Filme Online
   Acasa

Filme Online Animatie

  Planet 51 (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 22 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 903 | Gen: Animatie
Planet 51 (2009)
Planet 51 (2009)Zeci de ani omenirea a incercat sa exploreze spatiul in cautarea altor civilizatii extraterestre. Daca acum multi ani si noi traiam cu paranoia ca intr-o zi vom fi invadati de o rasa extraterestra, atunci locuitorii Planetei 51 traiesc si ei cu frica unei invazii extraterestre. Dar paranoia lor devine realitate atunci cand un astronaut de pe Pamant ajunge pe planeta lor. Astronautul Chuck Baker crede ca este primul care a pus piciorulpe aceasta planeta, dar imediat este dat in urmarie de catre autoritatile planetei care vor sa puna mana pe el sa efectueze experimente. Dar ajutorul vine din partea unui "localnic” care il ajuta sa isi caute nava care sa il aduca inapoi acasa.
Regia filmului: Jorge Blanco, Javier Abad
In rolurile principale ale filmului online gratis subtitrat in limba romana Planet 51 ii regasim pe: Jessica Biel, Gary Oldman


  Hawaiian Vacation (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 652 | Gen: Animatie
Hawaiian Vacation (2011)
Hawaiian Vacation (2011)Jucării arunca Ken si Barbie si-o vacanţă în Hawaii, în camera lui Bonnie.Jucării arunca Ken si Barbie si-o vacanţă în Hawaii, în camera lui Bonnie.Jucării arunca Ken si Barbie si-o vacanţă în Hawaii, în camera lui Bonnie.Jucării arunca Ken si Barbie si-o vacanţă în Hawaii, în camera lui Bonnie.


  The Polar Express (2004) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 765 | Gen: Animatie
The Polar Express (2004)
The Polar Express (2004)"Nu conteaza unde merge trenul.
Ceea ce conteaza este sa decizi sa te urci in el.”
Eroul nostru (voce Tom Hanks) nu crede in Mos Craciun si nici in miracole. Dar in ajunul Craciunului un lucru extraordinar se intampla. La usa casei sale apare un tren – "Polar Express”, iar conductorul (voce tot Tom Hanks) il invita inauntru. Aventura care va incepe, va intrece orice imaginatie.


  Transformers (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1147 | Gen: Actiune
Transformers (2007)
Transformers (2007)Un tanar obisnuit, Sam are grijile celor de varsta lui, adica scoala, prieteni, masini si fete. Fara sa stie ca el este cel ce poate decide soarta rasei umane, Sam si colega lui pe care ar vrea sa o transforme in iubita lui, Mikaela, se trezesc in mijlocul confruntarii dintre roboti. Soarta lumii intregi atarna de un fir de ata si astfel Sam afla intelesul dictonului familiei Witwicky: ‘victoria cere sacrificii’.


  The Princess and the Frog (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 724 | Gen: Animatie
The Princess and the Frog (2010)
The Princess and the Frog (2010)Povestea se centreaza pe viata Tianei, o tanara al carei vis este sa deschida un restaurant, acest vis fiind initial al tatalui sau si frumoasa printesa de origine afro-americana, in varsta de 19 ani, care locuieste impreuna cu mama sa Eudora in luxosul Cartier Francez din New Orleans, in timpul asa-zisei Epoci a Jazz-ului. Actiunea se complica prin interventia nedorita a doctorului Facilier, un magician voodoo si un ghicitor, care joaca rolul personajului negativ al basmului, precum si a mamei Odie – o preoteasa voodoo in varsta de 200 de ani. Un al personaj important este prietena Tianei, o fata de bani-gata care isi doreste din toata inima sa se casatoareasca cu un print si stie ca acest lucru va fi posibil pentru ca tatal ei un important om de afaceri. Pata de culoare este reprezentata de Louis, un aligator simpatic care interpreteaza muzica de jazz la trompeta. Bazat pe clasicul basm al printului transformat in broasca de catre un vrajitor rauvoitor, care redevine om dupa ce este sarutat de aleasa inimii lui, filmul de fata constituie una dintre cele mai frumoase povesti de dragoste din toate timpurile.


  The Smurfs (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 698 | Gen: Animatie
The Smurfs (2011)
The Smurfs (2011)Ştrumpfii sosesc pe marele ecran odată cu producţia Columbia Pictures şi Sony Pictures Animation, comedia de live-action şi animaţie, Strumpfii. Când vrăjitorul cel rău Gargamel îi alungă pe Ştrumpfi din satul lor, ei sunt aruncaţi printr-un portal magic tocmai în lumea noastră, aterizând în inima New York-ului, chiar în Central Park. Renumiţii pitici albaştri, care au devenit captivi în marea metropolă poreclită the Big Apple, trebuie să-şi găsească urgent drumul spre satul lor, înainte ca vrăjitorul Gargamel să le dea de urmă.


  Ice Age: The Meltdown (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 886 | Gen: Animatie
Ice Age: The Meltdown (2006)
Ice Age: The Meltdown (2006)Manny, Sid, and Diego discover that the Ice Age is coming to an end, and join everybody for a journey to higher ground. On the trip, they discover that Manny, in fact, is not the last of the wooly mammoths.


  Naşa (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 746 | Gen: Animatie
Naşa (2011)
Naşa (2011)

Jennifer este o americancă frumoasă stabilită în România, cu o carieră de profesoară de literatură în Bucureşti. Este căsătorită cu Radu Prodan, un respectat finanţist român, şi împreună au un băiat de 10 ani, extrem de inteligent, David.

Într-o bună zi, în timpul unui botez la care participa în calitate de naşă, poliţia năvăleşte în biserică şi îl arestează pe soţul ei. Cu această ocazie, Jennifer află că „respectabila” afacere a lui Radu consta de fapt în spălare de bani pentru un temut mafiot local, Spânu – The Madfather. Aşa se face că eroina noastră se trezeşte prinsă într-o poveste cu mafioţi adevăraţi, cum nu văzuse până atunci decât în filme. Mai mult, restricţiile judecătoreşti emise pe numele său o împiedică să iasă din ţară, şi, în plus, nici nu este ferm convinsă de vinovăţia soţului ei.

Singura soluţie pe care o găseşte pentru a-şi salva familia este să îşi formeze propria „familie mafiotă” şi să contracareze astfel acţiunile duşmanului lor, Spânu. În acest demers îndrăzneţ ea va fi ajutată de o serie de personaje atipice, oameni normali puşi în situaţii excepţionale, dar mai ales de fiul său, David, care se dovedeşte a fi mai mult decât un băieţel curajos, devenind un sprijin şi un sfătuitor nesperat.


  Happy Feet 2 in 3D (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 684 | Gen: Animatie
Happy Feet 2 in 3D (2012)
Happy Feet 2 in 3D (2012)Partea a doua a animaţiei premiate cu Oscar în 2007, Happy Feet 2 readuce pe marile ecrane peisajele feerice din Antarctica şi pe cei mai buni dansatori de step: pinguinii Mumble (Elijah Wood), Gloria (Pink) şi prietenii lor, îndrăgiţii Ramon şi Lovelace (Robin Williams). Mumble şi Gloria au acum un pui, Erik (EG Daly), care încearcă neîncetat să-şi găsească abilităţile lui speciale în lumea amuzantă a pinguinilor imperiali. Însă pericole negândite le ameninţă specia şi toţi trebuie să se unească şi să danseze pentru a se salva.Data Adaugarii: 04 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1019 | Gen: Actiune
Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked – Alvin si veveritele: Naufragiatii (2011)
Alvin and the Chipmunks: Chip-Wrecked – Alvin si veveritele: Naufragiatii (2011)Filme Online Gratis 2012 gasesti poti viziona alaturi de veveriţele buclucaşe se întorc pe marile ecrane pentru o a treia aventură. De această dată Alvin şi Veveriţele sunt în vacanţă într-o croazieră. Însă vaporul are câteva defecţiuni (pe alocuri parodie după Titanic) şi eroii noştri naufragiază pe o insulă pustie. În timp ce Dave îşi caută prietenii pierduţi, veveriţele îşi fac de cap pe noua lor insulă. Acestea îşi vor face un nou prieten, care se va dovedi a fi de ajutor pentru toţi. În vreme ce buclucaşele veveriţe caută drumul de întoarcere şi descoperă că insula pe care sunt prizoniere nu este pustie aşa cum au crezut la început, Dave Seville face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru a-şi recupera prietenii dispăruţi.


Pagini : « 1 2 3 4 5 6 7 8 » 

    Acasa     Log In     SiteMap