacefolding technology to directly look back a little over four days into the past. While tracking down the bomber, Carlin gets an idea in his head: could they use the device to actually travel back in time and not only prevent the bombing but also the murder of a local woman whose truck was used in the bombing?Data Adaugarii: 26 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 854 | Gen: Actiune
Showdown at Area 51 – Alien: Ultima sansa (2007)
Showdown at Area 51 – Alien: Ultima sansa (2007)Filmul prezinta lupta clasica dintre fortele binelui si cele ale raului intr-o maniera speciala. Doi extraterestri care se prabusesc pe Pamant sunt in conflict din cauza unei arme care se afla ingropata pe planeta umana. In timp ce unul dintre ei vrea sa gaseasca aceasta arma si sa o neutralizeze, celalalt face tot ce-i sta in putere ca primul sa nu-si indeplinesca misiunea. In cazul in care arma nu este distrusa, ea devine un pericol iminent, intrucat ea poate sa anihileze atat Pamantul, cat si civilizatia din care fac parte cei doi extraterestri. Efectele speciale de buna calitate confera veridicitate acestei povestiri.


  Mutant Chronicles (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 686 | Gen: Actiune
Mutant Chronicles (2008)
Mutant Chronicles (2008)Resursele naturale ale pamantului s-au epuizat si omenirea este intr-o continua batalie intr-un razboi initiat de cele patru Corporatii conducatoare: Capitol, Bauhaus, Mishima si Imperial. Mitch Hunter, soldat ai corporatiei Capitol, este implicat intr-o batalie disperata pentru a opri inaintarea armatei Bauhaus. Cand o bomba ratacita distruge un sigiliu de piatra, el se confrunta cu un nou dusman, necromutanti hidosi cu excrescente osoase ce cresc din bratele lor ca niste sabii. Mutantii incep sa se multiplice din ce in ce mai mult si distrug totul in calea lor. Fratele Samuel, conducatorul unui cult antic numit Fratia, este pastratorul Cronicilor, o carte ce prevestea atat aparitia Mutantilor cat si existenta unui Izbavitor care ii va distruge. Samuel ca el este Izbavitorul menit sa se avante spre centrul pamantului si sa distruga sursa flagelului mutant. El il recruteaza pe Mitch si impreuna creaza o echipa ai caror menbrii sunt Steiner (ofiter Bauhaus), un manuitor de sabii Severian, El Jesus (luptator de strada), Duval (o tanara fara frica) si Juba. Filmul urmareste misiunea lor de a salva planeta de hoardele pradatoare de mutanti ucigasi.


  Rubber (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 960 | Gen: Comedie
Rubber (2010)
Rubber (2010)În deşertul californian, spectatori sceptici asistă la aventurile unui cauciuc de maşină criminal şi telepat, atras în mod misterios de o frumoasă tânără. O anchetă începe.În deşertul californian, spectatori sceptici asistă la aventurile unui cauciuc de maşină criminal şi telepat, atras în mod misterios de o frumoasă tânără. O anchetă începe.


  Super Eruption (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 987 | Gen: Sf
Super Eruption (2011)
Super Eruption (2011)
A section of the super volcano under Yellowstone erupts after thousands of years, putting millions at risk.A section of the super volcano under Yellowstone erupts after thousands of years, putting millions at risk.A section of the super volcano under Yellowstone erupts after thousands of years, putting millions at risk.


  Super Shark (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 953 | Gen: Actiune
Super Shark (2011)
Super Shark (2011)Ei spun ca nu pot face un film rechin fără a atrage în mod automat de comparaţii Jaws. Vizionarea Shark Super ma facut sa realizez b-cameramani nu mai poate face un rechin over-the-top gigantul loviţi în aceste zile, fără a atrage comparaţii automate de azil filmele scandalos Mega Shark.


Pagini : « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 » 

    Acasa     Log In     SiteMap