Filme Online
   Acasa

Filme Online Thriller

  Equilibrium (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1532 | Gen: Actiune
Equilibrium (2002)
Equilibrium (2002)Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoţiile: cărţile, arta şi muzica sunt interzise cu desăvârşire, iar sentimentele sunt infracţiuni care se pedepsesc cu moartea.

Pentru a urmări respectarea legii, un grup special de poliţişti numiţi "Preoţii Tetragrammaton” au fost desemnaţi pentru a-i elimina pe toţi cei ce încalcă legea.
Preotul John Preston (Bale) este un agent guvernamental de primă mână, responsabil cu distrugerea tuturor celor care se împotrivesc regulilor.

După ce renunţă să-şi mai ia doza de Prozium, un drog ce afectează mintea reprimând emoţiile, Preston, antrenat să impună legile stricte ale noului regim, începe să-şi dea seama că lucrurile nu sunt aşa cum par.


  Saw VI - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 19 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1454 | Gen: Actiune
Saw VI
Saw VIDupa moartea agentului Stahm, detectivul Hoffman e noul "stapan” al mostenirii lui Jigsaw. FBI-ul se apropie tot mai mult de el, asa ca e fortat sa dea drumul unui nou joc sangeros (dar cu talc), la fel ca acelea care au consacrat seria Saw. In urma acestuia, marele plan al lui Jigsaw va fi inteles in totalitate, punand cap la cap detalii din toata seria si universul Saw. Cifra 6 va avea un rol important in desfasurarea actiunii; astfel, vor fi sase lectii si sase probe care vor trebui invatate si promovate pentru supravietuire.


  Red Hill (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 19 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1283 | Gen: Actiune
Red Hill (2010)
Red Hill (2010)Un tânar si neexperimentat ofiter de politie trebuie sa supravietuiasca primei sale zile de lucru într-un mic orasel rural.


  Dead Birds (2004) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 18 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1757 | Gen: Horror
Dead Birds (2004)
Dead Birds (2004)Dupa ce au jefuit o banca, un grup de talhari se ascund intr-o casa aparent abandonata. In timp ce furtuna se intensifica si se innopta fiecare din talhari incep sa aiba viziuni despre atrocitatile ce s-au intamplat in casa. Ii chinuiau, neincetat, aceste imagini mai ales cea a unor ghiare…Pe masura ce fortele malefice din casa incep sa se arate din ce in ce mai mult, mebrii grupului incep sa nu se mai inteleaga si astfel hranind cu ura lor, spiritele existente in acea casa.


  Marilena (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 14 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 3055 | Gen: Drama
Marilena (2008)
Marilena (2008)
Regizat de Mircea Daneliuc, bazat pe propriul sau roman omonim ” Marilena şi câteva voluptăţi ", apărut în 1999 şi reeditat în 2000, este o comedie usor amara in care subiectul este unul obisnuit. Marilena (interpretata admirabil de Cecilia Barbora ) decide la un moment dat sa marturiseasca sotului sau Radu (Serghei Niculescu-Mizil) care dupa ce a fost emigrant in Canada,pentru a castiga bani, odata intors afla ca copilul pe care il are iubita sa, este de fapt copilul celui mai bun prieten al acestuia Sebi (Nicodim Ungureanu), ambii actori sun neprofesionisti, lucru des intalnit in filmele regizorului, care crede in spontaneitatea interpretarii acestora. Sotul incornorat si beneficiarul farmecelor Marilenei trebuie sa aleaga intre o prietenie de durata, bazata pe incredere si efectul "bombei” aruncate de Marilena si sa ia decizia cea mai buna.


  Formosa Betrayed (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 13 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 999 | Gen: Thriller
Formosa Betrayed (2009)
Formosa Betrayed (2009)Filmul este inspirat din fapte reale ce au in centrul lor asasinarea unui profesor universitar de origine taiwaneza de la Universitatea Carnegie Mellon din Pittsburgh, in 1981. Agentul FBI Jake Kelly este insarcinat, in 1981, cu anchetarea uciderii unui profesor taiwanez – Henry Wen – in California. Cu ajutorul partenerului sau si a unui politist, Kelly descopera ca asasinii au fugit in Taipei, capitala Taiwan-ului. Ca agent F.B.I, Kelly e trimis in Taiwan pentru a ajuta cercetarile guvernului american in gasirea criminalilor. Ajutat initial de o diplomata americana si de un agent al Kuomintang, curand acesta va realiza nu doar ca nu este bine venit intr-o tara straina si indepartata, ci si ca ceva mult mai amenintator e pe cale sa se petreaca. Ajungand in contact cu un activist taiwanez, agentul Kelly descopera adevarul despre insula, adevar care il va conduce spre consecinte dureroase si primejdioase..


  The Town (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 11 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1448 | Gen: Crima
The Town (2010)
The Town (2010)Adaptare a romanului "Prince of Thieves” al autorului Chuck Hogan, povestea urmareste relatia amoroasa dintre managera unei banci, carismaticul lider al unei bande de jefuitori de banci si un agent FBI dedicat, care incearca sa il captureze pe infractor. Intr-un joc de-a soarecele si pisica in care atat agentul federal, cat si spargatorul de banci cad prada farmecelor frumoasei angajate a bancii, omul legii se straduieste sa il prinda pe hot folosind-o ca momeala pe femeia de care acesta este indragostit si pentru care intentioneaza sa renunte la activitatea infractionala si sa revina pe calea cea buna.


  Bad Boys II (2003) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1408 | Gen: Actiune
Bad Boys II (2003)
Bad Boys II (2003)Detectivi la narcotice, Mike Lowrey si Marcus Burnett sunt cooptati intr-un grup desemnat sa opreasca invazia de droguri spre Miami. Ei descopera o conspiratie primejdioasa si lucrurile se complica, deoarece frumoasa sora a lui Marcus, Syd, un agent DEA sub acoperire, este prinsa la mijloc, fortandu-i pe cei doi sa ajunga la limita legalitatii. Sarcina devine si mai complicata atunci cand intre Mike si Syd se infiripa o idila.


  Inception (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1434 | Gen: Actiune
Inception (2010)
Inception (2010)Dom Cobb este un hot experimentat, cel mai bun în arta periculoasă de extractie, furtul secretelor valoroase stocate adânc în subconstient în timpul stării de vis, atunci când mintea este cea mai vulnerabilă. Capacitatea lui Cobb a făcut din el un jucător râvnit în această nouă lume inselătoare de spionaj corporativ, dar de asemenea a făcut din el un fugar international si l-a costat tot ce a iubit. Acum lui Cobb îi este oferită o sansă de răscumparare. Un ultim loc de muncă ar putea să-i dea viata înapoi, dar numai dacă el poate realiza imposibilul numit Inception (început). În locul unui jaf perfect, Cobb si echipa sa de specialisti trebuie să obtină opusul: sarcina lor nu este sa extragă o idee, ci să o planteze. Dacă reusesc, ar putea fi o crimă perfectă. Dar nici un fel de planificare atenta sau expertiză nu poate pregati echipa pentru un inamic periculos, care pare să prezică fiecare miscare a lor. La un asemenea dusman numai Cobb putea să se astepte pentru că el e singurul a cărui minte functionează la fel de complex.


  Van Helsing (2004) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 10 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 4464 | Gen: Actiune
Van Helsing (2004)
Van Helsing (2004)In secolul al XIX-lea, cunoscutul vanator de vampiri Dr. Abraham Van Helsing se indreapta spre Europa pentru o infruntare cu vechiul sau rival, contele Dracula, dar si cu Omul-Lup si Frankenstein. De partea lui o are pe frumoasa Anna, mostenitoarea unei familii bogate si respectate din zona, care este hotarata sa distruga tot raul din lume.
Aflat in cautarea trecutul, Van Helsing va reusi sa gaseasca raspunsuri in Transilvania unde il va infrunta pe Dracula, el fiind singurul capabil de a ridica blestemul de pe familia Annei Valerious.


Pagini : « 1 2 ... 28 29 30 31 32 33 » 

    Acasa     Log In     SiteMap