Filme Online
   Acasa

Filme Online Actiune

  Waist Deep - Dragoste de tata (2006) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 25 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1155 | Gen: Actiune
Waist Deep - Dragoste de tata (2006)
Waist Deep - Dragoste de tata (2006)Dragoste de tată este un film plin de acţiune, o cursă explozivă şi emoţionantă cu Tyrese Gibson (Mai furios, mai iute) în rolul lui O2, un fost condamnat care încearcă să se îndrepte. Viaţa sa ia o întorsătură mortală când fiul îi este răpit întâmplător în timpul unui jaf de maşini şi reţinut pentru recompensă de un lord al drogurilor lipsit de milă (The Game).
Alături de un golan versat (Meagan Good) şi de varul său, certat cu legea, (Larenz Tate), O2 goneşte pe străzile violente ale Los Angelesului într-o încercare disperată de a păcăli bandele rivale şi a-şi salva fiul.


  Abashiri ikka: The movie (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 950 | Gen: Actiune
Abashiri ikka: The movie (2009)
Abashiri ikka: The movie (2009)Nu are descriere...


  The Bourne Ultimatum (2007) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1226 | Gen: Actiune
The Bourne Ultimatum (2007)
The Bourne Ultimatum (2007)Dupa ce iubita sa Marie a murit atinsa de un glont ucigas, Bourne a vrut razbunare. Dupa ce s-a razbunat a considerat ca se poate retrage incercand sa uite si sa renunte la a- si mai cauta trecutul. Dar pagina intai a unui ziar londonez face intr-o zi speculatii despre existenta lui si astfel linistea ia sfarsit si el se afla din nou in vizorul unora.
Programul Treadstone, top secret, care l-a transformat pe el in super asasin este acum mort. Dar s-a nascut un alt program, Blackbriar care a creat o noua generatie de ucigasi, ascunsi ochilor din afara guvernului. Acestia sunt deci la dispozitia Guvernului, 100 %. Pentru ei Bourne este o amenintare care valoreaza 30 milioane de dolari. Acesta trebuie eliminat odata pentru totdeauna. Pentru Bourne, acesti asasini sunt singura legatura pe care o are cu trecutul sau.


  Aeon Flux - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 24 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1154 | Gen: Actiune
Aeon Flux
Aeon FluxDin cauza unei contaminari la scara globala, omenirea este pusa in pericol de disparitie datorita faptului ca s-au pierdut capacitatile de reproducere. Doi cercetatori, Trevor si Orin, se hotarasc sa izoleze oamenii ramasi si sa duca specia umana mai departe cu ajutorul clonarii urmand sa se autocloneze pana in momentul in care vor gasi solutia pentru ca omul sa se poata reproduce iar. In momentul in care descopera solutia, Orin nu mai vrea sa intreupa procesul de clonare si aici intervine Aeon Flux, care descopera acest lucru si ajutata de Trevor, reuseste sa distruga procesul de clonare in favoarea reproducerii naturale.


  Deadland (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 22 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1453 | Gen: Actiune
Deadland (2009)
Deadland (2009)Un barbat trebuie sa treaca prin al treilea razboi mondial si prin noua lege martiala pentru a-si salva sotia disparuta.


  Taken (2008) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 22 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1478 | Gen: Actiune
Taken (2008)
Taken (2008)
"Taken” este un thriller plin de actiune si suspans, care evidentiaza probleme grave ale societatii moderne precum traficul de carne vie si coruptia existenta in politica si in interiorul politiei si al serviciilor secrete.
Bryan Mills este un fost agent CIA care s-a mutat la Los Angeles pentru a fi in apropierea rasfatatei lui fiice in varsta de 17 ani pe nume Kim, care locuieste acum impreuna cu mama ei Lenore si cu noul sot al acesteia, bogatul om de afaceri Stuart. La insistentele fostei sotii, Bryan Mills accepta ca Kim sa plece intr-o vacanta de relaxare la Paris, impreuna cu cea mai buna prietena a ei – Amanda. Numai ca in Europa cele doua tinere cad prada unei retele albaneze de traficanti de carne vie, care planifica sa le drogheze si sa le vanda unor arabi ca prostituate de lux, iar tatal lui Kim are la dispozitie numai 96 de ore pentru a le salva de la acest deznodamant tragic, apeland la toate abilitatile sale de fost angajat al CIA si bazandu-se pe sprijinul unui translator albanez si al unui fost membru al Serviciilor Secrete franceze pe nume Jean Claude. Intr-o cursa contra-cronometru, Bryan Mills trebuie sa faca tot ceea ce ii sta in putinta pentru a dejuca planurile periculosilor traficanti, facandu-si dreptate de unul singur.


  Enemies Among Us (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 22 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 686 | Gen: Actiune
Enemies Among Us (2010)
Enemies Among Us (2010)Maiorul Chip, guvernatorul din Louisiana, a avut de toate. Intr-un an electoral prezidential, el este favoritul postului de vice-prededinte pentru partidul sau. Din pacate, secretele intunecate ale trecutului sau ca agent sub acoperire NSA se intorc pentru a-l bantui. El se pomeneste luptandu-se nu doar pentru cariera sa politica ci si pentru viata lui.


  Bulletproof Monk - Calugar Antiglont (2003) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1529 | Gen: Actiune
Bulletproof Monk - Calugar Antiglont (2003)
Bulletproof Monk - Calugar Antiglont (2003)Calugarul (Chow Yun-Fat) este un maestru de arte martiale, a carui datorie a fost aceea de a proteja un manuscris stravechi cu mare putere, un vehicul misterios care detine cheia catre puterea nelimitata. Acum, pus in fata situatiei de a gasi pe urmatorul pastrator al manuscrisului, cautarea Calugarului il duce in America. Se pare, conform unei profetii stravechi – si a neincrederii lui – ca succesorul Calugarului este un tip fascinant, dur si care nu poate fi controlat, pe nume Kar (Seann William Scott).

Cum Calugarul il indruma pe Kar in felul unui protector, cei doi, care nu se aseamana, devin parteneri in a apara manuscrisul de un negustor de putere, care-l vana de 60 de ani.Data Adaugarii: 21 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1440 | Gen: Actiune
Cradle 2 the Grave - Parteneri neobisnuiti (2003)
Cradle 2 the Grave - Parteneri neobisnuiti (2003)Dupa ce a scos la capat o operatiune complexa in care era vorba de trafic cu diamante negre, Fait ajunge sa fie la fel de important ca Jet Li, un agent guvernamental taiwanez, care a urmarit drumul diamantelor negre prin intreaga lume.
Dar se pare ca Su nu urmareste numai diamantele furate ci si pe fostul sau partener Ling (MARK DACASCOS), care-i rapeste fata lui Fait in incercarea de a o elibera in schimbul diamantelor negre furate.

Cand se raspandeste vestea ca Fait ascunde pietrele la Archie (TOM ARNOLD), diamantele ajung rapid in mainile unui puternic lord al crimei (CHI McBRIDE).
Cu spatele la zid, Fait isi mobilizeaza echipa, suspenda politica sa de nefolosire a armelor si se pregateste sa foloseasca toate resursele disponibile pentru a-si salva fata.
Dar numai Su il cunoaste foarte bine pe Ling pentru a-i putea anticipa orice miscare si dupa ce ii infrunta pe oamenii lui Ling intr-o exploziva lupta de arte martiale, Fait realizeaza ca Su poate fi cea mai buna cale de a o aduce pe Vanessa sanatoasa acasa.

Adversari din principiu dar aliati prin circumstanta, seful hotilor si enigmaticul agent isi unesc fortele pentru a-l nimici pe dusmanul comun: Su pentru a obtine razbunarea impotriva omului care a incercat sa-l omoare, iar Fait pentru a-si salva fata.


  Equilibrium (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 21 Noi 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1060 | Gen: Actiune
Equilibrium (2002)
Equilibrium (2002)Într-o lume viitoare, un regim dictatorial a eliminat războiul suprimând emoţiile: cărţile, arta şi muzica sunt interzise cu desăvârşire, iar sentimentele sunt infracţiuni care se pedepsesc cu moartea.

Pentru a urmări respectarea legii, un grup special de poliţişti numiţi "Preoţii Tetragrammaton” au fost desemnaţi pentru a-i elimina pe toţi cei ce încalcă legea.
Preotul John Preston (Bale) este un agent guvernamental de primă mână, responsabil cu distrugerea tuturor celor care se împotrivesc regulilor.

După ce renunţă să-şi mai ia doza de Prozium, un drog ce afectează mintea reprimând emoţiile, Preston, antrenat să impună legile stricte ale noului regim, începe să-şi dea seama că lucrurile nu sunt aşa cum par.


Pagini : « 1 2 ... 37 38 39 40 41 42 43 » 

    Acasa     Log In     SiteMap

Free HD Porn Videos