Filme Online
   Acasa

Filme Online Crima

  Chaos - Ostatici sub acoperire (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 14 Ian 2011 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1521 | Gen: Actiune
Chaos - Ostatici sub acoperire (2006)
Chaos - Ostatici sub acoperire (2006)Intr-o dimineata la Seattle, cinci barbati mascati intra cu forta intr-o banca si ii iau ostateci pe angajati si clientiCand vine politia la fata locului si inchide cartierul, Lorenz, seful gastii, cere sa vorbeasca numai cu un singur om: inspectorul Quentin Conners, recent suspendat din functie. 
Conners accepta sa-si reia slujba desi nu isi doreste asta, iar acum trebuie sa faca echipa cu un tinerel debutant, inspectorul Dekker...


  Faster - Iute ca glontul (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Dec 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2295 | Gen: Actiune
Faster - Iute ca glontul (2010)
Faster - Iute ca glontul (2010)

După 10 ani petrecuţi în închisoare, Driver (Dwayne Johnson) nu mai are decât un scop în viaţă – să răzbune moartea fratelui său. În timpul unui jaf de bancă eşuat acesta a fost ucis, iar Driver a sfârşit după gratii.  Acum Driver este un om liber, care şi-a stabilit o listă de ţinte, pornind în propria lui misiune de pedeapsă. Pe urmele lui însă se află alţi doi oameni – un poliţist bătrân (Billy Bob Thornton) care nu mai are decât câteva zile până la pensie şi un tânăr pistolar egocentric (Oliver Jackson-Cohen), un artist al crimei, care şi-a găsit în sfârşit adversarul pe măsură.  Vânătorul însă va deveni la rândul său vânat. Este o cursă pentru moarte de-a lungul căreia misterul ce învăluie moartea fratelui lui se adânceşte tot mai mult. Pe parcurs se dezvăluie mai multe detalii care sugerează că lista lui Driver ar putea fi incompletă.

    Dwayne Johnson (Gridiron Gang, The Scorpion King, The Mummy Returns), Billy Bob Thornton (Eagle Eye, Monster's Ball) şi debutantul Oliver Jackson-Cohen joacă alături de Carla Gugino (Watchmen), Maggie Grace (Taken) şi Moon Bloodgood (Terminator Salvation) în Faster, o co-producţie a CBS Films, departamentul cinematografic din cadrul CBS Corporation (NYSE: CBS.A and CBS), şi a TriStar Pictures, un department al Sony Pictures Entertainment.   George Tillman, Jr. (Notorious, Men of Honor, Soul Food) regizează filmul după un scenariu de Joe şi Tony Gayton. Filmul este produs de Martin Shafer şi Liz Glotzer de la Castle Rock Entertainment, împreună cu Tony Gayton şi Robert Teitel de la State Street Pictures.  Joe Gayton şi Dara Weintraub sunt producătorii executivi.


  The Informers - Informatorii (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Dec 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1347 | Gen: Crima
The Informers - Informatorii (2009)
The Informers - Informatorii (2009)Bazat pe romanul omonim al scriitorului Bret Easton Ellis, filmul Informatorii este o colecţie de povestiri interconectate despre sex, droguri, alcool şi violenţă, care evocă o săptămână din viaţa agitată a Los Angeles-ului anului 1983 din perspectiva mai multor personaje. Acţiunea din Informatorii începe cu Graham, un băiat extrem de moralist şi indiferent, care îşi suspectează iubita că îl înşeală. Laura, mama lui Graham, este dependentă de sedative, are o relaţie amoroasă nefirească cu adolescentul Martin şi este deprimată în urma divorţului cu William. Acesta din urmă este un producător de film, se recăsătoreşte cu frumoasa prezentatoare de ştiri Cheryl Laine, doar pentru ca ulterior să se înstăineze doar ca să divorţeze şi să o trimită şi pe aceasta pe culmile depresiei. Tim Price este amicul lui Graham, pe care tatăl sau Les îl bănuieşte că ar fi homosexual şi îl obligă să meargă cu el într-o călătorie prin ţară în încercarea de a reface relaţiile de familie deteriorate. Însă tatăl nu e mai niciodată lucid, se îmbată şi are o relaţie pasageră cu o tânără pe care şi fiul său o plăcea. Bryan Metro este un star rock dependent de droguri şi de alcool, cu înclinaţii spre acte de violenţă extremă şi spre tentative de viol. Iar Peter este un psihopat consumator de heroină, care, împreună cu iubita lui, răpesc un băieţel pentru a scoate bani de la părinţii micuţului. Astfel, filmul Informatorii împleteşte destinele unor oameni cu probleme  şi personalităţi total diferite.


  The Next Three Days - 3 zile de cosmar (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 02 Dec 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1734 | Gen: Crima
The Next Three Days - 3 zile de cosmar (2010)
The Next Three Days - 3 zile de cosmar (2010)Cât de departe ai merge pentru cei pe care îi iubeşti? În filmul 3 zile de coşmar, John Brennan (Russell Crowe) află răspunsul în modul cel mai brutal, atunci când familia sa este devastată de un incident îngrozitor.

Lara, soţia lui John, este acuzată şi condamnată pe nedrept pentru o crimă oribilă. La 3 ani de la pronunţarea sentinţei, John se zbate nu numai să îşi crească singur fiul, dar şi să îşi salveze soţia, căutând fără încetare o cale de a anula verdictul.

Dar când judecătorii le resping şi ultimul apel, Lara intră într-o depresie cumplită şi se gândeşte din ce în ce mai des la sinucidere. Rămas fără alternative, John pune la cale un plan periculos şi necugetat, riscându-şi viaţa pentru femeia pe care o iubeşte. Cum are la dispoziţie doar trei zile înainte de a pierde tot, John porneşte într-o cursă nebunească.

MediaPro Distribution aduce pe ecranele din România 3 zile de coşmar. Un film plin de acţiune şi suspans, semnat de Paul Haggis, regizorul răsplătit cu două Premii Oscar pentru pelicula Crash. 3 zile de coşmar. Din 19 noiembrie în cinematografe.Data Adaugarii: 29 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2025 | Gen: Crima
Perfume: The Story of a Murderer - Parfumul: Povestea unei crime (2006)
Perfume: The Story of a Murderer - Parfumul: Povestea unei crime (2006)Jean-Baptiste Grenouille (Ben Whishaw) s-a născut în 1744. Copil orfan, bolnăvicios, el nu reuşeşte să supravieţuiască decât unicului său har: mirosul. Grenouille nu are altă pasiune decât pe cea a mirosurilor şi fiecare secundă a vieţii sale este călăuzită de simţul său hiperdezvoltat. Ducând o viaţă mizerabilă, tânărul reuşeşte să se angajeze ca ucenic la un mare meşter parfumier al Parisului, Giuseppe Baldini (Dustin Hoffman). El reuşeşte astfel să descopere tehnicile şi secretele de fabricare a parfumurilor, care îi duc talentul pe culmi nebănuite. După ce creează câteva capodopere olfactive, Grenouille devine obsedat de mireasma ideală, un parfum care să seducă instantaneu pe oricine i-ar intra în raza de acţiune. În căutarea ingredientelor potrivite, Grenouille este irezistibil atras de parfumul natural al unor tinere fete. El nu va ezita să ucidă pentru a le fura mireasma...


  Homewrecker (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1215 | Gen: Comedie
Homewrecker (2010)
Homewrecker (2010)Mike este un lăcătuş. El este, de asemenea, un prizonier la punerea în lucru, dar tu nu ar şti. El doar incearca sa se concentreze pe apelurile casa lui şi se împace cu fosta lui prietena, până Margo deturneaza ziua lui.


  D-Project (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1147 | Gen: Actiune
D-Project (2010)
D-Project (2010)Un detectiv exilat este recrutat pentru a rezolva o serie de decese misterioase care ameninţă să întârzie inaugurarea de Împărăteasa Wu.


  Domino (2005) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1676 | Gen: Actiune
Domino (2005)
Domino (2005)Filmul are la baza povestea adevarata a lui Domino Harvey, fiica actorului Laurence Harvey. Obosita si nepotrivita pentru prentetiile vietii in inalta societate a LA-ului, Domino pleaca de acasa pentru a deveni vinator de recompense. Se impune repede in echpa veteranului Ed Mosley si devine neasteptat de naturala in arta vanatorii de recompense. Dar situatia se incinge dupa ce o echipa de oameni mascati incep o serie de jafuri armate asupra masinilor blindate, si pana sa iti dai seama se trezesc toti implicati intr-o situatie nebuneasca alaturi de mafie, FBI, o echipa TV si un copil bolnav in ultima faza.


  Waist Deep - Dragoste de tata (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1381 | Gen: Actiune
Waist Deep - Dragoste de tata (2006)
Waist Deep - Dragoste de tata (2006)Dragoste de tată este un film plin de acţiune, o cursă explozivă şi emoţionantă cu Tyrese Gibson (Mai furios, mai iute) în rolul lui O2, un fost condamnat care încearcă să se îndrepte. Viaţa sa ia o întorsătură mortală când fiul îi este răpit întâmplător în timpul unui jaf de maşini şi reţinut pentru recompensă de un lord al drogurilor lipsit de milă (The Game).
Alături de un golan versat (Meagan Good) şi de varul său, certat cu legea, (Larenz Tate), O2 goneşte pe străzile violente ale Los Angelesului într-o încercare disperată de a păcăli bandele rivale şi a-şi salva fiul.


  Pathology - Patologie (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 928 | Gen: Crima
Pathology - Patologie (2008)
Pathology - Patologie (2008)Ted Grey (Milo Ventimiglia) este un student stralucit absolvent la Harvard, cu o perioada de formare in Lagos, Africa, si o logodnica frumoasa Williamson Gwen(Alyssa Milano), dintr-o familie bogata si influenta. Cand el se alatura Centrului Medical al Universitatii Metropolitane pentru un stagiu in sectia de patologie si criminalistica.In scurt timp el devine mandria si bucuria profesorului dr. Quentin Morris (John de Lancie), iar vedeta grupului, Jage Gallo, devine gelos pe noul venit. Cu toate acestea,el il invita pe Ted sa mai participe impreuna cu alti patru rezidenti intr-un joc mortal, unde fiecare participant trebuie sa comita"crima perfecta" : a lasa nici un indiciu. Rolul celorlalti este de a isi da seama de modul in care victima a fost omorata. Cand Gwen decide sa se mute in apartamentul lui Ted,el decide sa paraseasca grupul,insa este prea tarziu pentru a pune capat acestui joc.


Pagini : « 1 2 ... 6 7 8 9 10 » 

    Acasa     Log In     SiteMap