Filme Online
   Acasa

Filme Online Comedie

  Bad Boys II (2003) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1342 | Gen: Actiune
Bad Boys II (2003)
Bad Boys II (2003)Detectivi la narcotice, Mike Lowrey si Marcus Burnett sunt cooptati intr-un grup desemnat sa opreasca invazia de droguri spre Miami. Ei descopera o conspiratie primejdioasa si lucrurile se complica, deoarece frumoasa sora a lui Marcus, Syd, un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe cei doi sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila.


  The 40 Year Old Virgin - Virgin la 40 de ani - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 10510 | Gen: Comedie
The 40 Year Old Virgin - Virgin la 40 de ani
The 40 Year Old Virgin - Virgin la 40 de aniVizioneaza filmul The 40 Year Old Virgin online subtitrat. Vezi Virgin la 40 de ani film online cu subtitrare. Filme Online Gratis. Acceptand intr-o seara sa joace carti impreuna cu colegii in magazinul de elctronice unde lucreaza, Andy Stitzer, recunoaste ca pana la varsta de 40 de ani la care...


  The Switch (2010) Mai mult decât un prieten - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1154 | Gen: Comedie
The Switch (2010) Mai mult decât un prieten
The Switch (2010) Mai mult decât un prieten

Calitate R5 + Subtitrare Romana

Kasie (Jennifer Aniston) se află în căutarea bărbatului perfect... pentru a o lăsa însărcinată. Cum ceasul ei biologic bate din ce în ce mai puternic, Kassie începe să se teamă că bărbatul visurilor sale e posibil să nu existe de fapt. Wally, agitatul ei prieten cel mai bun, este foarte îndrăgostit de ea, bineînţeles...pe ascuns şi asta pentru că niciodată nu s-ar putea ridica la standardele ei.

 Într-un moment de cruntă beţie, Wally îşi ia inima în dinţi, pune mâna…


  Grown Ups (2010) Oameni mari şi fără minte - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Ghost | Vizionari: 1105 | Gen: Comedie
Grown Ups (2010) Oameni mari şi fără minte
Grown Ups (2010) Oameni mari şi fără minteOameni mari şi fără minte, cu Adam Sandler, Kevin James, Chris Rock, David Spade, şi Rob Schneider, este o comedie completă despre cinci buni prieteni din copilărie, care se întâlnesc după treizeci de ani, împreună cu familiile, în weekend-ul de ziua Americii. Reluând firul vieţii de unde s-au despărţit, cei cinci vor descoperi că a îmbătrâni nu înseamnă neapărat să te şi maturizezi.


  Dl. Deeds - Mostenitor fara voie (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Ghost | Vizionari: 1375 | Gen: Comedie
Dl. Deeds - Mostenitor fara voie (2002)
Dl. Deeds - Mostenitor fara voie (2002)Longfellow Deeds (ADAM SANDLER) este un om drãgut si atrãgãtor care duce o viatã simplã dar fericitã în micuta localitate Mandrake Falls, New Hampshire. Popularul proprietar al Deeds’ Pizza, singura pizzerie din oras, Deeds a devenit un fel de vedetã localã datoritã distrãrii clientilor sãi prin recitarea unor versuri usor naive scrise de el pe spatele felicitãrilor pentru diverse ocazii.

Viata este dulce la restaurantul din acest orãsel pânã când Chuck Cedar (PETER GALLAGHER), un magnat inteligent, împreunã cu aghiotantul lui, Anderson (ERICK AVARI), aduce vestea cã Deeds este pe cale de a se ocupa de un nou fel de aluat. O rudã îndepãrtatã, Preston Blake (HARVE PRESNELL), i-a lãsat o mostenire formatã din 40 de miliarde de dolari, un lant de organizatii media, o echipã de fotbal american, o echipã de baschet si un elicopter particular pregãtit sã îl ducã la noua sa corporatie........


  The Switch (2010) Mai mult decât un prieten - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2096 | Gen: Comedie
The Switch (2010) Mai mult decât un prieten
The Switch (2010) Mai mult decât un prieten

Calitate R5 + Subtitrare Romana

Kasie (Jennifer Aniston) se află în căutarea bărbatului perfect... pentru a o lăsa însărcinată. Cum ceasul ei biologic bate din ce în ce mai puternic, Kassie începe să se teamă că bărbatul visurilor sale e posibil să nu existe de fapt. Wally, agitatul ei prieten cel mai bun, este foarte îndrăgostit de ea, bineînţeles...pe ascuns şi asta pentru că niciodată nu s-ar putea ridica la standardele ei.

 Într-un moment de cruntă beţie, Wally îşi ia inima în dinţi, pune mâna…


  Pistruiatul 1973 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2860 | Gen: Comedie
Pistruiatul 1973
Pistruiatul 1973Оntr-un mic orăşel de provincie, membrii Mişcării ilegaliste comuniste pregătesc cu оnflăcărare ziua Eliberării. Pistruiatul, un simpatic băieţandru de 14 ani, devine eroul acestor evenimente conduse din umbră de оnsuşi prietenul şi tovarăşul său, Andrei. Ajutat de profesoara de istorie, de tatăl său şi, de cele mai multe ori, de cвinele Calu, puştiul face faţă cu dezinvoltură şi curaj oricărei provocări.Serial TV оn 10 episoade. "Pistruiatul оnseamnă un plăcut "film de aventuri juvenile", plasat оn contextul realităţilor sociale de acum patru decenii şi ceva. Regizorul Francisc Munteanu оşi manifestă оncă o dată calităţile sale de dezinvoltură şi farmec, pigmentвnd acţiunea cu momente de zвmbet, fără a оntrerupe fluidul de tensiune, ritmul antrenant al peliculei." - Călin Căliman - 1987 (Contemporanul)."Jignitoare pentru noţiunea de film adresat copiilor e tocmai puerilitatea sa. Implauzibil оn fiecare scenă" (Tudor Caranfil).


  Just Wright (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1850 | Gen: Comedie
Just Wright (2010)
Just Wright (2010)Leslie Wright este o fizioterapeuta de culoare,  care pare sa fi tras lozul castigator atunci cand starul NBA  - Scott McKnight - o angajeaza pentru a-l ajuta sa se recupereze dupa o accidentare atat de grava incat ii pune in pericol cariera de baschetbalist profesionist. Singura problema este aceea ca, pe masura ce il antreneaza pe Scott pentru a reveni la forma sportiva care l-a consacrat, Leslie se indragosteste de el si isi doreste sa devina mai mult decat o simpla prietena a vedetei. Situatia se complica dupa ce frumoasa si zvelta Morgan Alexander, cea mai buna amica a lui Leslie Wright, devine la randul ei interesata de jucatorul de baschet si aspira la statutul de sotie a unui star NBA. Dilema fizioterapeutei este daca ar trebui sa renunte la prietena pe care a tradat-o si care il vaneaza pe barbatul pe care il iubeste ea ,sau daca ar fi mai indicat sa abandoneze sansa de a fi fericita si a nu lupta pentru a obtine afectiunea lui Scott McKnight. Oare va observa Scott ca femeia pe care a visat-o intreaga viata sta chiar in fata lui sau Leslie va fi destinata sa ramana cea mai buna prietena a acestuia si nimic mai mult?


  The Rundown (2003) Bun venit în junglă! - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 3016 | Gen: Actiune
The Rundown (2003) Bun venit în junglă!
The Rundown (2003) Bun venit în junglă!În jungla urbană, dură şi rea, de fiecare zi din Los Angeles, există oameni ca Beck (The Rock)... ei bine, nu chiar ca Beck - un om care foloseşte orice mijloace de care e nevoie pentru a recupera orice lucru pentru care e platit să îl aducă înapoi. Un marker, o plată întârziată sau un inel Super Bowl de la un mijlocaş de rugby cu datorii la jocurile de noroc - pentru Beck sunt aceleaşi lucruri şi se bazează doar pe isteţime, pe atitudinea sa de „hai să terminăm şi treaba asta” şi pe forţa sa fizică devastatoare pentru a duce treaba la bun sfârşit. Pentru el, e o lume simplă, cu opţiuni multiple:
(A) felul de-a fi al lui Beck,
(B) felul de-a fi al lui Beck plus forţă sau
(C)... nu există „C”....


Pagini : « 1 2 ... 34 35 36 

    Acasa     Log In     SiteMap