Filme Online
   Acasa

Filme Online Razboi

  Flyboys - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 02 Dec 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1775 | Gen: Actiune
Flyboys
FlyboysFlyboys, primul film in ultimii 40 de ani despre implicarea fortelor aviatice americane in primul razboi mondial, este inspirat de curajoasa poveste a tinerilor americani care au devenit celebri sub numele de Escadrila Lafayette. Prin nimic speciali inainte de razboi, ei s-au oferit voluntari in cautarea aventurii, dar au devenit eroi. Pana acum nici un film nu a mai prezentat cu atata acuratete pericolul si andrenalina din luptele aeriene care au reprezentat un rol atat de important in rezistenta Aliata.

In 1917, inainte de intrarea oficiala in razboi a Statelor Unite, fortele aliate ale Frantei, Angliei si Italiei, de-abia puteau face fata asalturilor Germaniei. Cativa tineri americani s-au oferit sa lupte alaturi de fortele franceze. Unii au ales sa lupte in infanterie, altii sa se alature Crucii Rosii. Dar 38 dintre ei au ales ceva diferit: ei s-au decis sa invete sa zboare.


  The Pianist - Pianistul (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1512 | Gen: Drama
The Pianist - Pianistul (2002)
The Pianist - Pianistul (2002)Bazat pe memoriile pianistului W. Szpillmann, Pianistul este povestea adevărată a unui strălucit pianist polonez, care, datorită originii sale evreieşti este forţat ca pe timpul ocupaţiei naziste a Poloniei să ducă o viaţă de fugar, pentru a scăpa de deportare.
Szpilmann reuşeşte să fugă din ghetoul din Varşovia şi îşi va petrece ani buni ascunzându-se printre ruinele oraşului. Salvarea îi vine de la un ofiţer german, care îl va ajuta să supravieţuiască.


  Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1804 | Gen: Actiune
Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen
Legend of the Fist: The Return of Chen ZhenLa şapte ani după ce este, aparent, ucis prin împuşcare, Chen Zhen, care aflase cine era responsabil pentru moartea maestrului său, revine în Shanghai sub identitatea unui misterios luptător cu capă. Împrietenindu-se cu un şef mafiot local, Chen îşi plănuieşte infiltrarea în gruparea criminală, cu intenţia finală de a-i lichida pe toţi cei implicaţi în asasinatul care l-a trimis în exil.


Pagini : « 1 2 3 

    Acasa     Log In     SiteMap