Filme Online
   Acasa

Filme Online Comedie

  Tooth Fairy 2 (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 903 | Gen: Comedie
Tooth Fairy 2 (2012)
Tooth Fairy 2 (2012)Enters on Larry Guthrie, who loses his first love to the town hot shot and decides to win her back by volunteering with the children at her after-school program. When Larry accidentally tells the kids the Tooth Fairy is make-believe, he soon is transformed into a tutu-clad fairy with the "sentence” of collecting teeth.


  Tooth Fairy (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 914 | Gen: Comedie
Tooth Fairy (2010)
Tooth Fairy (2010)Cu toate ca are la baza o poveste clasica (actorul principal incercand sa castige increderea copiilor pentru a se bucura din plin de atentia si afectiunea mamei) acest film este unul placut,de familie si nu numai.
Derek Thompson este un extrem de dur jucator de hochei, supranumit Tooth Fairy pentru ca are obiceiul sangeros de a zdrobi dintii adversarilor. Ca pedeapsa pentru deziluzionarea unui copil, trebuie sa trudeasca o saptamana pentru toti infantii care spera ca Zana Maseluta le va implini toate dorintele. Si cum altfel este obligat Derek sa-si ispaseasca vina decat devenind el insusi o zana maseluta veritabila, cu rochita, aripioare si bagheta magica. Desi la inceput brutalul jucator de hochei bombaneste nemultumit de noul sau "statut”, incet-incet isi da seama ca, pe parcurs, si-a pierdut/abandonat visele din copilarie.Merita vazut !! Vei fi incantat de cum se desfasoara firul povestii.


  Love Don’t Cost a Thing (2003) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 898 | Gen: Comedie
Love Don’t Cost a Thing (2003)
Love Don’t Cost a Thing (2003)Alvin Johnson (Nick Cannon), considerat de catre colegii sai drept „fraierul liceului”, plateste o majoreta sa pozeze drept prietena lui. Filmul este un remake al productiei „Can’t buy Me Love” cu Patrick Dempsey in rolul principal.Alvin Johnson (Nick Cannon), considerat de catre colegii sai drept „fraierul liceului”, plateste o majoreta sa pozeze drept prietena lui. Filmul este un remake al productiei „Can’t buy Me Love” cu Patrick Dempsey in rolul principal.


  Africa United (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1189 | Gen: Animatie
Africa United (2010)
Africa United (2010)”Africa Unită” sau ”Africa Mare” este poveste extraordinară a 3 copii din Rwanda care au plecat ”în viață” pentru a-și realiza visul de a lua parte la ceremonia de deschidere a Campionatului Mondial de Fotbal din 2010 din Africa de Sud, de la Johannesburg.Fabrice, Dudu și Beatrice trec prin fel de fel de întâmplări de la alegerea autobuzului greșit spre destinație, la a ajunge într-o tabără de refugiați, de unde scapă totuși, cu ajutor, plecând spre visul lor, într-o călătorie de 3.000 mile prin șapte țări, călătorie însoțită de aventuri palpitante, de râsete și nu în ultimul rând de speranța.”Africa Unite ” este o poveste dramatică, fermecătoare, un film de văzut în sânul familiei într-un week-end relaxant.


  Spirit of the Forest (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1246 | Gen: Animatie
Spirit of the Forest (2008)
Spirit of the Forest (2008)Spiritul padurii este un desen animat frumos, cu un mesaj clar atat pentru cei mari cat si pentru cei mici. Loialitate, prietenie si lucru in echipa in fata unei primejdii iminente aduce intotdeauna dreptatea de partea ta. Cand animalutele dintr-o padure afla ca pe acolo va trece o autostrada si ca toti copacii vor pica sub puterea unui magnat si a sotiei sale avida de bogatie, acestea isi vor uni fortele in a impiedica catastrofa.


  The Princess Bride (1987) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1148 | Gen: Comedie
The Princess Bride (1987)
The Princess Bride (1987)The Princess Bride film online, face parte din categoria filme online de familie, o poveste care imbina lumea de poveste plina de fantastic, cu lumea reala in care speranta pentru miracole nu a murit inca. Bunicul ii citeste nepotului o serie de povestioare in care iubirea si aventura domina acest tablou. Un film minunat pentru toate varstele, nominalizat la Oscar.


  Robin Hood (1973) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1216 | Gen: Animatie
Robin Hood (1973)
Robin Hood (1973)Filmul online gratis Robin Hood este produs in anul 1973, de productie USA
Bravul Robin Hood, impreuna cu prietenul sau de incredere, Micul John, si devotata sa trupa de prieteni curajosi si voiosi, pune la cale tot soiul de fapte nostime si indraznete, pentru a-l invinge pe lacomul Print John si a aduce fericirea in randul locuitorilor din Padurea Sherwood.
Regia: Wolfgang Reitherman.


  Hot Shots! Part Deux Online - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1257 | Gen: Actiune
Hot Shots! Part Deux Online
Hot Shots! Part Deux Online:))OK, hai să ne clar acest lucru; Hot Shots este o prostie. Prost, simplu, prost şi absolut inutile. Dar, hei, aceasta este o comedie de prost gust, şi un R***T MARE ONE! Mult mai bine decat primul film comedie! In fiecare secunda a filmului gratis există un gag, o gluma, sau pe cineva sau ceva care este atat de al naibii de amuzant pe care eu nu mă pot abţine de la care se încadrează de scaun râs ca dracu '! Cred ca am vazut aceste filme online de peste 20 de ori, e mai amuzant film vreodată pentru mine. Cred că atunci când vine vorba de filme online comedie de acest gen, vreau doar să fie la fel de prost, cu cât mai multe glume pe minut, ar fi posibil. Cred că Charlie Sheen este perfect pentru acest rol, el nu arata serios, ca un fel de Rambo Bad-wannabe, şi o persoană grav aspect face lucruri stupide este întotdeauna mare. Este, de asemenea, de mare, încât Richard Crenna joacă aproape acelaşi caracter ca şi în Rambo 3 cu multe din liniile sale neschimbate. Dacă aţi urmărit Rambo de filme comedie, cel mai important (al treilea), veţi obţine mai mult de GAG şi dialoguri, în special în scenele de la templu budist. Saddam Hussein este, de asemenea, excelent, el pare într-adevăr ca una reală! Dacă vă plac filmele gratis stupide şi nebun ... Watch!


  Pigs (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1329 | Gen: Comedie
Pigs (2007)
Pigs (2007)Un student (Miles) accepta o provocare venita de la colegii lui de camin: sa se culce cu intreg alfabetul, de la A la Z, pana la absolvire. Regulile sunt simple: cu cat prima litera a numelui fetei este mai rara, cu atat pretul este mai mare. Totul merge conform planului pana cand ajunge la litera X. Gabrielle Xeropolos are tot ceea ce Miles si-a dorit la o fata. Acum tanarul are de ales intre a castiga pariul cu prietenii lui si a castiga dragostea frumoasei Gabrielle.


  he Social Network (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 891 | Gen: Comedie
he Social Network (2010)
he Social Network (2010)

Fiind relatat din mai multe perspective, filmul porneşte de pe coridoarele universităţii Harvard, conducându-ne apoi până în birourile de la Palo Alto, pentru a reda apoi entuziasmul zilelor în care se prefigura acest fenomen cultural ce a schimbat faţa lumii – şi felul în care el a unit un grup de tinere genii în informatică, pentru ca apoi să le dezbine. În mijlocul acestui tumult se află Mark Zuckerberg (JESSE EISENBERG), strălucitul student de la Harvard care a conceput un website ce părea să redefinească peste noapte relaţiile dintre oameni; Eduardo Saverin (ANDREW GARFIELD), pe vremuri cel mai bun prieten al lui Zuckerberg, care a asigurat finanţarea de început a tinerei lor firme de soft; fondatorul Napster, Sean Parker (JUSTIN TIMBERLAKE) care a pus Facebook-ul în braţele investitorilor din Silicon Valley; şi gemenii Winklevoss (ARMIE HAMMER şi JOSH PENCE), colegii de grupă de la Harvard, care au susţinut că Zuckerberg le-a furat ideea şi l-au dat în judecată pentru paternitatea ei.


Pagini : « 1 2 3 4 ... 35 36 » 

    Acasa     Log In     SiteMap