Filme Online
   Acasa

Filme Online Thriller

  Hidden 3D (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2034 | Gen: Horror
Hidden 3D (2011)
Hidden 3D (2011)Hidden 3D is an Italian-Canadian horror film directed by Antoine Thomas and produced by Caramel Films. It was filmed in Italy and Canada over the Summer and Fall of 2010. Hidden 3D was filmed in both 2D and 3D Technologies.


  Switch (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1125 | Gen: Actiune
Switch (2011)
Switch (2011)In Montreal, Sophie Malaterre designer de moda este chemata de catre Claire Maras, pentru ai arata sefului ei ce stie. Ajunsa in companie, Claire isi cere scuze fata de Sophie din cauza ca seful ei este plecat pentru 2 luni. Claire o invita pe Sophie acasa la ea pentru a servi cina si a ii povesti despre siteul switch.com,unde este poate sa isi schimbe casa cu orice casa doreste pentru o vacanta.Sophie isi cauta un apartament in Paris aproape de turnul Eiffel, un apartament ce ii apartine unei femei pe nume Bénédicte Serteaux si isi schimba apartamentele.
Sophie ajunge in paris intr-o duminica dimineata si a avut parte de cea mai frumaosa plimbare turistica cu bicicleta. Dar a doua zi de dimineata , politia ii intra in apartament cand ea facea baie. Detectivul Damien Forgeat o interogheaza pe Sophie crezand ca ea este Bénédicte si afla ca in camera ei a fost gasit un om decapitat…


  Wrong Turn at Tahoe (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 572 | Gen: Thriller
Wrong Turn at Tahoe (2009)
Wrong Turn at Tahoe (2009)Joshua este mana dreapta a interlopului Vincent, care il crescuse de mic copil, dupa ce tatal sau fusese ucis in fata sa. In urma unei dezinformari, Vincent ucide un traficant de droguri, numit Tahoe. Numai ca Tahoe lucra pentru Nino – un mare mafiot, care in lumea crimei organizate era un rechin fata de "pestisorul” Vincent. Nino ii solicita lui Vincent sa il despagubeasca pentru pierderile banesti determinate de pierderea lui Tahoe, iar refuzul acestuia determina o spirala a violentei care ameninta ambele grupari, dar si persoanele apropiate acestora.


  Pathology (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 659 | Gen: Thriller
Pathology (2008)
Pathology (2008)Ted Grey (Milo Ventimiglia) este un student stralucit absolvent la Harvard, cu o perioada de formare in Lagos, Africa, si o logodnica frumoasa Williamson Gwen(Alyssa Milano), dintr-o familie bogata si influenta. Cand el se alatura Centrului Medical al Universitatii Metropolitane pentru un stagiu in sectia de patologie si criminalistica.In scurt timp el devine mandria si bucuria profesorului dr. Quentin Morris (John de Lancie), iar vedeta grupului, Jage Gallo, devine gelos pe noul venit. Cu toate acestea,el il invita pe Ted sa mai participe impreuna cu alti patru rezidenti intr-un joc mortal, unde fiecare participant trebuie sa comita”crima perfecta” : a lasa nici un indiciu. Rolul celorlalti este de a isi da seama de modul in care victima a fost omorata. Cand Gwen decide sa se mute in apartamentul lui Ted,el decide sa paraseasca grupul,insa este prea tarziu pentru a pune capat acestui joc.


  I Know Who Killed Me (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 5347 | Gen: Drama
I Know Who Killed Me (2007)
I Know Who Killed Me (2007)Liniştea unui orăşel idilic este tulburată când Aubrey Fleming (Lindsay Lohan), o tânără cu un viitor promiţător, este răpită şi torturată de un criminal în serie. Fata reuşeşte să scape şi este internată într-un spital pentru recuperare. Dar Aubrey susţine că ea nu este cine cred ei că este şi că adevărata Aubrey Fleming este încă în pericol de moarte.Liniştea unui orăşel idilic este tulburată când Aubrey Fleming (Lindsay Lohan), o tânără cu un viitor promiţător, este răpită şi torturată de un criminal în serie. Fata reuşeşte să scape şi este internată într-un spital pentru recuperare. Dar Aubrey susţine că ea nu este cine cred ei că este şi că adevărata Aubrey Fleming este încă în pericol de moarte.


  John Carter - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 907 | Gen: Thriller
John Carter
John Carter
Pixar primul live-action filmul vine cu o istorie interesanta: a fost aproape de primul film de animaţie făcut vreodată. Autor Edgar Rice Burroughs a fost abordat de Looney Tunes înapoi în anii 1930 de a transforma romanul său o prinţesă de pe Marte intr-un film. Tranzactia nu a fost niciodată lovit, de-a lungul a venit Alba ca Zapada si cei sapte pitici, iar restul este istorie dracu de dezvoltare. Chiar şi în istoria recentă, progrese cu privire la versiunea de film a fost în convulsii şi porniri. Dar de fapt nu este acesta promiţând că proiectul a căzut în mâinile lui Andrew Stanton ca sa follow-up la WALL · E? Şi nu te iubesc acest mini-tendinţă de film Pixar care merg live-action?
Vizioneaza cu placere si fara intreruperi http://filmeonline4you.ucoz.com iar apoi asteptam comentariile dvs. pentru acest film.


  Rain Fall (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1117 | Gen: Actiune
Rain Fall (2009)
Rain Fall (2009)L.D.P., Yakuza, C.I.A., Politia Metropolitana din Tokyo, toti vor sa puna mana pe informatiile de pe un stick care dovedesc politicieni corupti ce deturneaza fonduri de la buget la firmele lor, prin investitii care nu se justifica.


  Gamer (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1231 | Gen: Actiune
Gamer (2009)
Gamer (2009)Actiunea din Gamer este plasata intr-un viitor in care termenul de divertisment capata cu totul alte sensuri. Omenirea este ahtiata dupa jocuri pe calculator, iar unii oameni profita de pe urma detinutilor carora le este oferita o sansa la libertate daca supravietuiesc unui joc real pe viata si pe moarte. Un nou joc revolutionar in timp real permite oamenilor de a controla alti oameni intr-un joc foarte periculos. Kable este aruncat intr-un asemenea joc, dar el isi va castiga libertatea numai daca "controlorul” sau ii va da libertate de actiune, care ii va permite sa ramana in viata si sa il omoare pe Ken Castle – creatorul acestui crud joc, care se decide soarta acestor detinuti.


  Legendary Assassin (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1503 | Gen: Actiune
Legendary Assassin (2008)
Legendary Assassin (2008)Un politist femeie se împrieteneşte cu un misterios vagabond de arte marţiale, care se dovedeşte a fi un asasin.


  A Scanner Darkly (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1262 | Gen: Animatie
A Scanner Darkly (2006)
A Scanner Darkly (2006)Intr-o suburbie californiana, in viitorul apropiat, razboiul fara sfarsit dus de America impotriva drogurilor s-a suprapus peste cel dus impotriva terorii insesi. Politistul sub acoperire Bob Arctor (Keanu Reeves) primeste misiunea de a-si spiona prietenii – Jim Barris (Robert Downey Jr.), Ernie Luckman (Woody Harrelson), Donna Hawthorne (Winona Ryder) si Charles Freck (Rory Cochrane). In momentul in care i se ordona sa-si concentreze atentia asupra lui insusi, el se lanseaza intr-o calatorie paranoica in absurd, in care loialitatea si identitea sunt greu de decodificat. Bazat pe opera legendarului autor S.F. Philip K. Dick, A Scanner Darkly este povestea caustica, tragica, insa pe alocuri comica, a folosirii drogurilor in societatea moderna si consecintele pe care aceste abuzuri le implica.


Pagini : « 1 2 3 4 ... 32 33 » 

    Acasa     Log In     SiteMap