Filme Online
   Acasa

Film online - Martian Child


Categoria: Familie


Martian Child    "Martian child" este o drama romantica ce il are in centrul actiunii pe David Gordon, un scriitor de literatura science-fiction care sufera inca cumplit din cauza decesului survenit in urma cu doi ani al sotiei sale Mary si care, pentru a depasi acest episod tragic din viata sa, decide sa il adopte pe Dennis, un baietel ciudat in varsta de 6 ani care pretinde ca vine de pe planeta Marte.

Cu toate ca sora sa Liz, agentul sau Jeff si chiar un angajat al fundatiei de plasament il avertizeaza pe David cu privire la faptul ca nu este pregatit sa devina parinte al unui copil atat de ciudat, care este tinta batjocurii colegilor lui deoarece isi petrece cea mai mare parte a timpului inchis intr-o cutie uriasa de carton pentru a se feri de razele soarelui si poarta o centura grea formata din baterii pentru a fi sigur ca legea gravitatiei actioneaza asupra lui si il tine legat de pamant, scriitorul se simte irezistibil atras spre nefericitul baietel, in care se regaseste pe sine insusi. Incurajandu-l pe micut sa se comporte intotdeauna exact asa cum simte, David este prins treptat in fantezia acestuia si incepe sa se intrebe daca nu cumva copilul chiar are provenienta martiana pentru ca o serie de intamplari ciudate se petrec dupa venirea acestuia in casa lui.

Oricare ar fi adevarul, este evident ca viata lui David Gordon s-a schimbat in bine dupa intalnirea pe care i-a ocazionat-o destinul cu Dennis si a invatat sa fie un tata responsabil, iubitor si plin de grija. filmul este ca si u referat care il face un elev ca si o tema pe maine si nu prea are idei prea bune

Optiunea 1Optiunea 2

 

    Acasa     Log In     SiteMap