Filme Online
   Acasa

Film online - The Last Temptation of Christ (1988)


Categoria: Drama


The Last Temptation of Christ (1988)    Ultima ispită a lui Iisus, în regia consacratului regizor dramatic Martin Scorsese, nominalizat la Premiile Academiei pentru "Cele mai bune realizări regizorale”, i-a adus Barbarei Hershey o nominalizare la Globul de Aur pentru Cea mai bună actriţă în rol principal, iar lui Peter Gabriel, nominalizarea pentru cea mai bună coloană sonoră în cadrul aceluiasi festival.
Inspirat de romanul lui Nikos Kazantzakis, avându-l în roul principal pe Willem Dafoe, Ultima ispită a lui Iisus este o experienţă vizuală inegalabilă.
O viziune noua asupra Noului Testament, filmul lui Scorsese este de fapt povestea ultimei perioade din viata lui Isus, din perspectiva personajului uman, nu a celui biblic. Desi cronologic sunt respectate toate etapele biblice ale povestirii, filmul adauga o alta latura povestii, un exercitiu filosofic in care se pune intrebarea…cum ar fi evoluat lucrurile daca Isus ar fi cedat ispitei? Filmul a stirnit vii controverse, fiind blamat chiar de biserica catolica. 

    Acasa     Log In     SiteMap

Free HD Porn Videos