Filme Online
   Acasa

Filme Online Sf

  The Land That Time Forgot (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 903 | Gen: Actiune
The Land That Time Forgot (2009)
The Land That Time Forgot (2009)Insula, care pare să existe de ceva timp în interiorul Triunghiului Bermudelor, este plină de locuitori, inclusiv dinozauri, mamifere preistorice şi echipajul abandonat de un submarin german eşuat. Cei doi tineri, împreună cu căpitanul vasului şi nemţii, trebuie să treacă prin numeroase obstacole pentru a scăpa de pe insulă şi pentru a se putea întoarce în propiul lor timp.Insula, care pare să existe de ceva timp în interiorul Triunghiului Bermudelor, este plină de locuitori, inclusiv dinozauri, mamifere preistorice şi echipajul abandonat de un submarin german eşuat. Cei doi tineri, împreună cu căpitanul vasului şi nemţii, trebuie să treacă prin numeroase obstacole pentru a scăpa de pe insulă şi pentru a se putea întoarce în propiul lor timp.


  Humanity’s End (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1005 | Gen: Sf
Humanity’s End (2009)
Humanity’s End (2009)Acest film de factura fantezista are la baza istoria interzisa a umanitatii… Cartea spune ca in prima epoca, cea a Neandertalienilor, primul oras s-a construit in Africa de Sud. Societatea lor a Inflorit si a ajuns in spatiu. Genetic inferiori, Homo sapiens au fost creati ca sclavi. Neanderthalienii erau obsedati de moarte, asa ca au cautat, mileniu dupa mileniu sa decripteze ADN-ul. A urmat epoca Nephilim cand au realizat o rasa superioara genetic numita Nephilim. Multi dintre ei traiau mii de ani, dar asta nu a fost de ajuns caci voiau NEMURIREA. Apoi, in era Glaciara, cand au fost pe cale de disparitie, rasele s-au amestecat. In epoca Omului, in ciuda similitudinilor aparente, creierul uman era diferit de cel Nephilim. Oamenii aveau creativitate. In timp ce comiteau acte de extrema violenta, Nephelimii au exploatat aceasta creativitate si au tinut oamenii sub control prin devotiunea religiei. Ei erau zeii antichitatii.


  Obitaemyy ostrov (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 869 | Gen: Thriller
Obitaemyy ostrov (2008)
Obitaemyy ostrov (2008)Film realizat dupa romanul omonim scris de fratii Strugatzkie. Actiunea se petrece in 2157. Civilizatia noastra este infloritoare, pilotii pamanteni strabat universul in lung si-n lat, eroul principal, Maxim Kamerrer, fiind unul din ei. In una din misiuni, Maxim aterizeaza fortat pe suprafata planetei Saraksh si in cateva minute nava sa este distrusa, iar el este facut prizonier de niste mutanti. In curand Maxim isi da seama ca planeta este intr-o grava criza ecologica care a urmat razboiului nuclear, condusa de niste politicieni corupti, avand o groaza de probleme sociale, iar pacea actuala este foarte nesigura. Datorita harurilor sale, Maxim isi propune – nici mai mult nici mai putin – sa salveze aceasta planeta de la autodistrugere.


  G-Force (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1128 | Gen: Actiune
G-Force (2009)
G-Force (2009)Înarmaţi cu cele mai performante dispozitive de spionaj, nişte cobai superinstruiţi descoperă că soarta întregii lumi se află în lăbuţele lor. Cei care vor deveni "Salvatorii planetei” sunt cobaii Darwin (vocea lui SAM ROCKWELL), liderul echipei, decis să reuşească, indiferent care ar fi preţul victoriei; Blaster (vocea lui TRACY MORGAN), un expert în arme revoltător, cu o atitudine hotărâtă şi mare iubitor de chestii extreme; şi Juarez (vocea lui PENÉLOPE CRUZ), o profesionistă sexy a artelor marţiale; alături de Mooch, un expert în misiuni de recunoaştere, care poate face efectiv "să se audă musca”, şi Speckles (vocea lui NICOLAS CAGE), o specie de cârtiţă cu nasul "în formă de stea”, specialistul în computere şi informatică al echipei.


  The Thing (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 13 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1305 | Gen: Horror
The Thing (2011)
The Thing (2011)Antarctica: un continent extraordinar, de o frumuseţe înfricoşătoare. El găzduieşte un post izolat de observaţie şi cercetare numit Thule Station. Acolo, o echipă internaţională de cercetători face o descoperire senzaţională. Dar satisfacţia descoperirii se transformă în curând într-o paranoia îngrozitoare în thriller-ul The Thing – Creatura, după ce grupul de cercetători constată că o fiinţă monstruoasă posedă abilitatea de a se transforma în orice fiinţă umană, luând exact aceeaşi înfăţişare.


  Beastly (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 13 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 784 | Gen: Horror
Beastly (2011)
Beastly (2011)O "Frumoasa si Bestia” a zilelor noastre. Alex Pettyfer este Kyle Kingson, un tanar care le are pe toate: este frumos, este inteligent, bogat si are multe posibilitati. Dorind sa isi bata joc si sa o umileasca pe cea mai respingatoare colega de clasa, el o trece pe "lista” pe gotica Kendra Hilferty (Mary-Kate Olsen). O invita la o petrecere din cadrul scolii, unde o abandoneaza intr-un mod crud, necivilizat. Ea se razbuna, aruncand o vraja asupra lui, care il transforma in tot ceea ce el nu este.


  V for Vendetta (2005) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 13 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 847 | Gen: Actiune
V for Vendetta (2005)
V for Vendetta (2005)Plasat în peisajul futurist al Marii Britanii totalitare, V de la Vendetta spune povestea unei tinere din clasa muncitoare, numită Evey, care este salvată dintr-o situaţie de viaţă şi de moarte de către un om mascat cunoscut doar ca "V”. Profund complex, V este în acelaşi timp literar, flamboaiant, tandru şi intelectual, un om dedicat eliberării concetăţenilor săi de cei care i-au supus prin teroare. Este de asemenea înverşunat, răzbunător, singuratic şi violent, condus de o vendetă personală.În încercarea sa de a elibera poporul Angliei de corupţia şi cruzimea care i-au otrăvit guvernarea, V condamna caracterul tiranic al conducătorilor lor numiţi şi îsi invită concetatenii sa i se alature în umbra Parlamentului pe 5 noiembrie – Ziua lui Guy Fawkes.
În acea zi din 1605, Guy Fawkes a fost descoperit într-un tunel de dedesubtul Parlamentului cu 36 de butoaie de praf de puşcă. El şi cei care conspirau împreună cu el organizaseră trădătorul "Complot al Prafului de Puşcă” drept raspuns la tirania guvernarii sub James I. Fawkes si tovarăşii săi sabotori au fost spânzurati, traşi pe roată şi tăiaţi în patru, şi planul lor de a răsturna guvernarea nu a reuşit.
În spiritul acelei rebeliuni, în amintirea acelei zile, V se leaga sa aducă la îndeplinire complotul pentru care Fawkes a fost executat pe 5 noiembrie în 1605: va arunca în aer Parlamentul.


  The Forbidden Kingdom (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1503 | Gen: Actiune
The Forbidden Kingdom (2008)
The Forbidden Kingdom (2008)Inspirat dintr-o veche fabula chinezeasca, cea a Regelui-Maimuta, The Forbidden Kingdom penduleaza intre China antica si Statele Unite din ziua de azi. Un adolescent fascinat de filmele kung-fu este transportat ca prin minune in trecut cand gaseste intr-un magazin de antichitati batul de lupta al regelui.Aici tanarul Jason il intalneste pe Lu Yan (un calugar erudit), cel ce-i va fi aproape in periculoasa aventura, aceea de a-l readuce la viata pe Regele Maimuta. Celor doi li se vor alatura Vrabiuta Aurie si un calugar buddist (Jet Li), cel ce se va dovedi a fi in final chiar Regele Maimuta. Cei patru tovarasi de calatorie vor avea de infruntat puternicele armate ale Razboinicului de Jad. Cu Jet Li si Jackie Chan in roluri principale, secventele de lupta vor fi cu siguranta nemaipomenite.


  Deja Vu (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1209 | Gen: Actiune
Deja Vu (2006)
Deja Vu (2006)A ferry filled with crewmen from the USS Nimitz and their families was blown up in New Orleans on Mardi Gras. BATF Doug Carlin is brought in to assist in the massive investigation, and gets attached to an experimental FBI surveillance unit, one that uses spacefolding technology to directly look back a little over four days into the past. While tracking down the bomber, Carlin gets an idea in his head: could they use the device to actually travel back in time and not only prevent the bombing but also the murder of a local woman whose truck was used in the bombing?


  Sky Captain and the World of Tomorrow (2004) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 11 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 971 | Gen: Actiune
Sky Captain and the World of Tomorrow (2004)
Sky Captain and the World of Tomorrow (2004)In 1939 orasul New York este atacat de roboti uriasi. O reporterita bagacioasa leaga aceasta poveste de repotajul la care lucreaza, prin care incearca sa raspunda la intrebarea unde au disparut toti oamenii de stiinta faimosi ai lumii. Hotarata sa gaseasca raspunsurile la intrebari, ea il cauta pe fostul ei prieten, Capitanul Sky, cel care conduce o legiune de piloti mercenari, si ii cere sa o ajute in ancheta ei. In timpul investigatiilor, robotii ataca orasul din nou, dar de aceasta data mana dreapta a capitanului localizeaza sursa semnalului care ghideaza robotii. Acesta este momentul in care cei doi pleca intr-o aventura pentru a afla adevarul despre aceste mistere.


Pagini : « 1 2 3 4 ... 11 12 » 

    Acasa     Log In     SiteMap