Filme Online
   Acasa

Filme Online Actiune

  Kung-Fu Master (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1420 | Gen: Actiune
Kung-Fu Master (2010)
Kung-Fu Master (2010)Tan Zong (Yuen Biao) etse un maestro in artele martiale care si-a gasit linistea la celebrul templu Shaolin. Pana intr-o zi cand regale Wang Xi Xiong, isi trimite generalul sa il convinga pe maestrul Tan sa vina la palat ca maestru-instructor pentru armata sa. Acesta refuza, templul Shaolin oferindu-i toata linistea necesara meditatiei si rugaciunilor. In aceasat situatie, comandantul militar masacreaza calugarii din principalele temple. Pentru a se convinge ca insusi regele este in spatele acestor actiuni, maestrul Tan Zong porneste intr-o calatorie spre Palat alaturi de discipolul sau credincios. Pe drum vor avea parte de o multime de aventuri si ambuscade, totul dovedindu-se, in cele din urma, o cursa intinsa de rege prin generalul sau pentru a-l atrage pe maestru in cusca leului…


  Go Fast (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 09 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2126 | Gen: Actiune
Go Fast (2008)
Go Fast (2008)Montat brutal, fara floricele, e un real movie (filme online gratis) european cu doua clase peste filmele americane cu politai buni si traficanti rai.
Actiunea e neintrerupta, credibila, iar atmosfera ( din blocurile imputite din Paris pana in Maroc ) e sumbra ca si naratiunea. Nu se pierde vremea cu glumite si nu exista procese de constiinta, fiecare personaj implinindu-se intr-un fel sau altul.


  Knight Rider (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2566 | Gen: Actiune
Knight Rider (2008)
Knight Rider (2008)"Knight Rider (2008)” este continuarea serialului "Knight Rider (1982)” care ne prezinta o masina K.I.T.T. intr-o varianta moderna. Charles Graiman este un om de stiinta renumit pentru proiectele pe care le-a realizat si totodata creatorul masinii K.I.T.T. (Knight Industries Three Thousand). K.I.T.T. "pleaca” in cautarea fiicei lui, Sarah Graiman, fiind programat pentru a o proteja in cazul petrecerii unui eveniment care ar implica moartea tatalui ei. O alta misiune pe care KITT o are, este gasirea lui Mike Traceur, un tanar cu o pregatire in cadrul fortelor armate, o mai veche cunostinta a familiei Graiman.
Mike Traceur este un fost granicer si fost pilot de curse de masini. El este fiul lui Michael Knight, primul pilot al primului model de masina K.I.T.T. Mike este foarte retincent in a accepta aceasta noua slujba la inceput pentru ca nu considera ca poate sa faca ceva care sa ajute aceasta agentie. Avand in vedere ca are foarte multe probleme cu banii, niste oameni incearca sa il omoare, Mike accepta noua slujba si devine noul sofer al lui K.I.T.T.


  Pintea (1976) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1578 | Gen: Actiune
Pintea (1976)
Pintea (1976)Grigore Pintea (Florin Piersic), fost ofiter in armata habsburgica, se intoarce in satul natal din Maramures. Moartea parintilor si imaginea satenilor schingiuiti de oamenii grofului il determina sa treaca la haiducie, folosindu-si cunostintele de tactica si strategie militara.
Dragostea lui pentru Iza (Maria Ploae), o frumoasa maramureseanca, îi înnobileaza sufletul si întregesc portretul unui erou nemuritor, cunoscut astazi drept "Pintea Viteazul".


  Puranzetto (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 07 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1212 | Gen: Actiune
Puranzetto (2010)
Puranzetto (2010)In anul 2047, Organizatia Internationala de dezvoltare a planetei Marte anunta crearea primei colonii umane pe Marte, ce urmeaza a primi 500.000 de imigranti de pe Pamant. Este acelasi an in care un asteroid pe nume Februus intra pe orbita planetei Pamant aducand cu ea o forma inteligenta de viata denumita de Armata "FOS”. Aceasta incepe sa atace omenirea, lovind planeta in zona polilor pentru a face sa creasca nivelul apelor. Multe tinuturi sunt inghitite de ape, orasele sunt atacate si incendiate de forma de viata extraterestra, iar cea mai mare parte a populatiei e decimata. In fata amenintarii omenirea creaza un comandament comun (Uniunea Planetara) care incearca fara succes sa reziste atacului extraterestru. 6 ani mai tarziu, Baza militara japoneza Fuji pare a fi ultimul bastion al rezistentei omenirii, aceasta ascunzand arma care poate salva omenirea. Iar misiunea revine lui Akeshima Taishi, care si-a pierdut tatal in timpul primei invazii a FOS, si care poate in sfarsit razbuna moartea acestuia.


  King of the Avenue (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 28 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 999 | Gen: Actiune
King of the Avenue (2009)
King of the Avenue (2009)Când Taz îşi vinde sufletul diavolului pentru a deveni cel mai mare lord de droguri din Miami, el primeşte toţi banii, femeile şi putere de joc are de oferit.Dar când vine diavolul pentru a colecta, el ridică miza prin aducerea mai departe a unui demon în imaginea de tată vitreg pentru a colecta ceea ce se datorează.Acum Taz trebuie să încerce să scape de forţa cea mai malefică cunoscută de Dumnezeu şi om, şi să scape de înţelegerea lui mortală cu diavolul.


  Triple Tap 2010 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Oct 2010 | Adaugat de Ghost | Vizionari: 2259 | Gen: Actiune
Triple Tap 2010
Triple Tap 2010
Nu are descriere...


  Predators (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Oct 2010 | Adaugat de Ghost | Vizionari: 1994 | Gen: Actiune
Predators (2010)
Predators (2010)În film, protagonistul este laureatul cu Oscar, Adrien Brody ("Pianistul"), în rolul lui Royce, un mercenar care conduce şovăitor un grup de luptători de elită, care ajung să-şi dea seama că au fost aduşi împreună pe o planetă străină... ca pradă. Cu excepţia unui doctor dizgraţiat, toţi sunt ucigaşi cu sânge rece - mercenari, membri Yakuza, deţinuţi, membri din Brigada Morţii - prădători umani care sunt acum, sistematic, vânaţi şi eliminaţi de o nouă rasă de prădători străini...


  Machete (2010) TS Xvid - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 27 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1223 | Gen: Actiune
Machete (2010) TS Xvid
Machete (2010) TS XvidCalitatea Video si Audio mai buna
Arăta exact ca un zilier de pe stradă şi părea tipul perfect pentru a-i pune în spate un asasinat politic. Dar s-a dovedit a fi MACETE, un fost agent federal, adevărată legendă, un tip cu talente ucigaşe greu de egalat.

Toţi îl credeau mort după confruntarea cu TORREZ , baronul mexican al drogurilor. Însă Macete a fugit în Texas, vrând să dispară şi să-şi uite trecutul tragic. Acolo găseşte o reţea de corupţie şi înşelăciuni, care face ca un senator să fie ucis, iar el să devină un criminal…Data Adaugarii: 27 Oct 2010 | Adaugat de Ghost | Vizionari: 2221 | Gen: Actiune
Resident Evil: Afterlife (2010) Resident Evil : Viaţa de apoi
Resident Evil: Afterlife (2010) Resident Evil : Viaţa de apoiIntr-o lume bântuită de un virus care îşi transformă victimele în zombi ucigaşi, frumoasa şi invincibila Alice (Milla Jovovich) continuă să caute supravieţuitori în Resident Evil: Viaţa de apoi, cel de-al patrulea film din seria de mare succes, Resident Evil . Pe măsură ce bătălia ei cu autorii acestui flagel atinge cote maxime, Alice se trezeşte în capcana unui Los Angeles pârjolit şi cucerit de mii de morţi-vii, în faţa unui pericol pe care nu şi l-a închipuit vreodată.


Pagini : « 1 2 ... 39 40 41 42 43 » 

    Acasa     Log In     SiteMap