Filme Online
   Acasa

Filme Online Romanesti

  Vlad Tepes (1982) Partea a 2-a - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 718 | Gen: Romanesti
Vlad Tepes (1982) Partea a 2-a
Vlad Tepes (1982) Partea a 2-aDupă ce în anul 1456, voievodul Iancu de Hundeoara a învins turcii, acesta va muri, lovit de ciumă. După perioada lui Mircea cel Bătrân, luptele pentru tronul ţării continuă. Vlad, este un căpitan de armată, ce cu ajutorul oamenilor săi credincioşi, preia puterea. În timp el va primi porecla de Ţepeş, Vlad Ţepeş, pentru că trăgera în ţeapă pe hoţi şi boierii necinstiţi. Tot el incendiase o cârciumă plină de hoţi beţivi. Vlad Ţepeş îşi alege dregătorii, eliberează ostaticii fideli lui, recucereşte teritoriile. Aceste fapte fac pe Sultan să aducă trupele din Corint la Istambul. Ţepeş va avea de furcă cu boierii trădători, turci, rude îndepărtate ale vechiului domnitor Mircea cel Bătrân…


  Vlad Tepes (1982) Partea I - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 706 | Gen: Romanesti
Vlad Tepes (1982) Partea I
Vlad Tepes (1982) Partea IDupă ce în anul 1456, voievodul Iancu de Hundeoara a învins turcii, acesta va muri, lovit de ciumă. După perioada lui Mircea cel Bătrân, luptele pentru tronul ţării continuă. Vlad, este un căpitan de armată, ce cu ajutorul oamenilor săi credincioşi, preia puterea. În timp el va primi porecla de Ţepeş, Vlad Ţepeş, pentru că trăgera în ţeapă pe hoţi şi boierii necinstiţi. Tot el incendiase o cârciumă plină de hoţi beţivi. Vlad Ţepeş îşi alege dregătorii, eliberează ostaticii fideli lui, recucereşte teritoriile. Aceste fapte fac pe Sultan să aducă trupele din Corint la Istambul. Ţepeş va avea de furcă cu boierii trădători, turci, rude îndepărtate ale vechiului domnitor Mircea cel Bătrân…


  La bani, la cap, la oase (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Feb 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 843 | Gen: Romanesti
La bani, la cap, la oase (2010)
La bani, la cap, la oase (2010)Doi recuperatori, unul român şi celălălt basarabean, sunt implicaţi fără voie în jefuirea unei maşini bancare. Jaful fusese plănuit concomitent de mai multe persoane: un traficant de arme rus, un albanez care conduce o reţea de traficanţi de droguri, o tânără funcţionară de la bancară ce e plină de datorii şi o mare escroaca ce trage sforile din mănăstirea unde s-a ascuns. Niciunul dintre cei ce vor să jefuiască banca nu cunoaşte planurile celorlalţi.
Cei doi recupertori, "Harpon” şi "Baptistu”, sunt mult prea moi pentru meseria pe care o au, de aceea le e uşor tuturor jefuitorilor să-i folosească . Asta până vine momentul când cei doi se luminează şi decid să "recupereze” banii băncii pentru ei, dar pentru a reuşi trebuie să se alieze cu unul dintre concurenţi: îndrăzneaţa şi atrăgătoarea funcţionară de la bancă. Deşi lucrurile nu merg conform planului, recuperatorii şi fata vor forma un trio redutabil.


  B.D. la munte şi la mare (1971) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Ian 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 671 | Gen: Comedie
B.D. la munte şi la mare (1971)
B.D. la munte şi la mare (1971)Capitanul Panait (Toma Caragiu) isi mobilizeaza din nou echipa pentru anihilarea unei periculoase retele de traficanti de droguri si recuperarea unei valoroase icoane facatoare de minuni. Nici de data aceasta, Gogu (Dem Radulescu), Trandafir (Puiu Calinescu) si Patraulea (Jean Constantin) nu scapa nepedepsiti.


  Weekend cu mama - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 23 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 1203 | Gen: Drama
Weekend cu mama
Weekend cu mamaTitlu Original: Weekend cu mama Categoria: Drama, Romanesc Anu: 2009 Duratia: 90 min. Descriere: -In urma cu 15 ani, Luiza a plecat in Spania, lasandu-o pe Cristina, fetita ei in varsta de trei ani, in grija rudelor. Revenita in tara, femeia descopera adevaruri socante, de care a fost tinuta la distanta: fiica ei a fugit de acasa, e dependenta de droguri si are o fetita de doi ani pe care a lasat-o in grija unui orfelinat. Macinata de vinovatie, Luiza incearca sa o salveze pe Cristina si sa-si rascumpere astfel greselile din tinerete. Are la dispozitie...un weekend.


  Calatoria lui Gruber (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 20 Iul 2011 | Adaugat de Vyo | Vizionari: 1151 | Gen: Romanesti
Calatoria lui Gruber (2009)
Calatoria lui Gruber (2009) Filmul „Călătoria lui Gruber” se bazează pe realitatea vizitei la Iaşi a lui Curzio Malaparte, fără a fi, însă, o adaptare a romanului „Kaputt”. Realizat după un scenariu original, rezultat al propriilor cercetări ale scenariştilor Răzvan Rădulescu şi  Alexandru Baciu, filmul povesteşte vizita la Iaşi a celebrului ziarist şi scriitor ajuns în acest oraş suferind din pricina unei severe alergii.
Filmările s-au desfăşurat pe parcursul a 28 de zile atât la Iaşi, cât şi în Bucureşti. Bugetul estimativ s-a situat în jurul sumei de 750.000 de euro.


  Websitestory (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 05 Apr 2011 | Adaugat de FuLg | Vizionari: 899 | Gen: Romanesti
Websitestory (2010)
Websitestory (2010)

Laura, o tânără de 18 ani, petrece o noapte într-un club cu prietena ei, Mira. Se îmbată şi fumează primul joint din viaţa ei. Dimineaţă nu-şi mai aduce aminte de nimic şi află că Mira a murit. Vrea să afle adevărul şi descoperă pe net postările Mirei, pe YouTube. Începe aventura vieţii ei. Vrea să se răzbune cu orice pret. Povestea răzbunării ei se întoarce, în final, pe net, acolo unde a şi început.


WebSiteStory reprezintă debutul în lung-metraj al regizorului Dan Chişu. Filmat în Bucureşti, pe durata a 12 zile, filmul a avut un buget de cca 120.000, euro.


  Doua lozuri (1957) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 02 Dec 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2915 | Gen: Romanesti
Doua lozuri (1957)
Doua lozuri (1957)Inspirat din faimoasa nuvela a lui I. L. Caragiale, filmul exploateaza, sub invelisul unui comic aparent, accentele de tragism si amaraciune pe care eroul principal, Lefter Popescu, le traieste in incercarile disperate de a recupera doua bilete de loterie castigatoare. Inutil de precizat ca Birlic face unul dintre rolurile carierei sale …


  Amintiri din copilarie (1964) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1407 | Gen: Romanesti
Amintiri din copilarie (1964)
Amintiri din copilarie (1964)Ecranizarea Elisabetei Bostan dupa cartea omonima a lui Ion Crenaga, filmul a primit : Marele Premiu "Osso pardo asturiano” si Premiul special al juriului la Festivalul international al filmului pentru copii si tineret de la Gijon – 1965. În seara de Ajun, Stefan Ciubotarasu in rolul lui Ion Creangă ( cu care, poare fi ca figura, pur si simplu identificat ) îşi aduce aminte la bătrâneţe de poznele copilăriei sale, in sapte dintre schitele volumului ”Amintiri din copilarie”:cand copil fiind (admirabil de natural micutul interpret Ion Bocancea, in rolul Nica a lui Stefan a Petrei, cadea mereu in buclucuri si facea pozne dupa pozne: "La cirese”, "La scaldat”, "Calul Balan”, "Pupaza din tei”, "Badita Vasile”, "Cu plugusorul” si "Caprele Irinucai”.


  Adela (1985) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 29 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 973 | Gen: Romanesti
Adela (1985)
Adela (1985)Codrescu Emil, revine după câţiva ani, la familia Podoleanu. El fusese un timp plecat în străinătate. Emil adoră peisajele şi locurile minunate ale frumoasei zone româneşti…însă are şi o suferinţă, care-i revine în viaţă şi memorie…Este vorba de iubirea lui, din trecut, Adela. Viaţa îi adusese ămpreună cu ceva timp în urmă şi apoi se despărţiseră. Codrescu speră ca o dată cu revenirea pe plaiurile mioritice să revine cumva, şi în viaţa Adelei. Tot acolo el întâlneşte un fost camarad de război, de la Plevna.


Pagini : « 1 2 ... 4 5 6 7 » 

    Acasa     Log In     SiteMap