Filme Online
   Acasa

Film online - Pooh’s Heffalump Movie (2005)


Categoria: Animatie


Pooh’s Heffalump Movie (2005)   

Toata gasca din Padurea Celor o Suta de Acri s-a reunit din nou in Pooh’s Heffalump Movie de aceasta data pentru a invata o lectie foarte importanta despre adevarata prietenie si despre felul in care trebuie sa accepti diferentele altora.
Treziti de o mare tevatura in spatele careia nu se putea sa fie altcineva decat temutul Elefant, gasca din Padurea Celor o suta de Acri pleaca pe urmele infricosatoarei creaturi. Desconsiderat ca fiind prea mic sa ia parte la periculoasa expeditie, micutul Roo se hotaraste sa plece pe cont propriu, actiune care se va bucura de mult mai mare succes decat cea a prietenilor lui mai mari.
In cautarile lui, drumul i se incruciseaza cu cel a micului si jucausului elefant, pe numele lui Lumpy. Roo descopera imediat ca elefantii nu sunt deloc creaturile datatoare de spaima din povestile care i se spusesera. Roo este chiar un elefant cumsecade si el speriat cat se poate de tovarasii lui cam nebunatici.
Roo si Lumpy devin prieteni la catarama si incearca sa inlature legendele tesute in jurul camarazilor si familiilor lor.SERVER

 

    Acasa     Log In     SiteMap