Filme Online
   Acasa

Filme Online

  Aftershock (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Ghost | Vizionari: 1304 | Gen: Horror
Aftershock (2010)
Aftershock (2010)Tangshan, China, 1976. Yuan Ni si sotul acesteia duc o viata deloc lipsita de greutati intr-un mic apartament din Tangshan, crescandu-si cu multa dragoste cei doi gemeni, frate si sora, Fang Deng si Fang Da. Dar intr-o seara, pe neasteptate, un cutremur devastator distruge din temelii orasul Tangshan, lasand in urma 240.000 de vitcime in ceea ce avea sa fie cea mai mare tragedie din istoria Chinei postbelice. Cei doi copii sunt prinsi sub daramaturi, iar mama are de facut o alegere imposibila, sub presiunea momentului. Decizia va avea sa influenteze nu doar existenta ei viitoare, ci si a restului familiei sale. Filmul urmareste destinul acestei familii pe durata a 3 decenii, pana in zilele noastre, prezentand consecintele tragice si urmarile acestei rani deschise nu doar pentru istoria Chinei, ci si a intregii omeniri.


  Dl. Deeds - Mostenitor fara voie (2002) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Ghost | Vizionari: 1531 | Gen: Comedie
Dl. Deeds - Mostenitor fara voie (2002)
Dl. Deeds - Mostenitor fara voie (2002)Longfellow Deeds (ADAM SANDLER) este un om drãgut si atrãgãtor care duce o viatã simplã dar fericitã în micuta localitate Mandrake Falls, New Hampshire. Popularul proprietar al Deeds’ Pizza, singura pizzerie din oras, Deeds a devenit un fel de vedetã localã datoritã distrãrii clientilor sãi prin recitarea unor versuri usor naive scrise de el pe spatele felicitãrilor pentru diverse ocazii.

Viata este dulce la restaurantul din acest orãsel pânã când Chuck Cedar (PETER GALLAGHER), un magnat inteligent, împreunã cu aghiotantul lui, Anderson (ERICK AVARI), aduce vestea cã Deeds este pe cale de a se ocupa de un nou fel de aluat. O rudã îndepãrtatã, Preston Blake (HARVE PRESNELL), i-a lãsat o mostenire formatã din 40 de miliarde de dolari, un lant de organizatii media, o echipã de fotbal american, o echipã de baschet si un elicopter particular pregãtit sã îl ducã la noua sa corporatie........


  Red Sands 2009 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1929 | Gen: Actiune
Red Sands 2009
Red Sands 2009O poveste derulată în Afghanistanul zilelor noastre, semnată de creatorii filmului horror cult DEAD BIRDS.În timp ce luptele continuă in această ţară sfâşiată de razboi, o unitate de soldaţi americani este trimisă să preia controlul asupra unui drum strategic, care trece pe lânga o casă de piatră părăsită. În drum spre obiectivul lor, soldaţii descoperă o statuie străveche, ascunsă în adâncurile unei văi misterioase.Folosind relicva ca să îşi incerce măiestria în tragerea la ţintă, ei o distrug, declanşând fără voia lor o răzbunătoare forţă supranaturală care este pe cale să lanseze împotriva lor un război cumplit, în acest thriller psihologic de acţiune, extrem de tensionat.


  Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1974 | Gen: Actiune
Legend of the Fist: The Return of Chen Zhen
Legend of the Fist: The Return of Chen ZhenLa şapte ani după ce este, aparent, ucis prin împuşcare, Chen Zhen, care aflase cine era responsabil pentru moartea maestrului său, revine în Shanghai sub identitatea unui misterios luptător cu capă. Împrietenindu-se cu un şef mafiot local, Chen îşi plănuieşte infiltrarea în gruparea criminală, cu intenţia finală de a-i lichida pe toţi cei implicaţi în asasinatul care l-a trimis în exil.


  The Switch (2010) Mai mult decât un prieten - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2449 | Gen: Comedie
The Switch (2010) Mai mult decât un prieten
The Switch (2010) Mai mult decât un prieten

Calitate R5 + Subtitrare Romana

Kasie (Jennifer Aniston) se află în căutarea bărbatului perfect... pentru a o lăsa însărcinată. Cum ceasul ei biologic bate din ce în ce mai puternic, Kassie începe să se teamă că bărbatul visurilor sale e posibil să nu existe de fapt. Wally, agitatul ei prieten cel mai bun, este foarte îndrăgostit de ea, bineînţeles...pe ascuns şi asta pentru că niciodată nu s-ar putea ridica la standardele ei.

 Într-un moment de cruntă beţie, Wally îşi ia inima în dinţi, pune mâna…


  Pistruiatul 1973 - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 3573 | Gen: Comedie
Pistruiatul 1973
Pistruiatul 1973Оntr-un mic orăşel de provincie, membrii Mişcării ilegaliste comuniste pregătesc cu оnflăcărare ziua Eliberării. Pistruiatul, un simpatic băieţandru de 14 ani, devine eroul acestor evenimente conduse din umbră de оnsuşi prietenul şi tovarăşul său, Andrei. Ajutat de profesoara de istorie, de tatăl său şi, de cele mai multe ori, de cвinele Calu, puştiul face faţă cu dezinvoltură şi curaj oricărei provocări.Serial TV оn 10 episoade. "Pistruiatul оnseamnă un plăcut "film de aventuri juvenile", plasat оn contextul realităţilor sociale de acum patru decenii şi ceva. Regizorul Francisc Munteanu оşi manifestă оncă o dată calităţile sale de dezinvoltură şi farmec, pigmentвnd acţiunea cu momente de zвmbet, fără a оntrerupe fluidul de tensiune, ritmul antrenant al peliculei." - Călin Căliman - 1987 (Contemporanul)."Jignitoare pentru noţiunea de film adresat copiilor e tocmai puerilitatea sa. Implauzibil оn fiecare scenă" (Tudor Caranfil).Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 1858 | Gen: Aventura
The Owls of Ga'Hoole 2010 Legende din regatul bufniţelor
The Owls of Ga'Hoole 2010 Legende din regatul bufniţelorCalitate : TS Xvid + Subtitrare Romana
Renumitul cineast Zack Snyder îşi face debutul în filmul de animaţie odată cu fantezia plină de aventură "Legend of the Guardians: Legende din regatul bufniţelor,” inspirat după volumele îndrăgite din seria Guardians of Ga’Hoole, de Kathryn Lasky.  Filmul ni-l prezintă pe Soren, un tânăr din familia bufniţelor, vrăjit de poveştile eroice ale tatălui său despre Guardians of Ga’Hoole, o armată de luptători înaripaţi care dă o bătălie pe viaţă şi pe moarte pentru a salva neamul bufniţelor din ghearele Purilor, forţe ale răului. 


  Altitude (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2261 | Gen: Horror
Altitude (2010)
Altitude (2010)Un pilot începător şi patru prieteni adolescenţi se trezesc prinşi într-o confruntare mortală cu o forţă supranaturală.


  Just Wright (2010) - Film Online Subtitrat

Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 2219 | Gen: Comedie
Just Wright (2010)
Just Wright (2010)Leslie Wright este o fizioterapeuta de culoare,  care pare sa fi tras lozul castigator atunci cand starul NBA  - Scott McKnight - o angajeaza pentru a-l ajuta sa se recupereze dupa o accidentare atat de grava incat ii pune in pericol cariera de baschetbalist profesionist. Singura problema este aceea ca, pe masura ce il antreneaza pe Scott pentru a reveni la forma sportiva care l-a consacrat, Leslie se indragosteste de el si isi doreste sa devina mai mult decat o simpla prietena a vedetei. Situatia se complica dupa ce frumoasa si zvelta Morgan Alexander, cea mai buna amica a lui Leslie Wright, devine la randul ei interesata de jucatorul de baschet si aspira la statutul de sotie a unui star NBA. Dilema fizioterapeutei este daca ar trebui sa renunte la prietena pe care a tradat-o si care il vaneaza pe barbatul pe care il iubeste ea ,sau daca ar fi mai indicat sa abandoneze sansa de a fi fericita si a nu lupta pentru a obtine afectiunea lui Scott McKnight. Oare va observa Scott ca femeia pe care a visat-o intreaga viata sta chiar in fata lui sau Leslie va fi destinata sa ramana cea mai buna prietena a acestuia si nimic mai mult?Data Adaugarii: 26 Oct 2010 | Adaugat de Cr3ativ | Vizionari: 7492 | Gen: Horror
Urban Legends: Bloody Mary (2005) Legendele Orasului: Bloody Mary
Urban Legends: Bloody Mary (2005) Legendele Orasului: Bloody MaryCalitate : BRiP
Cerere

De la regizoarea Mary Lambert (Pet Sematary, The In Crowd) vine si terifianul nou capitol din seria "Urban Legend” care se intregeste cu "Urban Legends: Bloody Mary”.

Un trio de prietene liceene invoca o incantatie declansand un spirit malefic din trecut, avand consecinte mortale. In aceeasi noapte fetele sunt atacate de o alta gasca de liceeni. Odata salvate, este servit si desertul, o moarte urmata de alta intr-o reactie in lant de crime inspaimantatoare, fiecare avand o ciudata legenda urbana.

Totul este o festa liceana dusa la extreme infioratoare sau "Bloody Mary" s-a intors din mormant pentru a se razbuna?


Pagini : « 1 2 ... 124 125 126 127 » 

    Acasa     Log In     SiteMap