Filme Online
   Acasa

Filme Online Sf

  The Golden Compass (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 959 | Gen: Thriller
The Golden Compass (2007)
The Golden Compass (2007)Exista o lume in care vrajitoarele domnesc peste cerurile nordice, acolo unde ursii gheturilor sunt cei mai mari luptatori, iar sufletul oamenilor este inrudit cu cate o salbaticiune, care le este la fel de apropiata ca si propria fiinta.
Dar aceasta lume este dominata de Magisterium, care incearca sa controleze intreaga umanitate si care
reprezinta cea mai mare amenintare pentru ultima Busola de Aur si singurul copil sortit sa o pastreze.
Lyra Belacqua (Dakota Blue Richards), o fetita de 12 ani traieste o viata extraordinara ca paznic al vestitului Jordan College. Haladuind liber pe strazi in cautarea aventurii, impreuna cu credinciosul sau prieten Roger (Ben Walker), Lyra este insotita pretutindeni de un spiridus, Pantalaimon (dublat de vocea lui Freddy Walker) – un mic animalut care-si schimba permanent infatisarea si care este pentru ea un fel de voce a ratiunii. Dar lumea Lyrei se afla in schimbare.
Unchiul ei, Lord Asriel (Daniel Craig), se pregateste sa faca o excursie la Cercul Polar pentru a studia un element misterios, denumit Dust, dar Magisterium e dispus sa faca totul – inclusiv sa inchida Jordan College – pentru a-l opri.


  The Fifth Element (1997) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 866 | Gen: Actiune
The Fifth Element (1997)
The Fifth Element (1997)Un film scris si regizat de catre celebrul Luc Besson. Efectele speciale sunt uimitoare, iar scenariul, cat si distributia garanteaza punerea in scena a unui film de exceptie.
Actiunea se petrece in viitor, la o distanta de 250 de ani. Planeta este amenintata de venirea Raului… Numai Al Cincilea Element (interpretat de Milla Jovovich) poate salva lumea de la cucerire. Aceeasi lupta cu Raul are loc la fiecare 500 de ani.
De data aceasta, Alesul are un ajutor… Un taximetrist, fost soldat, interpretat de catre Bruce Willis. Din pacate, Raul are un aliat. Maleficul Dl. Zorg(interpretat de Gary Oldman), care vrea sa profite de pe urma haosului creat de Rau si de mercenarii sai.


  Timecrimes (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 991 | Gen: Actiune
Timecrimes (2007)
Timecrimes (2007)Un barbat ajunge accidental într-o maşină a timpului şi călătoreşte înapoi în timp, aproape o oră.Descoperirea de sine va fi primul lucru dintr-o serie de dezastre cu consecinţe imprevizibile.Un barbat ajunge accidental într-o maşină a timpului şi călătoreşte înapoi în timp, aproape o oră.Descoperirea de sine va fi primul lucru dintr-o serie de dezastre cu consecinţe imprevizibile.


  Dumbrava minunată (1980) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1224 | Gen: Aventura
Dumbrava minunată (1980)
Dumbrava minunată (1980)Luata din casa bunicilor ei de catre mama vitrega, Lizuca (Diana Musca), o fetita de 5-6 ani, este lipsita de afectiune si tanjeste de dorul bunicilor si al mamei, care nu mai traieste. Singura consolare este prietenia cu catelul Patrocle. Intr-o zi, fetita se hotaraste sa plece din locul in care indura numai umilinte si sa se intoarca la casa bunicilor de langa dumbrava. Surprinsa de intuneric in padure, Lizuca adoarme intr-o scorbura. In vis, dumbrava se transforma intr-o lume feerica, populata de vietati si personaje de basm. Dimineata fetita este gasita de bunici si dusa la casa batraneasca.


  The Hunger Games (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 08 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1407 | Gen: Actiune
The Hunger Games (2012)
The Hunger Games (2012)Într-un viitor postapocaliptic, peste ruinele unui continent cunoscut odată ca America de Nord se întinde naţiunea Panem. Ca simbol al puterii Capitoliului asupra celor douăsprezece districte conduse cu o mână de fier, în fiecare an este organizat un concurs sadic şi sângeros – Jocurile Foamei. Douăzeci şi patru de adolescenţi sunt răpiţi de lângă familiile lor şi aruncaţi în luptă pe viaţă şi pe moarte, televizată şi urmărită cu frenezie. Doar unul dintre ei se va întoarce acasă faimos, bogat şi… viu. Cine va câştiga cursa nebună pentru supravieţuire?


  Monsters vs Aliens (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 08 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1194 | Gen: Animatie
Monsters vs Aliens (2009)
Monsters vs Aliens (2009)Susan Murphy (Reese Witherspoon), o tanara din California, este lovita in ziua nuntii de un meteorit. Efectul? Susan se transforma intr-un monstru de 15 metri inaltime, pe care armata se grabeste sa-l captureze dandu-i numele de Ginormica. Dar Susan evadeaza si, alaturi de alti monstri la fel de simpatici, incearca sa protejeze Terra de atacurile unui grup de extraterestri rauvoitori, condusi de infioratorul Gallaxhar.Susan Murphy (Reese Witherspoon), o tanara din California, este lovita in ziua nuntii de un meteorit. Efectul? Susan se transforma intr-un monstru de 15 metri inaltime, pe care armata se grabeste sa-l captureze dandu-i numele de Ginormica. Dar Susan evadeaza si, alaturi de alti monstri la fel de simpatici, incearca sa protejeze Terra de atacurile unui grup de extraterestri rauvoitori, condusi de infioratorul Gallaxhar.


  Solomon Kane (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 08 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1154 | Gen: Actiune
Solomon Kane (2009)
Solomon Kane (2009)Capitanul Solomon Kane este o super-eficienta masina de ucis din secolul XVI. Inarmat cu pistoale, cosor si cu o floreta, capitanul, aflat in Africa, decide sa prade un misterios castel aflat aproape de campul sau de batalie. Dar se pare ca respectivul castel este plin de duhuri rele, iar ofiterul se va trezi curand infruntand de unul singur o imensa, invincibila bestie inalta de trei de metri. Confruntarea ii va dezvalui capitanului secrete cumplite.
Capitanul Solomon Kane este o super-eficienta masina de ucis din secolul XVI. Inarmat cu pistoale, cosor si cu o floreta, capitanul, aflat in Africa, decide sa prade un misterios castel aflat aproape de campul sau de batalie. Dar se pare ca respectivul castel este plin de duhuri rele, iar ofiterul se va trezi curand infruntand de unul singur o imensa, invincibila bestie inalta de trei de metri. Confruntarea ii va dezvalui capitanului secrete cumplite.


  The Nightmare Before Christmas (1993) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 08 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 593 | Gen: Animatie
The Nightmare Before Christmas (1993)
The Nightmare Before Christmas (1993)Plecând din oraşul Halloween, Regele Dovleac dă, din greşală, peste intrarea în oraşul Crăciunului şi este atât de impresionat încât hotărăşte să-l răpească pe Moş Crăciun şi să împartă darurile în locul acestuia. Numai că buna intenţie se transformă în coşmar, pentru că, în locul obişnuitelor daruri, copiii primesc păianjeni, gândaci şi cranii. Cum se vor rezolva lucrurile?


  Be Kind Rewind (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 572 | Gen: Comedie
Be Kind Rewind (2008)
Be Kind Rewind (2008)Jerry e un muncitor al unui depozit de fier vechi, care incearca sa saboteze o centrala electrica pe care el o suspecteaza ca i-ar cauza dureri de cap. Pe langa faptul ca planul lui da gres, reuseste sa isi magnetizeze creierul si astfel sa distruga toate casetele video din magazinul de inchirieri in care lucreaza Mike, cel mai bun prieten al lui. Pentru a-si pastra singurul client loial al magazinului, o femeie inaintata in varsta si cu ceva probleme mentale, cei doi recreeaza o lunga serie de filme, cum ar fi: Ghostbusters, When We Were Kings, Driving Miss Daisy, The Lion King, Rush Hour si Robocop, interpretand ei rolurile principale, pe parcurs cerandu-le ajutorul si catorva localnici pentru a putea finaliza toata colectia de filme distrusa.


  Queen of the Damned (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Mar 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1129 | Gen: Actiune
Queen of the Damned (2002)
Queen of the Damned (2002)Regina Akasha s-a trezit din somnul ei de 6000 de ani, pentru a descatusa fortele noptii si a le napusti asupra strazilor aglomerate ale Floridei. Akasha a avut la dispozitie o eternitate pentru a urzi un plan diabolic de "salvare” a umanitatii si de distrugere a lui Lestat.
Filmul este bazat pe romanul de mare succes al scriitoarei Anne Rice, si o are in rolul principal pe cantareata si actrita Aaliyah, cea care ne-a parasit prea curand, ea murind anul trecut intr-un tragic accident de avion la doar 22 de ani…


Pagini : « 1 2 3 4 5 ... 11 12 » 

    Acasa     Log In     SiteMap