Filme Online
   Acasa

Filme Online Animatie

  Arthur et les Minimoys - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 953 | Gen: Animatie
Arthur et les Minimoys
Arthur et les MinimoysTitlu Original: Arthur et les Minimoys Categoria: Aventura, Desene animate Anu: 2006 Duratia: 102 min. Descriere: Arthur locuieste cu bunica sa la ferma in perioada recesiunii in America, Parintii lui sunt la oras in cautarea unei slujbe, iar bunicul a disparut de pe fata Pmantului. Bunica ii povesteste lui Arthur despre tribul Minimoys si cel al razboinicilor uriasi descoperite de bunicul sau, precum si de comoara ascunsa de bunicul in gradina. Dupa ce sunt amenintati cu evacuarea in 48 de ore, Arthur isi pune in cap sa gaseasca nestematele, precum si pe bunicul. De aceea incepe sa citeasca semnele lasate de bunicul pentru a ajunge la tribul Minimoys si pentru a-l invinge pe Maltazard, lordul raului care incearca sa-i distruga pe viitorii sai prieteni si aliati.


  Merry Madagascar - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 1246 | Gen: Animatie
Merry Madagascar
Merry MadagascarMerry MadagascarTitlu Original: Merry Madagascar Categoria: Desene animate Anu: 2009 Duratia: 28:11 Descriere: Va las sa aflati voi!


  Balto II: Aventurile unui lup - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 1735 | Gen: Animatie
Balto II: Aventurile unui lup
Balto II: Aventurile unui lupTitlu Original: Balto II: Aventurile unui lup Categorie: Aventura, Desene Anu: 2002 Duratia: 78 min. Descriere: Va las pe voi sa aflati povestea wink


  Hop (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 18 Iul 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 976 | Gen: Animatie
Hop (2011)
Hop (2011)

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscută ca Insula Paştelui, sub capetele uriaşe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri. Trei sute şaizeci şi cinci de zile pe an, Iepuraşul de Paşte domneşte peste o echipă de iepuraşi şi de pui care pregătesc coşuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineaţa de Paşte.

În seara în care urma să fie numit succesorul tatălui său, I.P. fuge de acasă, cu direcţia Hollywood, pentru a-şi urma visul de a deveni baterist. Ajuns acolo,îl întîlneşte pe Fred (JAMES MARSDEN of X-Men, Enchanted), recent dat afară din slujba pe care o avea şi decis să-şi pună viaţa în ordine. Dat afară din casa părinţilor săi cu toată dragostea, Fred îl calcă cu maşina pe I.P., fără să vrea. Prefăcîndu-se rănit, dar şi uimindu-l pe Fred cu capacitatea de a vorbi, I.P. îl manipulează pe acesta să-l ia acasă.

În tot acest timp, pe Insula Paştelui, la comandă trece Carlos, un pui obez care profită de fuga lui I.P. pentru a complota o lovitură. Salvarea vine acum numai de la Fred şi I.P., care trebuie să se întoarcă pe insulă şi să ducă o luptă epopeică pentru a salva nu numai insula, ci chiar sărbătoarea însăşi.  


  Green Lantern Emerald Knights (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 12 Iul 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1153 | Gen: Actiune
Green Lantern Emerald Knights (2011)
Green Lantern Emerald Knights (2011)Nu are descriere...


  Kung Fu Panda 2 (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Iun 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1940 | Gen: Animatie
Kung Fu Panda 2 (2011)
Kung Fu Panda 2 (2011)Dolofanul si lenesul urs panda Po, care nu manifesta initial nicio ambitie de a deveni maestru kung fu, dar poarta insemnul eroului despre care o profetie straveche spune ca ii va conduce spre victorie si libertate pe locuitorii din Valea Pacii, isi traieste visul de a fi devenit luptator al dragonului, facand echipa cu vipera, tigroaica, calugarita, maimuta si cocorul, care s-au autointitulat "Cei Cinci Furiosi”, in tentativa lui de a proteja China de fortele ostile. Existenta pasnica si minunata a lui Po si a prietenilor lui este amenintata de catre Lord Shen, un paun care planuieste sa foloseasca o arma secreta pentru a cuceri China si pentru a distruge din temelii traditia kung fu, iar, pentru a face fata provocarii lansate de catre acest dusman de temut, ursul panda trebuie sa isi sondeze trecutul si sa descopere misterul originilor lui, dezlantuind astfel forta de care are nevoie pentru a izbandi. Numai ca Lord Shen este un adversar redutabil, iar Po, Cei Cinci Furiosi si maestrul Shifu au nevoie de sprijinul altor razboinici kung fu precum crocodilul, sconcsul, capra si rinocerul pentru a-l invinge pe paun si armata lui de lupi.


  Rio (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 13 Mai 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1337 | Gen: Animatie
Rio (2011)
Rio (2011)

De la creatorii filmului de succes EPOCA DE GHEAŢĂ vine RIO, o comedie 3D despre o aventură în sălbăticie. Blu este un papagal ara care nu a învăţat niciodată să zboare, şi se bucură de o viaţă confortabilă împreună cu proprietara sa şi cea mai bună prietenă a lui, Linda, în orăşelul Moose Lake din Minnesota. Blu şi Linda cred că el este ultimul din specia sa, dar când află de existenţa unui alt ara care locuieşte în Rio de Janeiro, pornesc spre tărâmul îndepărtat şi exotic pentru a o găsi pe Jewel, jumătatea de sex opus a lui Blu. Nu după mult timp de la sosire, Blu şi Jewel sunt răpiţi de un grup de traficanţi de animale. Blu scapă, ajutat de versata Jewel şi un grup de păsări orăşene miştocare şi cu vorbă dulce. Acum, cu noii prieteni de partea lui, Blu va trebui să găsească curajul de a învăţa să zboare, de a scăpa de răpitorii care le sunt pe urme, pentru a se întoarce la Linda, cea mai bună prietenă pe care a avut-o o pasăre vreodată.
   

RIO, de la studiourile Blue Sky şi Twentieth Century Fox Animation, este cel mai mare şi mai ambiţios film de animaţie al studiourilor. E plin de anvergură şi  grandoare, plin de caracter, culoare, muzică, emoţie şi distracţie. Povestea se desfăşoară în mijlocul unei jungle colorate, un paradis pe plajă, o metropolă întinsă - şi o sărbătoare care pune capac la toate, ştiută ca şi Carnaval. RIO e mai mult decât un punct pe hartă, e un loc magic, o stare de spirit şi o atitudine.


  Rango (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Apr 2011 | Adaugat de FuLg | Vizionari: 1375 | Gen: Animatie
Rango (2011)
Rango (2011)Povestea începe cînd Rango, după o viaţă în care a privit lumea din spatele geamurilor unui terariu, se trezeşte abandonat în deşertul Mojave. Rătăcind prin Vestul Sălbatic, ajunge în orăşelul Dirt, care arată exact precum îi e numele. Acolo unde speră că se va pierde în peisaj, Rango se trezeşte imediat  că iese în evidenţă, chiar dacă ceilalţi locuitori sînt o ţestoasă pe post de primar, un şarpe cu clopoţie renegat, nişte cîini de preerie care jefuiesc bănci, şopîrle-pistolari, dar şi prima cameleoniţă pe care Rango o vede în viaţa lui. Fără să vrea, Rango devine şeriful orăşelului ameninţat cu dispariţia din cauza lipsei apei. Acum i se oferă ocazia să se transforme în ceea ce, pînă nu demult, doar visa să fie: unerou adevăarat. De-acum nu se mai poate ascunde!


  Kung Fu Panda Holiday Special (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1662 | Gen: Animatie
Kung Fu Panda Holiday Special (2010)
Kung Fu Panda Holiday Special (2010)Acest film il prezinda pe binecunoscutul urs panda zis si "caratistul” intr-o editie speciala de craciun.Si daca tot acest film este primul film cu si despre craciun de pe site , echipa site-ului FilmeLive.net va ureaza Sarbatori Fericite.Va anuntam ca filme cu si despre craciun vor urma in zilele urmatoare.Data Adaugarii: 26 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1217 | Gen: Animatie
The Emperor's New Groove 2: Kronk's New Groove (2005)
The Emperor's New Groove 2: Kronk's New Groove (2005)The Emperor's New Groove 2: Kronk's New Groove - continuarea filmului de animatie "Imparatul vrajit" se deosebeste de acesta din urma sub doua aspecte: scenele hazlii sunt oarecum exagerate, fortate, motiv pentru care se pierde din comic, iar pe de alta parte conflictul nu este atat de puternic. Totusi, morala este la fel de puternica, daca nu chiar mai profunda. Toata viata lui, Kronk s-a impartit intre a-si urma visele si a-i face pe plac tatalui sau, Papi, un om ursuz si mereu nemultumit de fiul sau. Filmul prezinta conflictul interior al lui Kronk - sa obtina marile realizari pe care Papi le asteapta de la el, dar facand lucruri care nu il caracterizeaza si de multe ori ranind pe cei dragi din jurul sau, ori sa fie el insusi. Ce va alege veti vedea urmarind acest desen animat...


Pagini : « 1 2 ... 5 6 7 8 » 

    Acasa     Log In     SiteMap