Filme Online
   Acasa

Filme Online Actiune

  Meeting Evil (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 763 | Gen: Actiune
Meeting Evil (2011)
Meeting Evil (2011)Adaptare a romanului omonim al lui Thomas Berger, Meeting Evil prezintă povestea lui John Felton, un agent imobiliar rămas fără slujbă din cauza declinului economic. După ce este concediat, viaţa sa este transformată total de întâlnirea cu un ciudat şi străin personaj pe nume Richie (Jackson), care îi cere ajutorul şi care, mai târziu, îl implică într-o crimă violentă ce îl transformă pe John, soţ şi tată a doi copii, într-un bărbat disperat să îşi apere cu orice mijloace…


  Hot Shots! Part Deux Online - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1553 | Gen: Actiune
Hot Shots! Part Deux Online
Hot Shots! Part Deux Online:))OK, hai să ne clar acest lucru; Hot Shots este o prostie. Prost, simplu, prost şi absolut inutile. Dar, hei, aceasta este o comedie de prost gust, şi un R***T MARE ONE! Mult mai bine decat primul film comedie! In fiecare secunda a filmului gratis există un gag, o gluma, sau pe cineva sau ceva care este atat de al naibii de amuzant pe care eu nu mă pot abţine de la care se încadrează de scaun râs ca dracu '! Cred ca am vazut aceste filme online de peste 20 de ori, e mai amuzant film vreodată pentru mine. Cred că atunci când vine vorba de filme online comedie de acest gen, vreau doar să fie la fel de prost, cu cât mai multe glume pe minut, ar fi posibil. Cred că Charlie Sheen este perfect pentru acest rol, el nu arata serios, ca un fel de Rambo Bad-wannabe, şi o persoană grav aspect face lucruri stupide este întotdeauna mare. Este, de asemenea, de mare, încât Richard Crenna joacă aproape acelaşi caracter ca şi în Rambo 3 cu multe din liniile sale neschimbate. Dacă aţi urmărit Rambo de filme comedie, cel mai important (al treilea), veţi obţine mai mult de GAG şi dialoguri, în special în scenele de la templu budist. Saddam Hussein este, de asemenea, excelent, el pare într-adevăr ca una reală! Dacă vă plac filmele gratis stupide şi nebun ... Watch!


  Mission: Impossible - Ghost Protocol online - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 709 | Gen: Actiune
Mission: Impossible - Ghost Protocol online
Mission: Impossible - Ghost Protocol onlineParamount au prezentat două trailer oficial pentru Mission: Impossible - Ghost Protocol. Nr suport Eminem cale de data asta, dar vom vedea o multime de scene de actiune bine slefuita si efecte speciale de bani-fotografii, împreună cu unele throwbacks la filmeonline.When precedent, un bombardament terorist distruge Kremlin, guvernul Statelor Unite activeaza "Protocolul de la Duhul" şi disavows toata forta misiune imposibilă. Ethan Hunt şi echipa sa sunt blamate pentru atac, dar li se permite sa scape, ca parte a unui plan care să le permită să opereze în afara agenţiei lor. Hunt este avertizat că în cazul în care orice membru al echipei sale este capturat sau compromisă, care vor fi percepute ca teroriştii de planificare o grevă nucleare. El este obligat sa lucreze cu colegii FMI agent Brandt, care ştie mult mai multe despre Hunt şi trecutul său decât el însuşi Hunt.


  Predator online - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1577 | Gen: Actiune
Predator online
Predator onlinePredator este cu siguranta una dintre cele mai bune thrillere străine realizate vreodată. Acesta este unul din filme online mele preferate personale. Când am văzut pentru prima dată doar o parte din Predator online scurt atunci când am fost de aproximativ cinci ani, am fost speriat şi frica de a viziona filmul subtitrat, chiar pentru multe veacuri, dar în cele din urmă, o dată pe obtinerea mai în vârstă, au venit să-l place.Predator on-line, jucat de Kevin Peter Hall, este o creatura foarte realist si credibil pentru 1980, atunci când acest film a fost creat. Îmi place modul în care forma sa este asemanatoare cu cel uman, şi modul în care ne-asemanatoare cu cel uman, este în acelaşi timp.Creaturii patru mandibulele au fost o idee bună pentru caracteristicile sale distincte faciale şi urle creatura este minunat, unul dintre cele mai bune produse vreodata. Aceste filme HD joaca Arnold Schwarzenegger, Carl Weathers, Bill Duke, Jesse Ventura, Richard Chaves, Elipidi Carillo, Shane Black, şi Sonny Landham şi toate sunt credibile în rolurile lor şi chiar adaugă la umorul că acest film gratis are. Acest lucru este, evident, cel mai bun dintre filmele Predator şi încă una dintre cele mai thrillere foarte placut azi. Şi haideţi să tot respectul pentru spectacol Kevin Peter Hall, care a murit la un an după ce a făcut Predator 2.


  The Hunger Games Online - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1121 | Gen: Actiune
The Hunger Games Online
The Hunger Games OnlineTocmai am venit de la un screening de miezul nopţii, şi ca cineva care intelege foarte bine nevoia de a face modificări de la carti la filme online (un profesor de colegiu de-al meu a dat-o clasa cu PBS "," American Short Story ", serie în cazul în care am citit povestea, scenariul adaptare, vizionat filmul de televiziune PBS - şi cu autori care trăiesc citi isi ia cu privire la diferenţele) - eu sunt încă un pic nemulţumiţi cu unele dintre modificările aduse de la carte la filme 2012 pentru "Jocurile foamei online" (si tocmai am cumparat şi a citit cartea în ultima săptămână, aşa că este foarte proaspete în mintea mea).
I-am cumpărat şi citit "Ajutor" După ce am văzut filmul cu subtitrare, şi în timp ce, de asemenea, a avut diferenţe, au un fel de afară echilibrat. Mi-a plăcut unele schimbări în film gratis mai bun, unele dintre diferenţe în cartea mai bine...
A fost destul de evident, cu toate acestea, citind "Jocurile foamei 2012", că, chiar dacă nu e un roman foarte mult timp, în expunerea ar fi nevoie de un film de 4 ore pentru a avea toate scenele din carte, aşa că am ştiut că ar taie o mulţime de scene de prisos, şi au făcut (şi de cele mai multe lucruri au tăiat a fost OK pentru a reduce). Problema mea cea mai mare, probabil, este POLITICA mare de la Hollywood "blockbuster-Efectuarea." Nu a fost brutalitate mai mult în roman decât au arătat în filme HD, şi o parte din ea m-am simtit de important pentru poveste, dar eu sunt sigur ceea ce a fost taiat pentru a obtine un PG-13 evaluare filmul va fi disponibil la un mult audienţă mai largă şi, prin urmare, vindem mai multe bilete! Asta a spus, schimbările le-au făcut în SCENE Final Fight - în special cu "sălbatice" - au fost, pentru mine de neiertat. Realizarea Katniss "a ceea ce se întâmplă pe acolo, şi groază mare de exact ceea ce acest" Capitol ", poate, şi va face, a fost pivot, pentru mine. Mi-ar recomandăm să vezi primul film online, apoi citiţi cartea, şi să văd ce spun.
Flip parte, au adaugat o multime de "chestii", în care filmul fara intreruperi nu este în carte - care implică cea mai mare parte preşedintele, jucat de Donald Sutherland ... Desigur, o mulţime de lucruri pe care le spune pot reflecta Katniss lucruri gândit la ea în roman. În orice caz, cred că de fapt ceea ce au făcut cu el, poate fi adăugat la impactul de poveste, un pic, dar nu în detrimentul unora dintre modificările şi alte câteva câteva eliminări. Am aşteaptă cu nerăbdare (sperăm), o neevaluate ", director al Cut" a acestui film, care este de 30 de minute sau mai mult şi aşa are mai mult de ceea ce lipseşte.


  The Cold Light of Day (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 980 | Gen: Actiune
The Cold Light of Day (2012)
The Cold Light of Day (2012)Un concediu liniştit pe coasta însorită a Spaniei se transformă într-un coşmar pentru Will Shaw (Henry Cavill), un proaspăt om de afaceri, care porneşte într-o vacanţă alături de părinţii săi, pe un iaht. Nefiind oricum într-o dispoziţie prea bună din cauza problemelor de la serviciu, situaţia devine şi mai tensionată pentru Will datorită atitudinii extrem de critice a tatălui său, Martin (Bruce Willis).
Lucrurile iau însă o întorsătură cu adevărat dramatică după ce Will pleacă pe ţărm căteva ore. Atunci când revine găseşte toate lucrurile răvăşite pe vas şi semne clare ale unei lupte pe viaţă şi pe moarte. Neştiind unde îi sunt părinţii, tânărul descoperă secretele familiei sale abia în momentul în care începe să fie urmărit de nişte criminali cu sânge rece; agenţi guvernamentali, care nu se dau în lături de la nimic pentru a obţine ce vor.
Fără niciun ajutor din partea poliţiei, acuzat chiar de o crimă pe care nu a comis-o şi cu zeci de agenţi CIA pe urme, Will porneşte într-o cursă disperată pentru a pune cap la cap piesele cumplitului puzzle şi a salva ce a mai rămas din familia sa.
MediaPro Distribution aduce pe marile ecrane un action thriller încărcat de suspans şi situaţii explozive, Lumina rece a dimineţii, din 13 aprilie pe marile ecrane.


  Bad Ass (2012) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 17 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 857 | Gen: Actiune
Bad Ass (2012)
Bad Ass (2012)A Vietnam veteran who becomes a local hero after saving a man from attackers on a city bus decides to take action when his best friend is murdered and the police show little interest in solving the crime.
Decorated Vietnam hero Frank Vega returns home only to get shunned by society leaving him without a job or his high school sweetheart. It’s not until forty years later when an incident on a commuter bus (where he protects an elderly black man from a pair of skin heads) makes him a local hero where he’s suddenly celebrated once again. But his good fortune suddenly turns for the worse when his best friend Klondike is murdered and the police aren’t doing anything about it.


  Page Eight (2011) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1134 | Gen: Actiune
Page Eight (2011)
Page Eight (2011)Johnny Worricker , este un fost agent MI5, care a învăţat să-si păstreze in priza abilităţile sale de fin observator. Un document top secret care conţine dezvăluiri neplăcute despre compromisurile făcute de guvernul Marii Britanii va împinge abilităţile profesionale lui Johnny, precum şi integritatea lui, la limitele lor extreme.
Este in film de actualitate care surprinde si recentele evenimente provocate in lumea araba.


  Rain Fall (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 947 | Gen: Actiune
Rain Fall (2009)
Rain Fall (2009)L.D.P., Yakuza, C.I.A., Politia Metropolitana din Tokyo, toti vor sa puna mana pe informatiile de pe un stick care dovedesc politicieni corupti ce deturneaza fonduri de la buget la firmele lor, prin investitii care nu se justifica.


  Gamer (2009) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 15 Apr 2012 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1197 | Gen: Actiune
Gamer (2009)
Gamer (2009)Actiunea din Gamer este plasata intr-un viitor in care termenul de divertisment capata cu totul alte sensuri. Omenirea este ahtiata dupa jocuri pe calculator, iar unii oameni profita de pe urma detinutilor carora le este oferita o sansa la libertate daca supravietuiesc unui joc real pe viata si pe moarte. Un nou joc revolutionar in timp real permite oamenilor de a controla alti oameni intr-un joc foarte periculos. Kable este aruncat intr-un asemenea joc, dar el isi va castiga libertatea numai daca "controlorul” sau ii va da libertate de actiune, care ii va permite sa ramana in viata si sa il omoare pe Ken Castle – creatorul acestui crud joc, care se decide soarta acestor detinuti.


Pagini : « 1 2 3 4 5 ... 42 43 » 

    Acasa     Log In     SiteMap